![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-May 07 Град: Бургас Потребител N: 2047 ![]() |
Здравейте,
Казвам се Валентин, на 26, след няколко месеца 27 години, от Бургас. Първо - тук ме доведе Фолън Ейнджъл, живеем почти един до друг, аз съм на долния етаж. Половината хора от нета ме знаят като "Баткото на ангелчето", нея наистина я чувствам като сестра, израстнали сме заедно, по-скоро тя с мен, имайки предвид разликата в годините. Както обичам да казвам "Нея с рокля не съм я виждал, но без рокля съм" ![]() Реших да се регистрирам, защото постоянно слушам за сайта и форума и нямаше как просто, макар че не съм фен на общуването по нета. Музика слушам всякаква, от хеви до дет, грайнд. Любимите групи много се променят с времето, затова няма да споменавам много. Sonata Arctica, Blind Guardian, Ac/Dc, Stratovarius, Black Sabbath, Catamenia, Cradle Of Filth донякъде, Savatage, CHimaira, King Diamond, Helloween, Nevermore. И много други разбира се, но няма да задълбавам толкова. В личен план малко информация, ако някой иска: Уча последна година "Екология" в ХТИ-то в Бургас, работя на една бензиностанция, нещо като хоби ми е да правя колонки и да излизам сред природата. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:53 PM |