![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 20-March 07 Град: Lovech Потребител N: 1973 ![]() |
Все пак всеки с предпочитанията си, нали знаеш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е па, добро утро! Дай да не си говорим тогава, щом всеки и без това е с предпочитанията си.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Ами мене не ме надъхват примерно. Всъщност най-много да избухна в смях, ако правя секс на тоя фон. Знаеш ли колко е гадно по време на секс някой от двамата да се разсмее? ![]() No Offence Зависи на какво се смеят, ако ти се смеят на това че ти е паднал от Helloween, ми гадно ще е ![]() No Offence -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е край! Обиди ме жестоко. Завинаги съм наранен!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Като има музика се разсейвам...
![]() -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Хахахахахахаха!!!!Аз пък се вдъхновявам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
До колкото си спомням Moonspell, Sentenced и Prodigy. Хахаха каква комбинация само.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Това секс ли е било или погребална вечеринка...но като се замисля, двете не се изключват взаимно
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хахахахахахаха!!!!Аз пък се вдъхновявам ![]() Къв секс, бе? Не си ли на 9? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^
![]() Днес сутринта беше стршно диво защото ми се въртяха старите албуми на Рамщайн !!! Просто ...пробвайте на Рамщайн !! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Увяхват ми ушите от Рамщайн
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ особенно като барабаниста пусне двете каси или на по агресивните им моменти
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Наистина ли си на 9...и аз така си помислих
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ за което, като станеш на 18, имаш бира от мен
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво - не съм близо. Ти близо ли си до първия ти път? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Днешната младеж се развива по-бързо от нас
![]() Аз на 14 не знаех пикае ли ми се, е*е ли ми се, а сега има 14 годишни с аборти даже ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
по-добре за теб.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Оф, не ти ли писва?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 7-April 07 Потребител N: 2007 ![]() |
Amoebic disentery , anal kunt , blind guardian, Hellfire. Bon jovi , Gun's & roses :don't cry
-------------------- ако ще умирам последното ми желание пространствено времен континиум да ме пренесе на 25 пети април в чернобил , ама да имам един голям Джоинт. Точно преди катастрофа ще отида на един покрив от кадето се вижда централата и ще пафкам , като видя експлозия ще се покефя малко и ще скочя от покрива
http://www.vipip.ru/index.php?refid=83513 http://go.jetswap.com/reg?r=alfaantyterror http://wm.beast.kz/signup.php?r=3513 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Четвъртък:Satyricon - Now Diabolical
Петък:Rotting Christ - Theogonia Днес ...беше сред природата ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Струва ми се прекалено чак и секс да правиш на метъл
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
е секс е разтегливо понятие, също както и метъл
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Бих пробвал някой ден на Pain of Salvation - Inside Out ще бъде разнообразно...
![]() А от един приятел знам (да не си помислите че съм аз ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Струва ми се прекалено чак и секс да правиш на метъл ![]() ![]() То все-едно се опитеаш да караш рокер да облече розова блузка и да му обясняваш, че така би било по-добре. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Children Of Bodom
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Sly4valo mi se e na Helloween.Syper qko se poly4ava. ![]() Аз също съм фен на Helloween... ако искаш може някой път да се съберем да ги слушаме заедно?! Ти избираш плей листа! ![]() ^Струва ми се прекалено чак и секс да правиш на метъл ![]() ![]() То все-едно се опитеаш да караш рокер да облече розова блузка и да му обясняваш, че така би било по-добре. ![]() Владо... брато... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Within Temptation!
![]() ![]() ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2125 ![]() |
Правил съм секс само на: DT, Angra i Evergrey. Само, че един път една по голяма мацка от мен с една, две годинки ми се нахварли и звучеше Children of Bodom - Downfall (мацката изперка на тази песен
![]() -------------------- An Angel's kiss now fallen
Descending scarlet cuts the sky Faded names left on the wall Honor the fighting leave life to die Remembered is the sacrifice but No praisal of blood still flowing Who were the leaders? what controlled the Killing Hand that caused this mourning? Crossing over... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:04 PM |