![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
10. Крайно нежелателно е създаването на нови теми, които дублират вече съществуващи такива. Форумът разполага с функция за търсене - използвайте я! Новите теми се създават в съответстващия им раздел от форума. Заглавието на една тема трябва да е ясно и точно, за предпочитане да отразява съдържанието на самата тема.
Ушева е мъж, не ми звучи като заглавие, което прочитайки ще ме светне за к'во е темата, по-скоро ми звучи като : Учителката ми по български е мъж ![]() По-темата .. няма да се оплаквам и без т'ва нищо няма да оправя така .. -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Към О'незнам-незнам-си-какво...момче, порасни малко, с 17 годишни пикльовци не се занимавам, освен ако не трябва да им вкарам малко мозък в главата със силови методи.
Blashyrkh да ти кажа чесно, не знам какъв е случая, но имат право да те накарат да си изпразниш сам джобовете. Личен обиск се прави при задържане и тогава се съставя протокол за такъв. Но да си покажеш ДОБРОВОЛНО съдържанието на джобовете могат. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^10x
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Към О'незнам-незнам-си-какво...момче, порасни малко, с 17 годишни пикльовци не се занимавам, освен ако не трябва да им вкарам малко мозък в главата със силови методи. По дяволите, кога ще се научите, "със 17 годишни пикльвци не се занимаваш", ама всъщност се занима да се оправдаеш като путчица, нали? Иначе добра работа свърши, онеправдавайки всеобщото мнение за ушевите. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Blashyrkh може и да нямат право обаче нали се сещаш кво става ако си потърсиш правата
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Аз така и не разбрах - Ушев от КаУшев ли иде? някой компетентен да даде разяснения - съвсем съм сериозна
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Щото кат' си сложат капите и им стърчат ухите
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
@magodeoz - може ли да те питам нещо, защото само ти можеш да ми отговориш със сигурност. Значи по закон, полицията има ли право да те джоби ако имаш лична карта, дал си я, и си казал че нямаш проблеми с органите на реда? Въпроса е принципен. ![]() И аз мога да ти кажа, ако не са пратени да търсят нещо, рутината проверка може да завърши единствено с лична карта. Когато дойдоха и ми разгхлобиха колата да търсят наркотици им се виде тесен света после за тия своеволия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Аз така и не разбрах - Ушев от КаУшев ли иде? някой компетентен да даде разяснения - съвсем съм сериозна ![]() Ами аз мога да ти кажа, че на тия от сигурността им викат "Ухо", ама не заради капите, а защото подслушват и после доносничат ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=XzsNCtvnuxE
е не за пореден път се убеждавам че нема по недъгави хора от тия то бива да си лайнар и подлога и то турска ама.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Политическа поръчка, несъмнено.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Подобно говедо заслужава да му отрежат топките!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Тая сутрин се връщам от Румъния (за пръв път по мач там), нема да ви казвам за какви полицаи (карабинери) става на въпрос - немаше един да е с наднормено тегло, млади момчета яки като бичета... и в същото време си гледаха работата супер внимателно: влизаха преди нас в бензиностанциите да гледат някой да не крадне или троши и то не просто отчитайки присъствие ами респектирайки с него. После като видяха, че вече само се помоткваме: "Го ин дъ Бъс. Нау. Плийз." (страшен английски вадеха
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
На българаска армия, преди 6-7 години, като се качих на предпазната решетка, една кука така ме подтупна с палката по глезена, че не ходих на училище цяла седмица и не съм излизал от нас, щото крака ми се беше подул яко!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Е как да не се респектира човек и да не ги уважава? Дали пък не е било заради това, че сте чужденци? -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Тая сутрин се връщам от Румъния (за пръв път по мач там), нема да ви казвам за какви полицаи (карабинери) става на въпрос - немаше един да е с наднормено тегло, млади момчета яки като бичета... и в същото време си гледаха работата супер внимателно: влизаха преди нас в бензиностанциите да гледат някой да не крадне или троши и то не просто отчитайки присъствие ами респектирайки с него. После като видяха, че вече само се помоткваме: "Го ин дъ Бъс. Нау. Плийз." (страшен английски вадеха ![]() Еми нормално - такива говедарщини като българските, се срещат само у нас и на запад. На всякъде другаде 9поне в Европа) споредм оите наблюдения, полицаите са си свестни хора и си вършат работата честно. Там се случва 1 на 100-200 да е корумпиран или просто много сърдит, не като тук - всеки втори иска да те изцоцка за всяка стотинка, ако може и да те набие, че да му стане кефа. Пример : Един познат кара по бул. България със ~140 км/ч и го спира пътен полицай. Следва много крещене от страна на куката, за това колко бързо е карал пича. На това, шофьора просто казва " добре, пиши ми акт, че бързам, на което полицаят, след ктратък размисъл отговаря следното "абе сигурен ли си че искаш да пишем акт, може тука набързо да се разберем, ще е по-добре и за двама ни"....кво казваш на нещо такова ебаси ? о.О Развоя на това събитие беше акт за моя познат, който в последствие подаде жалба срещу въпросния пътен полицаи и му еба майката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси пичовете са тия, дето карат със 140 в града...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
донори, бих казал аз, но не е там работата, сешсе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Те са донорчета ама и пак не е в това работата.. сешсе..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
точно тия дрто карат със 140 в града трябва не да ги бият или да им викат, ами да ги убиват от бой. Иначе родните полицаи не са особено умно племе, а на моменти са отчайващо малоумни. Чудя се кога ще се научат да се легитимират като правят проверка за документи. Един път не ме е спирала патрулка да ми провери документите и да се легитимира добитъка отвътре
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^а ти не си ли "добитък" ?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уииии, едвам я намерих тая тема, уиииии
![]() На следното кадро е заснето отделението на Бай Милен по време на акция, n-джой ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахаха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^
![]() Люшкането е ползотворно! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:35 PM |