![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Поредното велико откритие в астрономията с участие на българин ![]() ![]() ![]() Дано и занапред да правим такива открития ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
търсейки профила на Ministry в MySpace мишката ми подскочи и както очаквах да почне някакъв джангър започна това... радвайте се на това
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Еха, благодарности на Ицо за новият Ейджънт Стийл
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
а, добро утро и довиждане, няма да се радвате на вниманието ми около 2 седмици
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() Голямата локва ли ще посетиш? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^
Цитат Преди известно време в страната отново е имало проблем с имената, тъй като хората масово кръщавали децата с имената Сатана и Хитлер и властите са били принудени да ограничат и тези имена. Ахахахахахах!1
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Даам, хора всякакви. Нека после детето си носи името с гордост. Satan Harold Jonson, примерно
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=yY_9l-oYeaU...ted&search=
![]() ![]() ![]() Спайдършвайн! бтв леле колко са яки Elexorien ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Поредното велико откритие в астрономията с участие на българин ![]() ![]() ![]() Дано и занапред да правим такива открития ![]() Четете в днешния "Телеграф" интервю с човека, ако ви е интересно. Аз го правих ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
много много ми се спи =/
-------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Как може култовата песен от Васко да Гама от село Рупча (Тече, всичко тече, ако не се сещате), да бъде използвана за реклама на лекарство против диария!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Форумциии, брат ми се жени в събота и е ебати лудницата, пристигат роднини от немай си къде си, фризьори, рокли, селении...а няколко форуци ще пият само
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ Моите съболезнования...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Поне ми се разкарва от главата, а и ме прежени пишлегара...по традиция разправят, че трябва обувки да ми купува.
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Имам си книжле с митологиияяяяя ^^
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе, не сменяй темата бе
|
|
![]()
Коментар
|
|
UNDER THE NORTHERN STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, Сашо бе, ще пратя планинските тролове да те обичат...диване такова!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прати ги, те са мои братя, ще им покажа тролската ми снимка и те ще ме разпознаят като свой крал
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама, аз ще пратя обратните тролове да те обичат
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тя не ще посмеят да докоснат Избрания
|
|
![]()
Коментар
|
|
ще ще, щото ще са други! Ти не може да си избран на всички тролове!!! А аз, Графинята казах!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кхъ-хъм, слушам Амон Амарт и съм инвюлнерабъл, point taken, сори. Това е положението
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, я не ми се прави и оправдавай, ще насъскам Графа! Ще те онождат планински тролове теб!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ни можи
![]() Цитат бтв леле колко са яки Elexorien Зациклил съм на тях от вчера. Малко мязат като стил на Frozen Tears впрочем хехе ама по-яки Ще ме послушаш ти мен! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, не сменяй тема бе
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нели, спамът е забранен и не подхожда на прилични хора като нас
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, Сашо бе, ти отмести темата от това, че брат ми си жени в събота и ще има умрели форумци в неделя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Нели, спамът е забранен и не подхожда на прилични хора като нас О, простете, май съм влезнал в друг форум. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 03:35 PM |