![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Чудя се кога хората загубиха дотолкова уважение към живота, че да обсъждат как ще се самоубият...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Модерно е
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Всичко стана емо, ба си.. човек не може да се резне на спокойствие, без да му лепнат етикет емо!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Всичко стана емо, ба си.. човек не може да се резне на спокойствие, без да му лепнат етикет емо! ![]() То не ти трябва да се режеш. Съществуват толкова много други методи. Можеш да си тикнеш главата в газова фурна, да си забиеш вилица в гръкляна или да си отхапеш езика. Стига да имаш желание, винаги ще си намериш удобен и приятен начин, и то без да има опасност да те набедят за емо. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Можеш да си тикнеш главата в газова фурна, да си забиеш вилица в гръкляна или да си отхапеш езика. Ей, тва боли бе ![]() Важното е да оставиш красив труп, пък за другото да му мислят живите... ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Аз пък няма да умра. Когато си събера точките за пенсия, ще си продам душата на дявола за вечен живот.
Хм... Сега като се замисля, ако се провали сделката с дявола, бих искал да ме блъсне дирижабъл, ето това ще бъде късмет, нали? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
MaddHatter, виж какво,започваш да ме изнервяш, а това не ми харесва. Проблем с мен ли имаш,или просто си търсиш такъв,че нещо не ми е много ясно. Вземи да си"поразмърдаш "мисълта,и давай мнения, не поправяй мойте, или още поооо-добре не ги чети,изобщооо. И не ми се прави на интересна,не си попаднала на човека.Няколко пъти,ти намекнах да спреш... да се"ровиш" в нервната ми система.Един въпрос-Ти проста ли си... правиш ли се на такава или какво? Ква си? Нищо лично
![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Пледполагам, че не всеки получава душевен оргазъм като чете лични спорове, защо не пишеш на момичето PM, и да се разберете?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Fiiiiiiight
![]() Tерминале, според мен няма нужда да си продаваш душата на дявола, посвири му малко на китара и той ще реши, че мястото ти е тук, да ни радваш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^Докато не престанеш да ми бъркаш името, няма да спра. Да речем тъй
![]() P.S. Поради факта, че повече нямам намерение да се занимавам с глупостта да вразумявам хора, ще ти кажа, че е престъпление човек на 22 да пише така (и не говоря само за грешките). -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Култово ще е някакви изънземни типове да те принесат в жертвоприножение към техния бог. Примерно плутончаните.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
искам да умра от запек.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бобе усазнай се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, на класното поне се знае/зубри какво трябва да се пише. Тука трябва да се влага мисъл, ама на...нещо не става
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
е па то и аз не влагам мисъл! .. аз си пиша
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Успокойте се чада мои ...
![]() Лудостта обзема всички ни ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
MaddHatter, виж какво,започваш да ме изнервяш, а това не ми харесва. Проблем с мен ли имаш,или просто си търсиш такъв,че нещо не ми е много ясно. Вземи да си"поразмърдаш "мисълта,и давай мнения, не поправяй мойте, или още поооо-добре не ги чети,изобщооо. И не ми се прави на интересна,не си попаднала на човека.Няколко пъти,ти намекнах да спреш... да се"ровиш" в нервната ми система.Един въпрос-Ти проста ли си... правиш ли се на такава или какво? Ква си? Нищо лично ![]() Хей, хей, айде по-спокойно ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Щастлива.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Не си спомням точно кой беше тоя человек. Гонен от инквизицията решава, че ще е по-добре сам да сложи край на живота си, отколкото да остави инквизиторите да му навият червата на чекрък, докато се признава за грешник.
Вид самоубийство, той си избрал - да си пререже вените. Най-безболезнено било(съветвали го доброжелателите му) да си потопен във вана с хладка вода. Така почти не усещаш как ти изтича кръвта - по някое време просто заспиваш. И така в тая хладка водица той вдъхновено и спокойно "издишвал" живота си в думи, които били записвани после от слугите му... изкочи ми от главата името му... виновен бил човека, че казал нещо, което църквата не одобрила... и... -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Добре, едно е да се самоубиеш, защото инквизицията те преследва да те довърши по доста болезнен начин, друго е да си прережеш вените, защото гаджето те е напуснало и "светът е лош и не те разбира"...
И разберете веднъж за винаги - нищо романтично няма в самоубийството. Дали са те изяли вълци или си скочил в планинско езеро, резултатът е все един и същи - мъртъв си като заклано агне по Коледа. За радост на червеите. П.П. А вярващите ще гният в ада, ако са се самоубили, само да вметна. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шибан Doom!
![]() защо половината са разбрали темата погрешно... не е "как искаш да се самоубиеш" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ А защо всички свързват дуумецът със самоубийство?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Като не е такава темата защото първият пост описва детайлно как авторката му иска да се самоубие? В около 8-9 реда.
А ако не става дума за самоубийство, темата е напълно излишна, защото всички постове биха били едни и същи - безболезнено, в съня си или по време на секс, по възможност без да съм карал някакви гадни болести. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А защо всички свързват дуумецът със самоубийство? ![]() чакай, чакай... явно не знаеш местния лаф.. както и да е няма значение ![]() ^^ Като не е такава темата защото първият пост описва детайлно как авторката му иска да се самоубие? В около 8-9 реда. Психопати секви! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Знам си аз, че темата е малоумно тъпа! Ама е го вна, хора без работа разискват глупости
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
П.П. А вярващите ще гният в ада, ако са се самоубили, само да вметна. ![]() ![]() По тази тема четох в една книга, че Бог можел да прости на всички хора - независимо дали са убивали, изнасилвали - но не може да прости на хората, които сами са прекъснали връзката с него,т.е са се самоубили.Защото само той можел да определи кога един човек трябва да живее и кога да умре. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТИ ДА НЕ СИ НАПРАВИЛА ГРЕШКАТА ДА ЧЕТЕШ БИБЛИЯТА?
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:27 AM |