Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jul 11 2007, 09:21 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
^Ми да... Абе ще вземе да се ядва...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jul 12 2007, 09:22 AM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
"Bye Bye Beautiful" е някаква ужасна песен. Рифовката е дори почти същата... -------------------- |
|
|
|
Jul 12 2007, 04:20 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
За "Bye Bye Beautiful" мнението ми е по-скоро отрицателно. Прекрасният припев до някаква степен компенсира пеенето на Анет, но само до някъде. Всъщност не очаквах повече, но все пак съм разочарован.
-------------------- |
|
|
|
Jul 12 2007, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 |
Направо е удоволствие да ви гледа човек как пикаете газ заради тая новата мома, пък всъщност тя, както и да го погледнем, е много по-малко дразнеща от Таря. То дори и любимецът ви Туомас се светна, че комбинацията "метъл"+оперни вокали е отвратителна, но вие изглежда още не можете да го осъзнаете.
-------------------- |
|
|
|
Jul 12 2007, 05:26 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Преди всички да са се разпалили - МОЛЯ, не се връзвайте на провокацията на abductor!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Jul 12 2007, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Не се вързвам. Дори до някаква степен е прав.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jul 15 2007, 12:57 PM
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
"Bye Bye Beautiful" е някаква ужасна песен. Рифовката е дори почти същата... Да, но като цяло парчето е доста по-безидейно. Озадачаващо... -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
|
Jul 15 2007, 01:32 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 |
Нямам вече нагласата да слушам никакъв Naightwish повече. Този албум смятам да го чуя след време. Да отлежи хубаво.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
|
Jul 16 2007, 02:14 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Интересно, скорошно интервю с Туомас: http://www.eaglescry.de/Articles/NWVal0707.php
-------------------- |
|
|
|
Jul 16 2007, 04:39 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Цитат Indeed, and I can say that she became a parameter for everything we would receive. ...ме навежда на мисълта "а какви ли безумия са им пратили освен това?!?" -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jul 16 2007, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 |
днес чух почти целият им албум и мога да кажа едно :
Този албум ще се слуша с надежда, някога да бъде преиздаден с някоя , която може да пее, мамка му ! То бива немощно, пищящо гласче, ама това никъде го няма. А иначе музикално е поредният разкош, за това спор няма ! Дори си мисля, да използвам при слушането на този албум опцията 'вокал кът"...ама ще махна и Марко, а неговите партий са си ОК. баси, много ме е яд, защото единственната песен , която не ми допадна като музика е Cadence Of Her Last Breath, просто не харесвам Евънсенсе! Като заключение , мога да кажа ОЩЕ ЕДНА ЛЮБИМА БАНДА СЕ ОСРА !!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
|
Jul 16 2007, 06:07 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Откъде си намерил албума? Много ще съм ти благодарен, ако споделиш - дърпам го на секундата.
-------------------- |
|
|
|
Jul 17 2007, 12:19 AM
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 |
В далечината се чуват скандирания... E-PI-CA, E-PI-CA
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
|
Jul 18 2007, 07:58 AM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Ето го и поредното интервю, този път с Tuomas и Anette.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jul 18 2007, 08:19 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Като изключим безумните правописни грешки - нищо ново под слънцето.... "Anette´s voice gives the songs a Hard Rocker way.", "we can see clear in this song the potential of Anette´s voice"
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jul 18 2007, 09:21 AM
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 |
Дрън-дрън, та пляс.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
|
Jul 18 2007, 10:13 AM
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 |
срещу малко парички от Нюклеар Бласт, ще напишат и че Анет е новият глас на метъла... ако това е "Hard Rocker way", то аз съм Лучано Павароти......то бива да си продаваш гъза, ама чак толкова не бива! Тая има най-ужасният и писклив глас, който някога е записвал метъл албум, аз лично при тоновете албуми с женски вокали които имам и съм слушал не мога да се сетя, някоя която да звучи по-зле!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
|
Jul 18 2007, 10:19 AM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
Малееее що храна се изсипа по тая група без НЯКОЙ дори да е ЧУЛ АЛБУМА......направо ми е забавно
|
|
|
|
Jul 18 2007, 10:21 AM
Коментар
|
|
в интерес на истината, половината албум съм го чул, така че не бързай да пишеш, преди да помислиш
|
|
|
Jul 18 2007, 10:25 AM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
^ Пак да кажа, че това не е половината от албума, а само една трета.
Писна ми от интервюта. Първото го прочетох изключително раздразнен и ми бяха необходими няколко опита, за да го довърша - просто нямах нерви да го прочета наведнъж. Това последното го почнах, скролнах малко надолу, след което го затворих. И, повярвайте ми, не постъпих така заради отвратително смешния английски на журналиста. Втръсна ми глухи тъпаци да ми обясняват колко бил велик албума - ИСКАМ АЛБУМА по дяволите! -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2007, 10:29 AM
Коментар
|
|
^Ок, приемам забележката (ей, днес съм в добро настроение), ама и към Ники да кажа, брат не се заяждам, ама помисли малко...това което имаме, няма как да не ПОКАЗВАТ ЯСНО КАКВО НИ ЧАКА! А това, което ни чака, е СМЯХ!!!
|
|
|
Jul 18 2007, 10:32 AM
Коментар
|
|
Малко офтопик искам да вкарам. Тази ситуация с Nightwish, вокалиската, албума и тн, много ми прилича на ситуацията Iron Maiden след като Брус напуска. Направо е същото. Е разликата е, че те Tarja я изгониха и все пак... Което пък ме кара да мисля, че ще издадат 2-3 албума с тая новата и ще викнат Tarja отново
|
|
|
Jul 18 2007, 10:37 AM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
^^Искрено се надявам да не е така... аз това което казах че много хора ги отписаха и наплюха буквално от 3 парчета и 1-2 семпъла... а на мен честно да си кажа от тези 3 парчета ми харесаха 2 ...и семплите ме радват доста ...затова може би съм оптимистично настроен. И реално погледнато не бързам да пиша ..а наистина го мисля... ДА, сега звучат странно, но ще изчакам да чуя целия албум, преди да кажа, че е боклук и че са се равалили (принцип). Просто още ми е чудно как някои хора очакват да чуят гласа на Таря в записите.. ебати
Сега се сещам и че по новите Kamelot и Sonata се плю, дори и по новия Maiden |
|
|
|
Jul 18 2007, 10:42 AM
Коментар
|
|
ГОЛЯМАТА разлика между Мейдън и Найтуиш е, че Блейз поне има хубав глас, може да не е Брус, ама гласът му си е ОК. Анете пищи, бре човек, ПИЩИ, има ПИСКЛИВО гласче, без никаква мощ в него. Аз не искам Тария или поне ми е ЯСНО, че няма да я чуя, ама ми се иска поне да има за какво да се хване човек в тази мома, дето са я взели. Съвсем сериозно съм се замислил, да използвам Кул Едит-а и да си направя едно копие на албума, без това бледо подобие на пеене. Пак казвам, ще е жалко на Марко.
|
|
|
Jul 18 2007, 10:44 AM
Коментар
|
|
^Прав си, но не можеш да не признаеш, че по истерия и очаквания прилича
И по плюене на вокала -------------------- Historia vitae magistra
|
|
|
Jul 18 2007, 10:46 AM
Коментар
|
|
Аз пак ще ви досадя с мнението си за самия албум. На мен досега абсолютно всички песни ми харесват без изключение, дори две от тях направо ме изкъртват. Албумът ЩЕ Е велик, проблемът е, че тъпата ПАЧА ще му попречи да стане нещо епохално и вечно.
И аз продължавам да се чудя. Туомас не е глух. Туомас не е тъп. Туомас има вкус и виждане за музиката. Е, тогава защо по дяволите е избрал тази? Явно не е защото не може да прецени правилно нещата. И точно затова ми е непонятно защо своеволно се е изходил върху поредния си гениален труд с тази никаквица. -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2007, 10:48 AM
Коментар
|
|
^Любовта е сляпа, а лудостта я води за ръка...
|
|
|
Jul 18 2007, 10:54 AM
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 |
А ние, в свойто неведение, може би сме много далеч от истината ...
ЕДИТ: Аз съм съласен с Венци донякъде - музиката е силна и грабва слушателя. Но Анет не се вписва не защото не може да пее, а поради тънкостта на гласа (блендата, ако мога да се изразя китарно (Аз съм го казвал де, ма да повторя -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
|
Jul 18 2007, 11:12 AM
Коментар
|
|
^^ Каква либоф, бре, Светъл...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jul 18 2007, 11:14 AM
Коментар
|
|
^Абе може... мързи ме да чета интервюта
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 10:14 PM |