![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Ъм... здравейте.
![]() Казвам се Теодора, наричайте ме Теди (или ако знаете някой от другите ми прякори... но не ги знаете :Р ), на 15 години [02.12.1991] от Ботевград (Ха, за да съм вярна на скобите и да ги има още веднъж - на 60 км от София). И съм тук по вина на Сашо. ;р Мда, много ви харесвам емотиконките. ^^ Особено тази: ![]() Така, по същество. Родих се в лето Господне... xD Нее, не мога да го карам така. xD В едно малко китно градче преди 15 години... xD Хубаво де, спирам да се лигавя. (А то е виновна една приятелка, 'щото успя да ме убеди, че ако си пусна лигнята да се разхожда по това, което пиша, е по-добре. Не е, нали?... Знаех си.) Добре започвам. Първо музика: Слушам (главно) рок, малко метъл... класическа отчасти, един приятел се опитва да ме запали по транса... И общо взето слушам всичко без чалга. (: От рока и метъла - старите групи + някои руски. Тоест, Uriah Heep, Deep Purple, Europe, Guns 'N Roses, Kiss, Helloween, Queen, Rainbow, Scorpions, Aerosmith... Като не претендирам да знам цели дискографии. Падам си и по The Rasmus (Даа, знам... xD), Nickelback, Mostly Autumn, Black Sabbath, AC/DC, Muse (тях ги обожавам), My Chemical Romance, Blackmore's Night. Български: Сигнал, Авеню, Щурците, Ренегат (донякъде), Каскадьори... От рап изпълнителите харесвам само Еминем и българските Ice Cream... ъм... Толкова за музика, мисля. (: И без това давам само имена ;р Ииначе обичам да чета. Главно фентъзи и фантастика (: Преди малко даже си дочетох един разказ на Силвърбърг - "Нощни криле". Добро е. (: Любими автори са ми Сергей Лукяненко, Клифърд Саймък, братя Стругацки, Робърт Шекли, Зелазни отчасти... Да, чела съм Толкин и не ми харесва и не, не съм чела Пратчет и не възнамерявам да го направя. (: Една от любимите ми поредици е Dragonlance на Вайс и Хикман... Сред любимите ми книги се вмества и "Мансардата на бляновете" на Ерих Мария Ремарк. Откакто я прочетох, все си мечтая за една... мансарда! ![]() Уча... немски, английски и руски. И мисля да кандидатствам архитектура, въпреки че този момент е далече. ;р Не пия, не пуша, ако това има някакво значение. И не ми давайте кола, че тогава лигнята ми е стопроцентово сигурна. Свирила съм на пиано 5 години... И за друго питайте, не знам какво да кажа. (: А, да, имам сестра. На 13. НО! Вече съм решила за кого ще е мъжа. xD Peace & Smile (: -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:54 PM |