![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
и м/у другото вижте кво лого нарисувах на сайта на м-тел мтел
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
www.fun-sms.hit.bg pone tam sa bezplatni melodiite. Ima i golqm izbor. A i ve4e ima i JAVA igri.
-------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A melodii za polifoni4na tuturutka?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
аз имам МОТОРОЛА ЦЕ 350 ... (цветна с полифонини) имам доста картинки на голи мацки и автомобили също доста има ...
мелоди имам доста .. ама не са готини .. аз цепя с някфа супе обикновенна ... Континентал се казва .. звънин кат обикновен телефон ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Jan 5 2004, 02:58 PM) A melodii za polifoni4na tuturutka? ми и моя сименс е с полифония ама при всички случаи механизма е да си избереш мелодия да пратиш смс струващ примерно 1.50лв при което ти пращат wap адрес със мелодийката и си я теглиш през тел-а ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Моят тъп Siemens C45 няма композиране.Е намерих му мелодия "Temple of Love"-версията на Sisters of Mersy и лого "Metalhead",коuто ме устройват,но така и така ще го разкарвам скоро понеже баща ми ще си купува някакъв нов.Аз съм сигурна,че няма да може да го ползва и следователно...
![]() BTW RaPaR_4aLgOmRaZeC не,че съм левскарка или въобще съм за някой отбор,но подписът ми страшно ме нерви така както и всичко свързано с БГ футбола.Извинявай ама си е така! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
blood_freak za twoita motorola ima strashno mnogo neshta samo ti trqbwa kabel i soft
kabela e okolo 20 lv. ![]() a soft ima i na free.techno-link.com no moga i da ti go kacha nqkude ako iskash malko trudno se podkarwa ako si na windows XP no raboti ![]() gotinoto e che e s mini USB 5 pin i go ima na sqkude i nqma da e nuzno da dawash suma pari za data cabel ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
edin poznat sa be6e rowil w telefona sis s software ot internet .... posle smenq na telefona softuera
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
a da akoi ma fenowe na edguy ... w saita na mtel saopitah da napraa ne6to za tqh otkym logota
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
brave_new_world, я поясни... Това звучи интересно.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 5 2004, 05:42 PM) ми и моя сименс е с полифония ама при всички случаи механизма е да си избереш мелодия да пратиш смс струващ примерно 1.50лв при което ти пращат wap адрес със мелодийката и си я теглиш през тел-а ![]() ![]() Edin priqtel mi kaza, 4e moga da si gi kompoziram melodiite na .midi format na PC-to i posle da svurja s tuturutkata i da gi prehvurlq... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 5 2004, 04:24 PM) BTW RaPaR_4aLgOmRaZeC не,че съм левскарка или въобще съм за някой отбор,но подписът ми страшно ме нерви така както и всичко свързано с БГ футбола.Извинявай ама си е така! Ok vra6tam si staroto. Nema problem. ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
Цитат Edin priqtel mi kaza, 4e moga da si gi kompoziram melodiite na .midi format na PC-to i posle da svurja s tuturutkata i da gi prehvurlq... mozesh opredeleno ![]() ![]() ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RaPaR_4aLgOmRaZeC @ Jan 5 2004, 10:55 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 5 2004, 04:24 PM) BTW RaPaR_4aLgOmRaZeC не,че съм левскарка или въобще съм за някой отбор,но подписът ми страшно ме нерви така както и всичко свързано с БГ футбола.Извинявай ама си е така! Ok vra6tam si staroto. Nema problem. ![]() mnogo blagorodno ot twoia strana ![]() Towa s midi to e hubawo ama moq niama kak da go wyrzha |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
да бе може през миди ... ама аз бях намерил енда таква програмка .. ама после през интернет си го теглиш от телофона .. и пак се ушиваш .. пък тва с кабелче .. става да .. ама то от заде на ПиСи-то каде се мушка .. ??
P.S. малко сам голяма ламя на ДжиЕсЕмите ... ама ко да се праи P.S.2. ламя=ламер |
|
|
![]()
Коментар
|
|
warrior_of_ice
w galeriq muzika ima poslednite 2 mislq 6te prowerq za po sigurno ![]() btw ko zna4enie ima kak zwyni telefona nali go 4uwa6 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат btw ko zna4enie ima kak zwyni telefona nali go 4uwa6 ima estestweno primerno da ti zwuchi Rammstein ot tel e dosta po razlichno otkolkot ako e nqkakwa neizwesta boza ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
i kakwo e po hubawoto ... da pokaje6 mali wij kakw ahubawa melodiika imam
btw nowite telefoni me draznqt s taq polifoniq ... izklyu4wam tiq s polifoniq 40 + de te pone zwu4at swqsno ama malkite polifonii sa ebasi tragediqta ![]() moq telefon sym, go nqblyskal s melodii na maiden ama si zwyni kato toq u nas ako ne e samo na wibraciq ... melodiite me draznqt ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(brave_new_world @ Jan 7 2004, 01:56 PM) melodiite me draznqt ![]() wypros na wkus, az predpochitam da chuia niakoia pesen koiato mi nosi polozhitelni emocii pred towa da chuwam niakwa stresirashta monofonichna melodia i pred towa da mi wibrira niakyw predmet ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 31-October 03 Потребител N: 318 ![]() |
ако е полифонична тутурутката ето няколко сайта:
http://wap.redboss.cz http://mywap.genie.co.uk/ http://www.sengir.org/mobilefree/ - ringtones - има пънкарийки като семейство адамс,tales from the crypt, twilight zone.. но честно казано по тези сайтове има повечко бози..и докато намериш нещо интересно си чупиш пръстите от щракане..или ти писва безумно и отебаваш ;-) според мен по-хитро е да си хванеш някое по-малко midi и да го качиш на http://www.amobile.ru/logo_mel/upload.htm или http://www.xgryde.dk/wap/upload/arkiv/fm.php и после да си го преточиш през wap същия номер става и с jpg-та и gif-ове... като лично мен по-ме кефи руската страничка - upload-ва ти нещото практически веднага...докато при немския вариант първо чакаш като гламав, а после се разхождаш като улав по линкове, докато намериш temp директорийката, в която ти е файлчето.... е т'фа в случай че нямаш кабел или инфраред, през които е най-лесно :-) виж ако играчката е монофонична -> http://mobile.box.sk и оттам (ако си харесаш нещо..) си го нацъкваш -------------------- Microsoft Certified CopyPaster ;-)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
виж ако играчката е монофонична -> http://mobile.box.sk
и оттам (ако си харесаш нещо..) си го нацъкваш -------------------------------------------------------- mnoo dobyr sait samo nqkoi da mi obqsni kak sa raqzkodira telefon .po skoro kak sa raboti s onaq programi za razkodirane .trqq li da otwarqm gadnata ma6inka ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:12 AM |