![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здрасти, приятно писане / четене във форума (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 29-June 07 Потребител N: 2178 ![]() |
Ааа, забравих да спомена, че тренирам тенис Тъкмо да ми станеш симпатична, докато не видях и това.. Цитат нали :Р Федерер, Федерер ![]() Slash ще ме подкрепи. ![]() Ама... ![]() -------------------- Evey step I take,
every move I make, ![]() every single day, every time I pray I'll be missing you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Може да е много добър, да има прекрасна техника и всестранно развита игра, без набиващи се слаби места, но.. това ли е най-важното?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 29-June 07 Потребител N: 2178 ![]() |
Да
![]() Епа, той и Родик е добър, ама това значи ли, че трябва да съм за него? ![]() Едит: Всъщност, той Федерер не е никак грозен, туй също е важно... ![]() ![]() ![]() -------------------- Evey step I take,
every move I make, ![]() every single day, every time I pray I'll be missing you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не е грозен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно това казах, не е грозен. Близо до съвършенството е. ♥
Някой да ме осведоми как свърши мача на финала (Федерер-Надал), защото бащата превключи ![]() -------------------- Evey step I take,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много познато, вкъщи с един телевизор си гледам финал на Уимбълдън преди няколко години, едвам ме издържаха един сет..
Федерко е бил, за жалост нямах възможност да следя турнира тая година. А Родик е паднал от Гаске.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм, все пак успях да се добера до дистанционното и гледах последните три сета. Беше велик мач, направо... Брр... Велик, да. А Федерер ревна
![]() А Родик го гледах, когато отпадна, но по мое мнение следващата година ще отиде по - нататък :Р Ама пък отново или Роже, или Рафа ще бият :Р -------------------- Evey step I take,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак се е разревал начи, сигурно е била много искрена и трогателна сценка.
![]() Родик не ми се вярва вече да направи нещо особено на Уимбълдън, отпадна три поредни години от Федерер, първо на полуфинал, а след това две години на финал. А и е Роджър, не Роже. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен по - ме кефи Роже, по - ... не знам, по - готино е. А и някои коментатори тъй му вакаха, аз от тях съм прихванала :Р
-------------------- Evey step I take,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Welcome on board, child, have a nice trip !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Въй, въй!
Аз защо не съм ти видяла аватара и подписа... ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ам не, мога да чета всичко, чела съм и Стивън Кинг, харесвам и приключенски романи. Каквото ми попадне (;Сега например съм си взела една книга за и на Джералд Даръл, но то е очевидно защо си я чета По Stephen King и аз много съм се зарибила
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въй, въй! Аз защо не съм ти видяла аватара и подписа... ![]() Вече ги видя (: И много се радвам, че има други хора тук, които обичат Стив (: -------------------- Evey step I take,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:18 AM |