![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
[QUOTE]Абе не знам за вас ама аз обичм да се разхождат около мене полу-голи путки
mislq, 4e tova e dosta obidno i ne ti pravi 4est da govori6 taka [QUOTE]да, това е присъщо на нас възвишените и интелигентни създания - мъжете HA HA HA spored men tova to4no e prisu6to za kompleksari i jenkari, ama aide... -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, FuckMeJesus, не виждам защо удоволствието от това да наблюдаваш полуголи създания от противоположния пол, трябва задължително да превръща човека в комплексар. Аз съм на принципа - всеки да се кефи на това, което го радва, дори другите да го намират за извратено
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
"всеки да се кефи на това, което го радва, дори другите да го намират за извратено"...може би трябва да добавиш "стига да не се кефиш..ъм..с тях" в случая
![]() "spored men tova to4no e prisu6to za kompleksari i jenkari, ama aide... "- ако ми беше цел - ДА , но в случая по-скоро казах че...не бих се разсърдил ако се случи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат mislq, 4e tova e dosta obidno i ne ti pravi 4est da govori6 taka Ами соръ че не съм педал. Кефя се на полу голи жени. Особенно ако са хубави... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
stawashe duma za irzraznite sredstwa maj.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аааааааа.... може би..
Стига бе. Замислих се извеснтно време дали да кажа путки/сливи/пички... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
zdr-te kvo stava????kvi sa tiq tapi sporove...mnoo qsno 4e vseki se privli4a ot protivopolojniq pol
![]() a i kakvo lo6o na nqkoi da mu se iska da izebe nekoq... tva 4e oniq ot drugiq pol(majkiq)..govorqt pove4e za sex ne zna4i 4e mislqt pove4e za tva...taka 4e ne se vprqgai...takiva sa si na6te mom4enca...no preobladava6tata 4ast ot momi4etata-kurvite ne sa po-golemi angel4eta ![]() takav e jivota...ko da se praika ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мисля, че почти всеки човек няма да има абслоютно нищо против разни готини създания от противоположния пол да се мотаят около него/нея, а ако са поразголени - още по-добре.
![]() ![]() Другата спорна фраза за "по-висшите създания" доста изтъркана и мисля, че FuckMeJesus трябваше изобщо да не и обръща внимание... Твоя си работа, де! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Цитат stawashe duma za irzraznite sredstwa maj. mnoo qsno 4e vseki se privli4a ot protivopolojniq pol da, to4no tova imah predvid, no minalo... da, estestveno.samo 4e i tuk ne6to bih osporila-"ot protivopolojniq pol ".spored men su6to tolkova estestveno e da te privli4at hora ot su6tiq pol.napr., ako angelina jolie mi padne, kak puk nqma da se 4ukam s neq....... -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е, на мене и Брад Пит и Бен Афлек и който и да е "сладур" (
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
не искам да те изкарваме... ама като се замисля много повече момичета знам които си падат и по същия пол..или просто момичетата не се срамуват от това. И аз не познавам същество от моя пол което да предизвиква дори и помисли за такива работи... Анджелина Джоли е виновна!! Всички си падаме по нея
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ммда! Напълно си прав! Момичетата са много по-разкрепостени от тая гледна точка. Всяко момче (аз включително) направо изтръпва при мислълта за някакъв "по-такъв" физически контак със същество от същия пол...
![]() ПП. Е аз не съм особен фен на Анджелина Джоли... Виждал съм много по хубави от нея!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ммда! Напълно си прав! Момичетата са много по-разкрепостени от тая гледна точка Това си е вярно... гаджето ми се кефи и на жени... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ May 29 2003, 05:32 AM) ![]() How can I put myself in there? -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
tva ve4e e naistina gnusno ...kvi sa tiq gadosti be hora...vlqk..momi4e s momi4e...i8li mom4e s mom4e ...da si barkat s prasti v klitorite ili da se ebat v anusite....ujasss...napravo mi se gadi..
az li4no ne si padam po momi4eta... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 29 2003, 09:56 AM) Цитат Ммда! Напълно си прав! Момичетата са много по-разкрепостени от тая гледна точка Това си е вярно... гаджето ми се кефи и на жени... ![]() ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Drink, smoke, until you choke -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 29 2003, 08:56 AM) Това си е вярно... гаджето ми се кефи и на жени... ![]() Радвай се, бре! Аз вече втора такава имам ... и не смятам да променям традицията по възможност. ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе това да не е някаква епидемия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
em ne znam .. za was.. obache.. kogat.. chuh kakwo mi razkaza edna priqtelka koqto uchi w dr. grad [ruse w Angliiskata Gimnaziaq] napraoo se shashnah .. tam ne moje da utidesh s kusi gashti na uchilishete.. .. a puk ako si momiche .. nqmash prawo .. da si .. s potniche ili tam neshto ot sorta.. ne traa da ime se wijda pupa .. ne traa da im se wijdat ramenete.. i sumati si mu i gliposti .. ne moje da hoish na daskalo s Ancung.. na tezi det sa gi izmisli li teq raboti .. bih im kazal samo 1 .. Ai F*** OFF OT TUKA WE !!!!
dobre che w moq grad.. i w twa daskalo deto sam sq .. nqma takiz neshta .. che inak.. shtqhme da si razmenqme shapkite.. s tezi hora ;]] |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
tupo e da ne ti posvolqvat kak da se obli4a6.vseki si proqvqvq vkusa 4rez oblekloto-tova e kato edin vid ob6tuvane.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ve4e si4kata pataklama svur6i.
![]() Nqma da maham grebena, no 6te trqbva da hodq v daskalo s 6apka i da si re6a kosata i da ne go vdigam grebena... tupo, ama nqma da go mahna za ni6to na sveta, osobeno puk zaradi tupiq direktor... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
braoo Peter .. traa da si znaesh .. che nikoi nishto ne moje da ti kaje stoi si kakto na tebe ti hareswa
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
(kum peter)Hi4 ama hi4 da ne ti puka kakvo si mislqt horata za tvoq greven.osobeno puk direktora.vseki si ima pravoto da si hodi kakto si iska.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Baaaaasi rabotata... Edin tip ot moq klas se napravi po4ti kato mene, samo 4e toi e s kusa kosa (i logi4no ne moje da si napravi normalen greben
![]() Tststststststs... taq pri4eska da ne zeme da stane nqkva modna sega ![]() ![]() No po dqvolite istinata e v originala: 70's & 80's Punk!!! PUNK"S NOT DEAD!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Хехе, мен да ми платят няма да се острижа така, ама както и да е...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е ами ако ти предложи 1000 лева,какво 6те направиш?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хиляда не е нищо, но за десетина хилки бих се замислил...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
lele,vseki e gotov na vsi4ko za da polu4i kinti
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 03:56 PM |