![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Аз една си имам и тя ми стига
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хехе, постът ти ми напомня моя няколко страници по-назад. Виж го.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
пфффффффф...абе тая тема не е ли някфа мутирала и изгърбила се ве4е от смисъл....?
![]() ЗЕЛЕНИ! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ех, как ме обиди на зелен. Ти пък си мушмула!
Впроечм, радвам се, че пак си тук. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ahahaha... ти не си зелен.ти си пурпурен.
не съм пак тук.няма какво да правя освен да спамя от дъжд на вятър...ама ми липсва ![]() аре една среща за old school members!? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има какво да правиш - заедно ще променим обстановката.
![]() Среща-ъв корс. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 14-July 07 Град: Ловеч Потребител N: 2220 ![]() |
Ами най-важното е да ме обича. Друго като характер да е мил, забавен. Външния вид като че ли няма толкова голямо значение...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За да засегна всички хормонално болни тука ще кажа глупост:
За какво ти е да те обича? Важното е да те чука. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Ех, все приемаш нещата навътре.Недей така, темата ти за обичта си беше прекрасна и все още е.
Пък който е позагорял , да се оправя ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Не че пренебрегвам външния вид,но не го смятам за основен... Аз по скоро мога да кажа какви мъже НЕхаресвам,отколкото какви харесвам,защото нямам някакъв идеал ... и така ![]() също така комплексираните и тези с елементарно мислене..... ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Какво ще рече мъж с "перверзно излъчване" ?
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Да бе и на мене това ми е интересно
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
не харесвам жени които пият...по много имам предвид
пияна жена...тва е отвратително! не харесвам лигавета...трябва да е умна щото не искам да говоря на олигофрен и тя да ми отговаря с клишета и заучени фрази...и също така ВИНАГИ да се съгласява ![]() харесвам жени с мнение което могат да наложат...за външния вид имам някви претенции ...не харесвам момичета с кубинки...има хубави де...ама тея кубинки не ме кефят..едни кецки и тва е.. сега па сигурно ще ме нападнете за дето не съм харесвал кубинки...ми не харесвам и тва е...кефят ме когато не ги нося аз или момичето до мен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
И аз да кажа какви НЕ харесвам. Не харесвам жени, които не знаят какво искат. Не харесвам жени, които дават напразни надежди. Не харесвам лигли и егоистки.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз пък харесвам жени с характер, с които почти всеки ден е битка между вас двамата
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Сашо, а харесва ли ти да те ядосва жена?
Всъщност си прав. Прекаленото съгласяване е признак на безхарактерност или задни мисли. И двете неща не са хубави ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Много правилно.Аз мисля същото за мъжете , които избягват да казват какво мислят. Или изобщо нямат собствено мнение
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Абе не особено, но пък не може и без това да се мине
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
вечно спореща жена...УЖАС ! Това е все едно вечно да те боли зъб...без мен !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^При мен е така наборе, вечно ме боли зъб.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^а моята кака малко се усеща...ама малко
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() ![]() За перверзното излъчване,...това е едно особенно излъчване,което немога да опиша,може да е в погледа,или устните,,къде ли не..Но когато видиш някой с первезно излъчване,определено ти се иска да го разсъблечеш с поглед,...и не само с поглед... ![]() ![]() но има доста които са осъвършенствали това изкуство ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
"Перверзно" буквално означава "различно", "неортодоксално"... В тоя смисъл всеки го разбира по различен начин.
Бе ако и двамата "искат да разсъблекат не само с поглед" е ясна работата. Останалото са празни приказки. На мен поне вкусът на Адел ми звучи като, в общи линии, стандартния за почитателка на метъла такъв. Или греша? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
И аз да кажа какви НЕ харесвам. Не харесвам жени, които не знаят какво искат. Не харесвам жени, които дават напразни надежди. Не харесвам лигли и егоистки. Ауу, колко точно! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Какви жени харесвате?" - голи и послушни...донякъде
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
DAEMONAXIA
![]() А перверзното изъчване вие сте достатъчно изчерпателни ![]() важното е да се стигне до събличането ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе оставете вие первезното излъчване, важен е первезният секс !
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милене!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кире, какво се възмущаваш или греша
|
|
![]()
Коментар
|
|
Развращаваш ДЕТската аудитория.
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 11:53 PM |