![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Ъм... здравейте.
![]() Казвам се Теодора, наричайте ме Теди (или ако знаете някой от другите ми прякори... но не ги знаете :Р ), на 15 години [02.12.1991] от Ботевград (Ха, за да съм вярна на скобите и да ги има още веднъж - на 60 км от София). И съм тук по вина на Сашо. ;р Мда, много ви харесвам емотиконките. ^^ Особено тази: ![]() Така, по същество. Родих се в лето Господне... xD Нее, не мога да го карам така. xD В едно малко китно градче преди 15 години... xD Хубаво де, спирам да се лигавя. (А то е виновна една приятелка, 'щото успя да ме убеди, че ако си пусна лигнята да се разхожда по това, което пиша, е по-добре. Не е, нали?... Знаех си.) Добре започвам. Първо музика: Слушам (главно) рок, малко метъл... класическа отчасти, един приятел се опитва да ме запали по транса... И общо взето слушам всичко без чалга. (: От рока и метъла - старите групи + някои руски. Тоест, Uriah Heep, Deep Purple, Europe, Guns 'N Roses, Kiss, Helloween, Queen, Rainbow, Scorpions, Aerosmith... Като не претендирам да знам цели дискографии. Падам си и по The Rasmus (Даа, знам... xD), Nickelback, Mostly Autumn, Black Sabbath, AC/DC, Muse (тях ги обожавам), My Chemical Romance, Blackmore's Night. Български: Сигнал, Авеню, Щурците, Ренегат (донякъде), Каскадьори... От рап изпълнителите харесвам само Еминем и българските Ice Cream... ъм... Толкова за музика, мисля. (: И без това давам само имена ;р Ииначе обичам да чета. Главно фентъзи и фантастика (: Преди малко даже си дочетох един разказ на Силвърбърг - "Нощни криле". Добро е. (: Любими автори са ми Сергей Лукяненко, Клифърд Саймък, братя Стругацки, Робърт Шекли, Зелазни отчасти... Да, чела съм Толкин и не ми харесва и не, не съм чела Пратчет и не възнамерявам да го направя. (: Една от любимите ми поредици е Dragonlance на Вайс и Хикман... Сред любимите ми книги се вмества и "Мансардата на бляновете" на Ерих Мария Ремарк. Откакто я прочетох, все си мечтая за една... мансарда! ![]() Уча... немски, английски и руски. И мисля да кандидатствам архитектура, въпреки че този момент е далече. ;р Не пия, не пуша, ако това има някакво значение. И не ми давайте кола, че тогава лигнята ми е стопроцентово сигурна. Свирила съм на пиано 5 години... И за друго питайте, не знам какво да кажа. (: А, да, имам сестра. На 13. НО! Вече съм решила за кого ще е мъжа. xD Peace & Smile (: -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тедиии ^^
![]() Добре дошла, надявам се да ти хареса! И да пишеш, че иначе си знаеш! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здравей
![]() ![]() Приятно четене и писане във форума - дано ти е интересно ![]() (Поне от части би трябвало, понеже напоследък се наблюдава едно определено нашествие на "малчугани" ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Всичко беше разкошно докато не прочетох My Chemical Romance и то преди Blackmore's Night
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Тедиии ^^ ![]() Добре дошла, надявам се да ти хареса! И да пишеш, че иначе си знаеш! ![]() Но и ти си знаеш, нали :Р Здравей ![]() ![]() Приятно четене и писане във форума - дано ти е интересно ![]() (Поне от части би трябвало, понеже напоследък се наблюдава едно определено нашествие на "малчугани" ![]() ![]() Мерси много ^^ Всичко беше разкошно докато не прочетох My Chemical Romance и то преди Blackmore's Night ![]() То е понеже не слушам много често и двете групи... Все още ли ми е простено? ![]() -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Добре Дошла! Приятно писане във форума и поняяякога, когато имаш време поглеждай материалите в сайта !
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Здлявей
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
здрасти
![]() ![]() симпатична си ![]() приятно ти писане ![]() а бира не пиеш ли ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
![]() ![]() Свирила съм на пиано 5 години... И аз съм правила опити, на уроци съм ходила и т.н., но пак не можах да го усвоя. ![]() ![]() ![]() BDW, в София ли учиш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eli_maiden666, не, не пия. (: През целия си живот най-много чаша алкохол да съм изпила... събрано заедно, и без да броим шампанското на Нова година, 'щото без няколко глътки не минава откакто се помня...
noel_f, не, в Правец... Да, същия Правец на Тодор Живков. ГПЧЕ "Алеко Константинов". SharondenAdel, защо да не слушам Авеню? :Р Въпреки че последната им песен... нещо като... нещо като нищо, не ме изкефи много. :/ На останалите - еййй, мерсии ^^ -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
...не, не пия. (: През целия си живот най-много чаша алкохол да съм изпила... събрано заедно, и без да броим шампанското на Нова година, 'щото без няколко глътки не минава откакто се помня... Не ти и трябва. Това е най-безмисленото нещо на света. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм. ^^ Особено след като получавам същия ефект и с кола само (;
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бира > < = Швепс Цитронада = Култ. Нямате право!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми... мързи ме да измисля нещо. Ама здрасти
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо, имаме :Р
ManOwaRadO, здрасти и на теб. (: -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти, Теди!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добро утро :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Един Кайзер?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теди, миличка, няма да се разберем така, я по-добре послушай Радо и тегли един Кайзер
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, не, мерси ;р
Ааа... аз щях да те питам нещо, ама забравих какво... о.О -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Привет и от мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти, здрасти. ^^
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Привет !
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ааа... аз щях да те питам нещо, ама забравих какво... о.О Това за Легион ли ще да е било бре, девойко хD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Всичко беше разкошно докато не прочетох My Chemical Romance и то преди Blackmore's Night То е понеже не слушам много често и двете групи... Все още ли ми е простено? ![]() ![]() Мисля, че почваме да не се разбираме ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
MadHatter, радвам се ^^
Сашо, не бе, човек, т'ва за лагера беше xD -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
...не, не пия. (: През целия си живот най-много чаша алкохол да съм изпила... събрано заедно, и без да броим шампанското на Нова година, 'щото без няколко глътки не минава откакто се помня... Не ти и трябва. Това е най-безмисленото нещо на света. ![]() Не съм съгласна,това определено не е най-безмисленото нещо на света.има далеч по-безмислени ако въобще пиенето на алкохол си е безмислено ![]() ![]() а и сега в тия смътни времена не такава изтощителна жега...и да не изпиеш поне една бираа ..... ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Здравейте! Аз не съм от малчуганите, но съм от малко по- големите малчугани
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
От рока и метъла - старите групи + някои руски. Т О, и руски.Какво мислиш за Любе? А, иначе здрасти и приятно постване ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:08 PM |