![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
20 лева.....баси евтинииката.
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Еми с малко късмет ще се видим там:) Само да дадат по-рано коледната премия, че иначее...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
Не вярвам!!!
Вярно за Ария се говори от две-три години... Но ЧЕрНый Обелиск любима группа от 1992 - плочата "Еще один день"! Това е най голямото събитие за мен след Slayer в Локомотив! А Круиз, ако някой не ги чувал са пионерите на хеви метъла на изток от берлинската стена, гениалният виртуоз и фрондмен Валерий Гаина продуцира впоследствие не една удачна банда! Всъщност Круиз и Shah са в Rock Hard топ 100 ако не ми изневерява памет |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Кога са свирели Slayer в Локомотив, че нещо ми сече паметта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ехее, че тия групи дори повече ме устройват. ЯКО!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: София Потребител N: 2211 ![]() |
не слушам Ария от много време, но наистина мн мн михаресват. и съм сигурна че концерта ще е жесток, така че там съм
![]() -------------------- Когато прочетох колко е вреден алкохола за човешкия организъм се отказах от четенето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Чух че Enthrallment щели да свират преди Sepultura ?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Е, по кофти стечение на обстоятелствата не можах да отида. Надявам се разбира се присъстващите да се накефат на макс и за мене. Ама току що един приятел ми се обади от пред стадиона и каза, че пред сцената имало 20-тина човека, а от вънка чакали още 70-тина!
Баси мизерията, то на Цвете за Гошо са много повече! Дано все пак групите като видят трагичната гледка да не вземат да се откажат ![]() ![]() п.п. казах му на пича, ако свирят Кровь за кровь да ми звънне пак за да послушам малко ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Русофобът в мен потрива доволно ръце.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th August 2025 - 07:18 PM |