![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ебахти тъпаците ходят на концерт не да слушат а да се блъскат като говеда
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Behemoth владеят, а ние им служим!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ аз
![]() даже ми отфърча маратонката по едно време, добре, че един услужлив младеж ми я връчи, та не ми се наложи да лазя ![]() обаче заради тия шибаняци от охраната, сега си нямам ключодържател (за вас - верига с карабинер), след концерта въобще бех изключил за него и днеска като минах след бачкане ми казаха "А, ми то някой си я е познал и я е взел" ![]() ![]() иначе на "Chant For Eskhaton 2000" тотално издивях! а СЛЕЙЪР-чето кое беше, че в еуфорията малко ми се беше замазло и не помня точно ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе извинявай ти ли беше пича дето му минаха през крака
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
мдаам... аз... и дето му изстисках цялата гъзорка, където тамън си я бех купил, в лицето на оня, та останах и без бира
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Много приятен концерт се получи!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 03:47 AM |