![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Poslednite nqkolko we4eri kato spq wse se sybujdam ot towa, 4e me e zabolqla tazowata kost- mnogo e gadno.Spi mi se pyk nemoga da zaspq ot bolki:(
![]() A za syni6tata mnogo i nai-razli4ni.... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
iziskvaniqta za pesni za prispivane sa: pyrvo - zloveshti, za da spish po-uiutno, vtoro - s baladichni momenti (tova sa mestata na koito se zaspiva obiknovenno) i treto, no ne posledno da sa prosto "Ragnarok"
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Dec 29 2003, 09:10 PM) Poslednite nqkolko we4eri kato spq wse se sybujdam ot towa, 4e me e zabolqla tazowata kost- mnogo e gadno. Въх! Как звучи само... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
По-гадно е отколкото звучи...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Щом казваш...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
E well... whatever... Az puk tiq dni nqmam vreme da se naspq pokrai tiq novi godini i koledi, i kuponi...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Jan 2 2004, 08:33 PM) E well... whatever... Az puk tiq dni nqmam vreme da se naspq pokrai tiq novi godini i koledi, i kuponi... аз на нова година си легнах по-рано отколкото на повечето останали дни от ваканцията |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е аз на 1-ви стърчах до към 7, после си отспах хубаво почти до 5 часа след обяд
![]() Та у кого е следващото мероприятие? Кой не се е "отбелязал" още? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
az pyk izobshto ne moga da spq...i synuwam nqkakwi stranni neshta, koito polu si gi predstawqm-polu gi synuwam... opredeleno mi beshe kofti napolsedyk
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(black_coffin @ Jan 3 2004, 12:23 AM) az pyk izobshto ne moga da spq...i synuwam nqkakwi stranni neshta, koito polu si gi predstawqm-polu gi synuwam... opredeleno mi beshe kofti napolsedyk Познато... донякъде. Изпитвал съм нео такова в моменти на разболяване, когато вдигам температура... Спомням си, че много повече се плашех от звуците, които ми се струваше, че чувам! Почти реални бяха. А в комбинация с реалистични сънища става... хм... "интересно"... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 4 2004, 09:55 PM) Спомням си, че много повече се плашех от звуците, които ми се струваше, че чувам! Почти реални бяха. А в комбинация с реалистични сънища става... хм... "интересно"... zawisi ot synishtata ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 5 2004, 12:00 PM) zawisi ot synishtata ![]() ![]() Е, да... Ма явно трябва да са доста впечатляващи за да ме накарат да вдигна температура ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jan 5 2004, 01:51 PM) Цитат(Sw1tched @ Jan 5 2004, 12:00 PM) zawisi ot synishtata ![]() ![]() Е, да... Ма явно трябва да са доста впечатляващи за да ме накарат да вдигна температура ![]() ne i ako e momentno systoianie ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Смятате ли, че има отражение сънят върху последвалият го ден?На пример: казват че ако плачеш на сън денят ще ти е хубав и обратното...
Незнам да ли е така , понякога ми се струва че е вярно, но друг път не...?Веднъж сънувах че след броено време ще трябва да умра и че любимата ми баба трябва да ме убие.И почнах да се чудя от каква смърт изкам да умра, почти за всякакъв начин си помислих и неможах да си избера все нещо не ми допадаше...И така времето взе да свършва(то беше малко между другото-20-30 мин.) и аз таман щях да си избера и се събудих... ![]() ![]() ![]() А някой от вас сънувал ли е нещо от тоя род и какво стана...??? -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Най-великия ми сън:
Излизам навън. Не мисля да се бавя много. Сядаме да пием бира. От бира на бира... напивам се като гъз и заспивам. Събуждам се по някое време на концерт на Slayer в операта(!?!?!?!!). Аз си куфея като обезумял а всички наоколо с някви костюми ме гледат странно. Охраната ме изхвърля(естествено!). Като излезнах не знаех къде по дяволите съм. Някви релси, някви безумия... После ме гониха цигани да ме убиват. Оптвах се да спра такси но ноикй(естествено!) не спираше. После спря някво такси най-сетне. Шофьора беше някъв познат. Най-безумното беше че вратите нещо не се затваряха нормално, а за да седят затворени от тях висяха някви метални тежести(!!??!?!?) beat that! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 19 2004, 10:41 PM) Най-великия ми сън: Излизам навън. Не мисля да се бавя много. Сядаме да пием бира. От бира на бира... напивам се като гъз и заспивам. Събуждам се по някое време на концерт на Slayer в операта(!?!?!?!!). Аз си куфея като обезумял а всички наоколо с някви костюми ме гледат странно. Охраната ме изхвърля(естествено!). Като излезнах не знаех къде по дяволите съм. Някви релси, някви безумия... После ме гониха цигани да ме убиват. Оптвах се да спра такси но ноикй(естествено!) не спираше. После спря някво такси най-сетне. Шофьора беше някъв познат. Най-безумното беше че вратите нещо не се затваряха нормално, а за да седят затворени от тях висяха някви метални тежести(!!??!?!?) beat that! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Незнам за вас, но аз понякога се спъвам на сън
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А вие неща от тоя род? ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Jan 19 2004, 10:40 PM) Незнам за вас, но аз понякога се спъвам на сън ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А вие неща от тоя род? ![]() ![]() Когато се унеса в леглото понякога кракът ми все едно попада в дупка.Знам,че е нормална реакция на отпускане на нервите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-гадно е да сънуваш свободно падане... и ти да си в лицето на падащия. Баси гадното чувство!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
a nai gadno e da ima6 bezsynie ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Обикновенно сънувам неща които после не ми се случват.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 20 2004, 12:03 PM) Обикновенно сънувам неща които после не ми се случват. Голяма приказка каза. А за безсънието-аз страдам от малка-нищо ама нищо не ми помага ![]() Явно съм нощно същество като вампир или въркулак например ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
много е кофти да сънуваш че си под вода и плуваш към повърхността, а тя не идва и не идва...особено след като наистина не дишаш,уж за да не се нагълташ с вода..гати съня
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Напоследък не мога да заспя...чета до 3 часа сутринта....ставам в 8..Аномалии какво кажа.А и не сънувам.... Какво става с мен!?? Най интересното е че като се събудя не ми се спи....не можеше ли да е така когато учих..а не когато съм във ваканция......каквото и да е..
![]() Smile! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Dobre, che zagovorihte za bezsunie. Bqh zapochnala da si mislq, che noshtta mi e propilqno vreme, zashtoto naposleduk hich ne synuvam.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Beelzebub Публикувано на Jan 19 2004, 10:26 PM Най-гадно е да сънуваш свободно падане... и ти да си в лицето на падащия. Баси гадното чувство! Аз всъщност съм навита за такъв сън,много даже ще се накефя(поне така си мисля) ![]() ![]() ![]() Цитат Sw1tched Публикувано на Jan 21 2004, 01:22 PM много е кофти да сънуваш че си под вода и плуваш към повърхността, а тя не идва и не идва...особено след като наистина не дишаш,уж за да не се нагълташ с вода..гати съня А за това и аз съм имала такъв сън и наистина е много гадно.Също в този род и че бягам от нещо или някого и все не мога да избягам,даже едвам тичам(много трудно) ![]() ![]() ![]() А от безсъние и аз съм страдала бая често, че и още... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Jan 21 2004, 09:24 PM) Също в този род и че бягам от нещо или някого и все не мога да избягам,даже едвам тичам(много трудно) ![]() ![]() aa toq e otwratitelen доста пъти съм го сънувал чувството за липса на сила в караката е отвратително особено когато трябва да бягаш |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Голяма приказка каза. Защо пък да съм казал голяма приказка. Сънувам нещо което е вероятно да се случи, примерно че ме изключват заради отсъствия. и всъшност то не се случва после. Гадни сънища са тези в които съм на лабораторбна маса на извънземен кораб, вадят ми мозъка през носа а аз не мога да помръдна. beat that! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 21 2004, 11:57 PM) Цитат Голяма приказка каза. Защо пък да съм казал голяма приказка. Сънувам нещо което е вероятно да се случи, примерно че ме изключват заради отсъствия. и всъшност то не се случва после. Гадни сънища са тези в които съм на лабораторбна маса на извънземен кораб, вадят ми мозъка през носа а аз не мога да помръдна. beat that! Тва последното не е сън повярвай ми! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10х! Сега няма да мога да заспя....
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 06:50 PM |