![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз не обичам да ям себе си, ако разбирате какво имам предвид
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ Болен тип си ти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Утре вечер съм на Cradle of Filth!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Горкия!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Прекрасно утро. Особено за слушане на Dark Tranquillity - Fiction (благодарности към Владо... За нищо ![]() Чувствах се длъжен... за този прекрасен албум -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Дойде ми китарата! Най-после! Т.е. аз отидох да си я взема от митницата, и добре че съм отишъл, защото след няколко дни щяха да я върнат обратно. Няма известие, няма нищо. Anyways, да ми е честито новото ESP, нямам търпение за се прибера от работа и да я пробвам, сега стои пред мен и ме сърбят пръстите (:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Чакаме отзиви довечера, щото и нас ни засърбяха пръстите
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
WINDSWEEEEEEEEEEEEPT
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
TerminalFrost приятно забвлени
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Последният ми пост тук.
Причината да напусна форума, не е кой знае колко драматична, просто ми писна от малоумни речи, от които свестните хора губят мястото си и правото на смислени коментари. Също така не парадирам с напускането си, а го известявам, за да няма реплики от рода: "Къде отиде този?" и за да е ясно на някои какво се случва, при наличието на толкова глупци в малко общество като това. Хората, на които държа от форума са си все същите и с тях си поддържам връзка по други начини и съм особено доволен, че ги срещнах тук през последните 4 години близо. Сайтът ще бъде стриктно следен и понякога ще помагам с по малко за материалите-както досега. Има много млади хора тук, готови за осъществят истинско,смислено и ценно общуване. На тях, поздрави. ![]() Чао. Прощален поздрав отправям с Nightmare - Let's Go (Out Of Jail) ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Приятен път
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Сбогом ИнсПлюсАртуре! Беше ми приятно да си "пиша" с теб!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ +1
Защо всички хубави и смислено пишещи хора от този форум си отиват бавно и постепенно? Тамън човек да се завърне и... InsArtTure, ти си вторият човек, който го прави. Ще се чувства липсата ти тук. Всичко най-хубаво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мисля, че ще мине, Киро, не заявявай с такава твърдост
![]() Най-малкото ако тръгнеш да ми отговаряш ще е още един ![]() До скоро, засега, но има как да си контактуваме, знаеш си. До нови срещи, ю ноу ![]() One more, for our brothers who fought beside us -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хм, Киро си отива. Нямам какво да кажа по въпроса.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Еее, не ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ако питаш дали е металург - няма избор
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Добре бре, това е кретенско!!! Имам нет (явно, щом ми работи форумчи), но защо шибания скайп се дъни
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много често се е случвало о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Добре бре, това е кретенско!!! Имам нет (явно, щом ми работи форумчи), но защо шибания скайп се дъни ![]() Аааа, и аз съм така в момента! Ама мислех, че е от това че съм на СаКАТ Net ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Дам, стана ми ясно, че повредата е във всички телевизори не само в моя
![]() ![]() Virgin_Steel, къде да чета?! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://youtube.com/watch?v=9KW8DRSvEoQ
Чак сега видях клипа на този кавър на Дистърбд о.О Абе, ебаси, това е най-смисленият клип, който някога съм гледал! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ АаАААААААаааАА Велико !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аааа, и аз съм така в момента! Ама мислех, че е от това че съм на СаКАТ Net СКАТ са хомосексуалисти. Да не си и ти с 3 в 1 пакет?![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
К*р за ШИБАНИЯ СКАЙП
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
+1
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що се оплаквате от Skype-а, бре
![]() Кат' ти спре нет-а е по-гадно, според мене ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 05:31 PM |