Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
May 27 2007, 04:43 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Може да пее вярно, може гласа и да е приятен, но никак не е за мястото си. Сорка, не разбирам от вокали, просто слушам. Не ми харесва, следователно не е хубаво за мен. Капиш?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
May 27 2007, 04:45 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Както казах, ако няма тука човек дето поне малко да разбира от вокали в професионален план по-добре е да не се коментират качествата й. Човече, забавляваш ме искрено. В такъв случай (гледам, че редовно пишеш в темата за футбола) ако не си учил професионално за футболист, моля те да спреш да пишеш там. Също така една молба към всички, които не са заснемали, писали или участвали в пълнометражен филм - моля ви, не пишете в темата "Филми", защото не сте достатъчно квалифицирани за това. Пхахахахахах! Усещаш ли как нещо не ти минава лафът, Върджине? Не е необходимо да мога да пея, за да изкажа мнението си и то да е напълно обосновано. Кой ти говори изобщо за харесване тука? Всички тук говорим за харесване. На мен новата вокалистка НЕ МИ ХАРЕСВА. И не защото не е Таря. Казвам го за десети път сигурно, "все едно съм в основно училище и трябва да обяснявам" - сигурен съм, че сред 2000 кандидатки е имало десетки по-подходящи от тази невзрачна мадама. -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 05:17 PM
Коментар
|
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 |
Все повече се убеждавам, че имаш някакви увреждания
И да, точно така, можеше да болднеш и последната дума , вместо да вадиш изречението от контекста му. |
|
|
|
May 27 2007, 05:57 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
И защо трябваше да прехвърлиш на лична основа спор с музикална тематика? Защо?!? До един момент обсъждахме Anette и Tarja, в следващия изваждаш личностни нападки. Може би пак демагогстваш в момента, в който няма какво да кажеш? Добре, и аз го мога този номер.
поне веднъж замлъкни като видиш, че не си прав.Защото досега май нямаше случай в който да си бил прав...а сега вече и абсурдни неща успорваш... Пирвият ми персонален спор с теб беше на тема правопис. Когато няколко поредни пъти ти показах как се пише въпросната дума, ти вместо да спреш да плюеш, ме нарече "неграмотник с ниска литературна култура". Странно ми е, че подобно обвинение e отправено към аргументирал се човек от друг, който в последствие изявява следните завидни познания по български правопис:остата догатки укото на Саурон успорваш Кой не може да замлъкне тогава и кой не вижда, че не е прав? За втория ни спор твоето твърдение беше, че в прогресив анкетата имало много групи, които не са прогресив. След това даже каза, че Evergrey са едни от тях. Дали и тук си прав? Дали и тук не съм могъл да замлъкна, когато си ме оборил с великолепните си аргументи как Evergrey не били "адвансъд"? Хората могат да погледнат написаното в темата и да преценят сами.Все повече се убеждавам, че имаш някакви увреждания Да, шизофреник съм. Питай хората от форума, те ще ти кажат. И още веднъж, гади ми се, че за пореден път превръщаш музикален спор в личен. ГАДИ МИ СЕ. -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 06:13 PM
Коментар
|
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 |
Кофти е като не си прав, нема се палиш само...важното е че всички ти го казаха
П.П. Малко съм по-уравновесен, за да не тръгна да ти извадя 100000000 твои правописни грешки...да не говорим за смешните интервюта.А бързането си е бързане и не прощава.Където е трябвало съм писал стриктно, тук съм фри райд |
|
|
|
May 27 2007, 06:15 PM
Коментар
|
|
O, отдъхнах си. Сега вече след като "всички" ми казаха, че не съм прав. Чувствам се по-добре.
П.П. Малко съм по-уравновесен, за да не тръгна да ти извадя 100000000 твои правописни грешки...да не говорим за смешните интервюта. Малката разлика е, че не аз претендирам да съм големият разбирач, нито пък съм казал, че литературната ти култура е ниска или че си неграмотен. Малко по-уравновесен съм, за да не падна до там. Пък и точно с материалите ми за сайта най-малко може да ме засегнеш, защото не си правя илюзиите да съм професионален журналист или нещо подобно. Като преведеш шест страници текст с по-малко грешки от в "смешните" ми интервюта ми се обади да си мерим пишките пак. -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 06:20 PM
Коментар
|
|
|
Както обикновенно...свински крилца!
|
|
|
|
May 27 2007, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Цитат П.П. Малко съм по-уравновесен, за да не тръгна да ти извадя 100000000 твои правописни грешки...да не говорим за смешните интервюта ПАХАХАХАХАХАХХА!!!11 Колко викаш ти е тарифата на час да си ми шут?! Ontopic: Стига с простотиите, stick to teh Anette/Nightwish stuff. Аз тея дни си цикля на уишмастър и уанс, пък вие каквото щете правете -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 06:56 PM
Коментар
|
|
|
^ Каза ли нещо или мина каруца?
|
|
|
|
May 27 2007, 06:59 PM
Коментар
|
|
Защо продължаваш да пишеш още по темата не мога да разбера? Нали Nightwish не ти харесват и никога не са ти харесвали, защото са тинейджърска "*******" група? Защо е толкова важно тогава да си чешеш езика с тях?
-------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 06:59 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Не, мина....
Мина... Мина.... КАРУЧКА Уааа-а-а.Ето това е каручка! -Не е вярно Галди! Ти работиш в някакъв бар за куче, ти си яка Мадона караш конче. -Кочо ше те чука, това са мръсни думи, когато кажа конче и се чуват гуми. -Сложи си тигана на пещера. На 8000 години е моята кола. -Натисни мотора, натисни я мама, пусни да бяга малко тази пръдня! -Усили котлона, искам да настъпи час, искам да се движа със торпеда във нас. -Щом обича6 да си педерас, СДС и БКП,ти си кенеф. -Не карай към моето море. Аз се чувствам добре, дори не дава да карам малко коне. -ти никога не караш коне! Припев: Какво карат лошите-карат каручки! какво не използват-не използват катерушки! какво карат лошите-карат конче! Какво-ха-Какво-ха. Момче, не се ебавай с мен, още по-малко в тая тема (: -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 07:05 PM
Коментар
|
|
|
^^ Все още ми е интересно твърдението 'Щом не ми харесва как пее, значи не може да пее' не за друго
|
|
|
|
May 27 2007, 07:07 PM
Коментар
|
|
Това твърдение сигурно си го видял от някой друг форум, не знам кой. Аз такова нещо не съм казал досега обаче. Моето мнение го споделих вече хиляди пъти - момичето има хубав, но посредствен и стандартен глас, не може да се впише в обстановката (поне от това, което чувам). Не съм казвал, че Nightwish трябва да изберат двойничка на Таря, а само че изборът им трябваше да е далеч, далеч, далеч по-добър.
-------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 07:10 PM
Коментар
|
|
|
Без да се сърдите, ама повече дето критикувате гласовите възможности на момичето имате спешна нужда от вокален педагог Защо не?!? Като не ни харесва новата вокалистка на любимата ни група трябва да си мълчим ли? Може би нямаме право на мнение по въпросите, които са ни присърце? А сега виж къде е разковничето... |
|
|
|
May 27 2007, 07:11 PM
Коментар
|
|
Пхахахаха. Къде е?!?! Покажи ми, че не виждам. Извадил си два произволни цитата от темата. Монета ли хвърля за да ги избереш или мята зарче? Може всичко друго, само логика се съмнявам да си използвал.
Нека да ти преведа написаното от мен - "Като не ни харесва новата вокалистка на любимата ни група трябва да си мълчим ли?" означава "не е Virgin_steel човекът, който ще ми забрани да си кажа мнението за Anette". А изразът "Щом не ми харесва как пее, значи не може да пее" си го измисли току що, за да се направиш на интересен. -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 07:19 PM
Коментар
|
|
|
Ако приемеш, че поста ми не беше обърнат към теб , а към критиците , които избързаха да определят че 'не може' да пее всичко ще ти се изясни
|
|
|
|
May 27 2007, 07:27 PM
Коментар
|
|
Ами не, дори да приема, че постът ти не е обърнат към мен, а към критиците, нищо не ми се изясни. Още по-малко ми се изясни как си избрал двата цитата от по-горе. Това специално ми е много интересно. А най-интересно ми е къде си прочел твърдението "Щом не ми харесва как пее, значи не може да пее", което те било ядосало толкова много. Може би се е взело от торбата с измислиците.
Сигурно за стотен път - никой не е казал, че момичето не може да пее. Хората казаха, че има посредствен и стандартен глас, който, колкото и ясен и хубав да е, не се вписва в звученето на групата. И изобщо какво толкова те засегнаха мненията на хората за група, която ти е безразлична? -------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Някои хора просто се правят на различни и разбирачи... Вокалистката е зле. Чак пък зле... На мен много ми хареса песента. А и, в крайна сметка, от доста време ни е ясно, че дори и с Таря оперните елементи в Nigtwish избледняваха. -------------------- meh.
|
|
|
|
May 27 2007, 07:41 PM
Коментар
|
|
|
Няма да си правя труда да търся цитати, върни се през темата да видиш колко видни 'професори' по вокално изкуство се изказаха за качествата й, опита й, фалцетите й и тн
|
|
|
|
May 27 2007, 07:46 PM
Коментар
|
|
Нали? Но сред нас няма толкова видни професори като теб, които казват, че Tarja не може да пее, а новата има перфектната техника? Нали така, ти явно разбираш здраво от "вокално изкуство".
-------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 07:53 PM
Коментар
|
|
|
Мне, никъде не съм обсъждал качествата на Таря.Това, че мене хич не ме кефи далеч не е критика към способностите й като вокалистка.А дали ти харесва или не съм взел 'няколко' десетки урока при професионални педагози
|
|
|
|
May 27 2007, 07:58 PM
Коментар
|
|
Много се радвам за теб. Ако си мислиш да изтъкваш това като довод за превъзходството на мнението ти срещу нечие друго обаче, въобще не си прави илюзии.
-------------------- |
|
|
|
May 27 2007, 08:00 PM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 19-March 06 Потребител N: 1226 |
Боже, колко ме е яд!!! Ще се пръсна!!
Семпълите са ужасно перфектни. Култови, невероятни... а оная госпожа като зацвили - о, ужас! Не че пее лошо, ама като се сетя как би звучало в изпълнение на Tarja, ми иде да -------------------- Saatana Vittu Perkele Hate Crew
|
|
|
|
May 27 2007, 08:10 PM
Коментар
|
|
|
Много се радвам за теб. Ако си мислиш да изтъкваш това като довод за превъзходството на мнението ти срещо нечие друго обаче, въобще не си прави илюзии. В никакъв случай, ако имах достатъчно самочувствие разговора нямаше да се води на това ниво.Просто отбелязах, че е детинско някои хорада си чешат езиците с тия реплики 'тая не мое да пее' и тн. Ако не можеше да пее, тоя кастинг там за какво е било? За визия на Таря и претендетка за леглото на Томас ли? Лесно ни е тука да седим в някфо форумче и да размахваме критики смело, ама някой да се е похвалил с някакви успехи , че да има място за такива крайни изцепки? Не мисля... |
|
|
|
May 27 2007, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
May 27 2007, 10:00 PM
Коментар
|
|
|
Еми точно де, всеки има правото да си харесва и не нещата от негова гледна точка.Но не и да обвиняваш някой в некадърност при положение, че не си навътре в материята му.Навремето много хора плюеха по Дерек Шериниан, че бил некадърен за Дрийм Тийтър и тн и тн, което направо ме обръщаше по корем от смях...
|
|
|
|
May 28 2007, 07:42 AM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Не че пее лошо, ама като се сетя как би звучало в изпълнение на Tarja, ми иде да Не би звучало по-добре. Песните очевидно са писани за глас, по-различен от този на Tarja. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
May 28 2007, 11:03 AM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Ще изчакаме албумът и ще видим. Някои фенове ще изнамерят нещо бутлегче това онова. И на лайв ще я чуем. Въпреки, че според мен е зле, силно се надявам да греша.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jun 1 2007, 06:31 AM
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 |
^май няма да сгрешиш ! И аз мислех, че няма да има проблем...ама мисля, че ще падне голямо оплюване на таз сгодна женица, защото просто не пасва на бандата! Няма страст в гласа си, няма излъчване, а иначе глас има, това не може да се отрече!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
|
Jun 1 2007, 09:45 AM
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
мисля, че ще падне голямо оплюване на таз сгодна женица, защото просто не пасва на бандата! Възможно е да не пасва на голяма част от старите песни (например тези от първите три албума), но с по-новия материал смятам, че ще се справи добре. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 07:14 PM |