![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 9 2004, 06:50 PM) И съвсем не мисля,че много комплексираният човек би дръзнал да се облича по-различно-напротив той в повечето случаи не иска да се забелязва или изтъква някои недостатъци още повече в стремежа си да ги превърне в предимства(при жените това се случва най-често е именно де само че някои явно не сполучват с присъединяването към "гъзарската" компания и преминават къв вариант Б ->"ще стана метъл и ще разбравям че нарочно отбягвам "тъпаците дето само гледат какво е модерно", а не че не съм достатъчно cool за да съм част от тях"...и правят именно това - навличат куп железа теглят майна на всичко свързано със "злата система" и яко ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Iskam da kaja towa, koeto sym kazala-che w black-a i death-a ne se pee za love & happiness. A ne e li taka?
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 9 2004, 06:36 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 9 2004, 06:50 PM) И съвсем не мисля,че много комплексираният човек би дръзнал да се облича по-различно-напротив той в повечето случаи не иска да се забелязва или изтъква някои недостатъци още повече в стремежа си да ги превърне в предимства(при жените това се случва най-често е именно де само че някои явно не сполучват с присъединяването към "гъзарската" компания и преминават къв вариант Б ->"ще стана метъл и ще разбравям че нарочно отбягвам "тъпаците дето само гледат какво е модерно", а не че не съм достатъчно cool за да съм част от тях"...и правят именно това - навличат куп железа теглят майна на всичко свързано със "злата система" и яко ![]() ![]() Никога не съм се стремяла да попадна в "гъзарските" компании и не ги и отбягвам-просто са ми безразлични-знам,че не ми е там мястото,но не мога да кажа,че са с нещо по-низши от мен.Просто всеки човек си има средата.Не можеш да общуваш и да се чувстваш добре с всички,нали?Просто имаме различни интереси-това е всичко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
ЯСНО бе, не говоря за теб - "Мария примерно има такъв вкус, това я кефи..so be it, ама..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Съжалявам ако съм разбрала грешно,но не знам дали във форума има и други такива като мен.Е поне съм ги оправдала и тях донякъде...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Jan 9 2004, 06:23 PM) Kaji mi, che ideinite wnusheniq na black-a i death-a sa liubow i razbiratelstwo... Да съм го твърдял? ![]() Не смята, че човек трябва да се оставя музика (или каквото и да било друго) да му внушават разни идеи (разбира влияние винаги има, но без да се стига до крайости)... В противен случай това би било чисто зомбиране, подобно на онова за което именно ти говореше в темата за американците преди няколко месеца. Иначе си права, че почти всички Black/Death групи не пеят за любов, щастие, птички, пчелички, цветенца и т.н. ![]() Аз харесвам тези стилове, допада ми агресията и мъката на дета и злото и сатанисткото на блека... Но дотук! Не съм сатанист... (не харесвам всички религии, включително сатанизма) Не съм агресивен и зъл... Всички които ме познават могат да го потвърдят... за мен всяка секунда в която не се смея на нещо е загубена такава... поне в болшиството случаи, понякога трябва да съм сериозен (но само понякога ![]() И въобще смятам, че е време всички да се отърсят от представат за "мрачния и зъл метъл"... В интерес на истината повечето "праведни" фенове, които срещем са веселяци и много отворени хора (е не всички, де). И именно това ми харесва в цялата култура - възприемчвостта. Била тя по отношение на музика или от гледище на отношението към живота... ![]() ПП. Май не се изразих съвсем ясно... но трябва да тръгвам, че бързам за урок... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-добре да слушаш агресивна музика отколкото да проявяваш агресия наистина."Агресивната" музика просто те освобождава някакси от негативните емоции и чувства.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе, знаете ли...
Тука си говорим някви работи... рапърите са позьори, метълите са позьори, не знам кои си са позьори, еди си кво си е комерсиално, еди си кво си е конформизъм, а в същото никой от нас не е някъв такъв промит тип. А всички слушаме различни неща... Просто една мисъл... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Самият факт, че си готов да допуснеш, че си с промит мозък, говори добре... Повечето хора предпочитат да не признават заблудите си.
![]() Иначе съм твърдо на позицията, че всеки трябва да отстоява вкуса си, без да се влияе от тенденции или чужди мнения за това какво слуша, как се носи и т.н. Стига дадена култура да пасва на вижданията ти и да си готов да я възприемеш за своя, в това няма нищо конформистко, дори да е характерна за повечето хора. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе има и друга страна - можеш да се самозабравиш ако тотално спреш да се съобразяваш с мнението на другите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е, да. Но от друга страна това че си метъл в никакъв случай не те спасява, ако се водиш по мнението на останалите, било то що се тонася до поведение или начин на облиучане... Нещастникът винаги си е такъв!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на мене ли много ми се спи или тоя проблем вече е тотално изчерпан от смисъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не проблема а обсъждането му е лишено от смисъл...абе мани и на мене ми се спи а какво ме чака тая седмица
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Да съм го твърдял? Не смята, че човек трябва да се оставя музика (или каквото и да било друго) да му внушават разни идеи (разбира влияние винаги има, но без да се стига до крайости)... В противен случай това би било чисто зомбиране, подобно на онова за което именно ти говореше в темата за американците преди няколко месеца. Иначе си права, че почти всички Black/Death групи не пеят за любов, щастие, птички, пчелички, цветенца и т.н. Аз харесвам тези стилове, допада ми агресията и мъката на дета и злото и сатанисткото на блека... Но дотук! Не съм сатанист... (не харесвам всички религии, включително сатанизма) Не съм агресивен и зъл... Всички които ме познават могат да го потвърдят... за мен всяка секунда в която не се смея на нещо е загубена такава... поне в болшиството случаи, понякога трябва да съм сериозен (но само понякога ) И въобще смятам, че е време всички да се отърсят от представат за "мрачния и зъл метъл"... В интерес на истината повечето "праведни" фенове, които срещем са веселяци и много отворени хора (е не всички, де). И именно това ми харесва в цялата култура - възприемчвостта. Била тя по отношение на музика или от гледище на отношението към живота... ПП. Май не се изразих съвсем ясно... но трябва да тръгвам, че бързам за урок... Razbrah te obshto wzeto..mai prosto imame razlichni gledani tochki i nqma smisyl wzaimno da se ubejdawame w razni neshta, kato prosto ne gi wijdame po edin i sysht nachin..Kakto i da e.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 10 2004, 07:47 PM) Абе, знаете ли... Тука си говорим някви работи... рапърите са позьори, метълите са позьори, не знам кои си са позьори, еди си кво си е комерсиално, еди си кво си е конформизъм, а в същото никой от нас не е някъв такъв промит тип. А всички слушаме различни неща... Просто една мисъл... От всички "течения" има и истински и позьори.Е виж за чалгар-позьор не съм чувала.Явно процентът на върли фенове при тях е най-голям ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(black_coffin @ Jan 11 2004, 04:34 PM) Razbrah te obshto wzeto..mai prosto imame razlichni gledani tochki i nqma smisyl wzaimno da se ubejdawame w razni neshta, kato prosto ne gi wijdame po edin i sysht nachin..Kakto i da e.. Явно да ![]() Иначе ми беше интересно да прочета мнението ти... всяко такова, различно от моето ми е интересно (стига да не ми го натрапват). Всеки, явно, възприема музиката по доста различен начин. И в тази връзка бих се радвал ако продължим темата... Това се отнася и за другите, или поне тези, които имат да кажат нещо смислено. Що се отнася до "промитите мозъци", забелязвам нещо като тенденция. Всички си мислят, че след като могат да изрекат това словосъчетание и да посочат вече станалия банален пример с американците, то те НЕ е са промити мозъци. Според мен ние всичките сме малко или много такива... то е нещо неусетно, донякъде разбира се... Колкото и да отричаме медиите (примерно) винаги успяваме да "попием" нещо от тях. А освен всичко в повечето случаи е е трудно да различиш истината или просто понякога едно и също нещо е черно за един е бяло за друг. Така де, зависи кой, кога, как и защо ни понася една информация, била тя истина или не. Хм... пак някакви опити да мисля в 2 часа през нощта... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Що се отнася до "промитите мозъци", забелязвам нещо като тенденция. Всички си мислят, че след като могат да изрекат това словосъчетание и да посочат вече станалия банален пример с американците, то те НЕ е са промити мозъци. Според мен ние всичките сме малко или много такива... то е нещо неусетно, донякъде разбира се... Същата работа като с комплексите... Това, че не ги осъзнаваш, не значи, че отсъстват. ![]() Продължавайки идеята на Beelzebub, практически невъзможно е за всичко да градиш мнение на базата единствено на собствените си впечатления - най-малкото защото е далеч по-трудоемко и искащо време сам да достигнеш до един извод, отколкото да го получиш наготово. Тук не твърдя, че не бива всеки да търси "своята истина", но малко или много се налага да се доверяваме и на чуждата преценка, което от само себе си ни прави зависими от нея... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На базата на своите виждания всеки човек гради собствено мнение. Именно поради разликата в гледните точки (както каза black_coffin) то се споделя, а не налага. Нагледал съм се на подобни случаи.
Конкурентният форум на metalbg.com е тъпкан с такива... предполагам на хората там ще им трябва малко време, за да свикнат да се изслушват, защото така няма да стане. Но да не се заяждам... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Конкурентния форум" - буахахаххахах!
![]() Цитат най-малкото защото е далеч по-трудоемко и искащо време сам да достигнеш до един извод, отколкото да го получиш наготово. Така е. Отнема време сам да стигнеш до някакъв извод. Време което ако си го получил "наготово" е можело да исползваш за да го доразвиеш. Все пак аз предпочитам да си правя сам изводите. Склонен съм да подлагам на съмнение всичко което е наготово. То имаше няква такава подходяща метафора... от една статия в ХАОС за P.O.D. . Спомням си защото ми направи впечатление. Значи ставаше въпрос за успеха им и те казаха нещо от сорта на: "Към славата има асансьор. Ние се качихме по стълбите" Така де - смятам че в живота трябва да се върви по стълбите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат То имаше няква такава подходяща метафора... от една статия в ХАОС за P.O.D. . Спомням си защото ми направи впечатление. Значи ставаше въпрос за успеха им и те казаха нещо от сорта на: "Към славата има асансьор. Ние се качихме по стълбите" От техните уста малко лицемерно звучи, ама нейсе... ![]() Прочие, в ползването на асансьори няма нищо лошо, стига да са добре обезопасени. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Та значи се реши че е по-добре да не се водим по чуждите мнения?Което е много добре
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ами за ся това , че бързам...... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Kato se kaje dumata metal se seshtam za metal nqkakuv - jelqzo, srebro, zlato
a kato se kaje heavy metal se seshtam za Manowar seshtam se i za kojeni dreshki i za tatuirovki i mnogo bira - seshtam se sushto taka i za chest i dostojnstvo da si pozyor nqma nishto losho - vsichki hora sa pozyori - ako li pyk ne si, to shte si temerut -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Явно да ... Иначе ми беше интересно да прочета мнението ти... всяко такова, различно от моето ми е интересно (стига да не ми го натрапват). Всеки, явно, възприема музиката по доста различен начин. И в тази връзка бих се радвал ако продължим темата... Това се отнася и за другите, или поне тези, които имат да кажат нещо смислено. Ami towa e smisyla na forumite..ne da se spori i nalaga, a da se spodelq..jalkoto e, che malko hora go razbirat. Цитат Що се отнася до "промитите мозъци", забелязвам нещо като тенденция. Всички си мислят, че след като могат да изрекат това словосъчетание и да посочат вече станалия банален пример с американците, то те НЕ е са промити мозъци. Според мен ние всичките сме малко или много такива... то е нещо неусетно, донякъде разбира се... Колкото и да отричаме медиите (примерно) винаги успяваме да "попием" нещо от тях. А освен всичко в повечето случаи е е трудно да различиш истината или просто понякога едно и също нещо е черно за един е бяло за друг. Така де, зависи кой, кога, как и защо ни понася една информация, била тя истина или не. Mi mnogo si praw..wseki den kato se pribera w nas osyznawam kolko pomiq e izhwyrlila okolo men cqlata sreda na typoto daskalo i dokato se otyrsq hodq kato zombi...mnogo e..gnusno..no towa naistina e tochno promiwane na mozyci Цитат da si pozyor nqma nishto losho - vsichki hora sa pozyori - ako li pyk ne si, to shte si temerut dosta neseriozno izkazwane.. ![]() ![]() -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
"Конкурентния форум" - буахахаххахах!
wow twa mi prozwu4a kato konkurentniq noj na henkelbach ![]() ta kakwo wijdat pyrwo horata : pytuwamsi az ot pld za seloto i ko da wida idwat edni pynkari i edna moma ot drugoto kupe kaza :"Uffff, metali!" a sa okaza 4e sa nqkwi weselqci ... oba4e horata trygwat s gotowo mnenie ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(brave_new_world @ Jan 13 2004, 01:31 PM) ta kakwo wijdat pyrwo horata : pytuwamsi az ot pld za seloto i ko da wida idwat edni pynkari i edna moma ot drugoto kupe kaza :"Uffff, metali!" a sa okaza 4e sa nqkwi weselqci ... oba4e horata trygwat s gotowo mnenie ![]() Еми и на мен понякога ми викат "Рокерка" та даже и "Пънк",което не ме е карало да се почувствам особено приятно ама нали ги знам колко са навътре в нещата хората и гледам да не се сърдя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(black_coffin @ Jan 13 2004, 12:14 AM) Ami towa e smisyla na forumite..ne da se spori i nalaga, a da se spodelq..jalkoto e, che malko hora go razbirat. Е не е баш така... в спора няма нищо лошо (дори мене ме кефи), стига да не се стига до простотии. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат dosta neseriozno izkazwane.. moje da e neseriozno (vse pak kakvo oznachava tuk neseriozno), no e vqrno -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат moje da e neseriozno (vse pak kakvo oznachava tuk neseriozno), no e vqrno Znachi mislish, che wsichki hora si "igraqt rolite"i i tn i koito ne go prawi prosto e inat?..mi moje da sym "temerut" ili tam kakwoto i da e, no chestno kazano bih predpochela da stoq na strana ot twoite istini..ne iskam da wqrwam w takiwa neshta.. Цитат Е не е баш така... в спора няма нищо лошо (дори мене ме кефи), стига да не се стига до простотии. Az predpochitam razgoworite..sporowete sa prekaleno natowarwashti ako sa mn razgoreshteni i izglupqwat ot mn emocii i izobshto..nakraq mai prosto si stawa prostotiq..ili na mene taka mi se sluchwa naposledyk -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
okay black_coffin - vseki vqrva v tova koeto iska...
v tova, koeto za momenta go kara da se chuvstva dobre... ne sum kazala, che vsichki hora si igraqt rolite... obobshtenie - spored men pozyorite sa zaduljitelna chast ot obshtestvoto - bez tqh nqmashe da e tolkova interesno... (nqmashe i kogo da obsujdate ponqkoga) problemut moje bi e, che se vlagat mnogo chuvstva s opredelenieto pozyorshtina. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да всъщност какво е истинската позьорщина? Замисляли ли сме се въобще по този въпрос?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:10 AM |