![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
приатно постване
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
TerminalFrost и Prayer4eto, благодаря много за отговорите и приятен празник на всички!
![]() PS: Prayer4eto, доста добре свириш.... трябва ти и едно добро студио и трепеш ![]() -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Въпросът е, че не ми се свири сам...
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Може да уредим някой път да посвирим с тебе, тъкмо да ме научиш на някой и друг номер.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Искам и аз. През седмицата съм доста зает, но събота и неделя обикновено са ми свободни - тогава имам само двучасова репетиция с групата си. Хайде да направим инструментална група?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Здравей, здравей.
![]() Поздравлерния и усмивки за любовта към китарата, винаги ме е очаровало до къде може да стигне човек с привързаноста си към инструмент. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
prayer4eto, имаш ли интерес към Прогресив/Арт рок-метал формация? А някой клавирист на разположение? Свириш много интересно, наистина ли нямаш група?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Благодаря ви за интереса
![]() Ако искате, може да се видим някоя събота или неделя, само трябва да си заплюем терен някъде ... ![]() @blame - Здрасти и от мене ![]() ![]() ![]() ![]() @Virgin_Steel - Нямам си група. С Венци и Боян си търсим Басист, Барабанист, Певец + допълнително ако ни попадне - клавирист. Но никога не съм свирил в група. А ми е интересно какво може да се получи ![]() @TerminalFrost - Може, може. Като гледам, доста народ има тук, които свирят, така че може да си спретнем нещичко, ако имате желание ![]() Поздрави ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз спя с моята китара...често.
![]() Аз се навивам за вокал. То всички сме адски заети, но пък по Европско хората записва албуми без да са от една държава. Пращат си записи, ала бала.... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:30 AM |