![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Лайв DVD-то на ЕР МАЛЪК (демек Ь), включващо целия реюниън концерт на бандата, ще се появи на музикалния пазар на 28-ми юни. Изданието е озаглавено "Er Malak: 15th Anniversary Concert, Live in Sofia 2006" (обложката) и ще е с ограничен тираж от около хиляда бройки.
"Тъй като поводът е 15-те години съществуване, сме направили интересна ретроспекция със снимки, интервюта, аудио от стари концерти и една изненада - неиздаван и малко известен запис" разказва клавиристът на бандата Адриан Иванов. "Има и луксозно книжно тяло с пълна биография, важни дати и текстовете на парчетата от концерта на български и английски език. Предвид на това ,че изданието ще представи историята ни и пред света, взехме решение за английско изписване на корицата, като от вътрешната страна информацията е изцяло на български." Концертът-реюниън на Ь се проведе на 21-ви септември 2006-та година. Шоуто беше организирано от радио Тангра Мега Рок и на него се изявиха още и бандите C4, CIGARETTA, ГАБАНА, SALTRIVER и LEPPRA DE LUXE. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ох, дано имам пари да го купя!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Противно на оповестената дата, но не и на поговорката "трай, бабо, за хубост", надявам се, DVD-то вече може да бъде закупено от тук.
Аз тичам към руски след работа ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 12:02 AM |