![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Някой освен мен беше ли? Аз се размазах!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Колко души бяхте? Казаха ми, че били много малко хора май о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Малко бяхме... но четирите банди се раздадоха максимално
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз така и не ходих, но то като Легион се отказаха...аз за тях исках да отида
![]() Радвам се, че сте си прекарали хубаво ;p -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не знам, руските групи не ме накефиха много. ANJ звучаха много накъсано - тъкмо тръгне некой здрав риф и го обръщат на пауър... От цялата вечер единствено Ария ми харесаха.
Абе бтв, що всички руски групи трябва да пеят на руски... Тва е тъпо. Руския не върви с метъл. Или поне на мен не ми звучи добре. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Руският е изключително мелодичен език, идеален е за всякакви видове песни. Едни Ария просто не мога да си ги представя да пеят на английски...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами те имат една песен на английски, знаеш
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
По темата за песните на руски - Catharsis (една моя доста любима руска банда) имат английска версия на албума си "Имаго", която съм чул точно веднъж и предполагам никога повече няма да чуя. Просто по съвсем различен начин звучи цялата тава. Определено я предпочитам в руски вариант.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
Добре беше! Ария са просто невероятни - очаквах да са точно това като звук.
Мастер ме кефят до 94г. , но се представиха отлично и надыхаха ни точно навреме. А на Черный, май че никой не успя да разпусне, или просто почитателите на групата бяхме твърде малко, но въпреки това успях загубя гласа си още в средата на гига им. АНЖ - стараха се децата, все пак за разлика от грандовете, те тепърва започват, мисля че имат два албума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
хахаха, когато някои хора са гледали пенсионерски комунистически хеви метъл, аз по същото време гледах Cradle of Filth само 50 километра по на север!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Браво, радвам се за теб. Нужно ли беше да го напишеш тук обаче?
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Forgive the poor little imbecile
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
На мен ми хареса концерта и не съжалявам, че го предпочетох пред оня на намазаните позьори във влашко (за което моята не спира да ми трие сол на главата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
хахаха, когато някои хора са гледали пенсионерски комунистически хеви метъл, аз по същото време гледах Cradle of Filth само 50 километра по на север! ![]() ![]() ![]() ![]() Браво мойто момче! Вероятно всички ти завиждаме. Ако си тру - минимум си си разбил носа от "убиването", ако не си успял, побързай с ритуалното самоубийство... Иначе ние пенсиите и миналата година се радвахме на фашистките групи, преди това имаше и рабовладелчески от новия свят... и така живуркаме си! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
По темата за песните на руски - Catharsis (една моя доста любима руска банда) имат английска версия на албума си "Имаго", която съм чул точно веднъж и предполагам никога повече няма да чуя. Просто по съвсем различен начин звучи цялата тава. Определено я предпочитам в руски вариант. Да го еба, мислих че само аз им се кефя...аз пък си имам оргинален последният албум ![]() Иначе, руснаците са толкова напред в метъла, колкото нашите НЕКЪДЪРНИ банди и бандички, няма да са и след 100 години. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ми няма и след 200 като всички вместо да ги подкрепяте сте си заучили че са некъдърни и само мрънкате
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^аз не мрънкам, почти няма МЛАДА българска група, която според МЕН да си заслужава каквото и да е подкрепа.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И ти си прав все пак като не ти харесва не можеш насила да ги харесваш.
Иначе за руските групи са ме е малко яд, че не останах хем ми даваха билет ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 11:03 PM |