![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 17-June 07 Град: София Потребител N: 2142 ![]() |
Мразя да ходя по улицата и някви п**** да ми подсвиркват и подвикват всякви простотии.Не мога да ги понасям.Защо не си ходят и не си затварят устите? +1 -------------------- Лудостта е като любовта - прекрасна,когато е споделена!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^+4342535090978574668465352313
Особено като вземат да подвикват "Хеви метъл, копеуееее!!!". Или пък "Zieghail!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз немразя, но много се дразня на такива подсвирквания. Някакви гадни пенсии да заглеждат жените и да точат лиги
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 29-June 07 Град: Bulgariq Потребител N: 2180 ![]() |
По-гадно от това няма. Случва ми се всеки ден... писна ми няма да излизам повече
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Мразя да си режа пръстите от капачките на Туборг-а. Мразя и да ми се забиват трески по пръстите!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Мразя Джони Деп и циганите почти еднакво много,мразя да ми викат “коте, писано, пиленце” мразя да губя, мразя хората които се имат за умни и спорят за всичко без абсолютно никакво основание и мразя КОЙТО И ДА Е да говори против хората които обичам и вероятно мразя още много неща…
-------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Язе мразим български футбол
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ха! дойде и моя ред
![]() ![]() Незнам дали има някъв закон за расизма..не мисля че това е разсизам .просто как да кажа...тази държава е България и тук трябва да има българи...само българи... Мразя също подвиквания от рода " Хеви метал бейбии" които понякога ми се налага да слушам.Мислех че само в нашия град ги има такива ама видях че не е така...за жалост ![]() Мразя някои групи ..няма да споменавам да не ми се разсърдят някои хора ![]() И това е май...отвратителна съм -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пубери.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Мразя да чета хейтърските мнения в темите за Металика, Корн, Найтуиш и т.н. , където уж всички ги плюят, а по някаква случайност само там се изсипват да пишат и темата става от рода на 4-5-2938925658 страници.
![]() + нашенци, които бъркат морето с тоалетна/пералня и после трябва с найлонов чувал да влизам вътре ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Мразя да ми кажат, че за някъде пътува автобус, и да се появи маршрутка на която не и се отварат прозорците...а навън температурата да е 42 градуса на сянка
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Рядко мога да намразя нещо. Но, дори не мога да дишам в една стая с едно момиче Моника(не я познавате)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Още неща мразя, обаче за т'ва се сетих в момента. ![]() Май се оказа, че доста неща мразя. -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Отдай се на омразата си към пикливите сатанински секти, премини на тъмната страна.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^
![]() Да, май доста неща мразиш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Кво да се прави - пубертет. Скоро ще отшуми.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Мразя баща ми и брат ми да ми зяпат (което се случва всеки ден),да ме хайкат да бързам да ходя до магазина за хляб и лимонада
![]() Моб,лол ти много малко мразиш,бе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
ХЛЕБАРКИ !!!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Мразя досадното скучно ежедневие,което все едно че ме затваря с похлупак и рутината; неприемането на "Не" за отговор (често ми се случва да не приемат моя...) мразя губенето на време, мразя издребняването, мразя когато ми бухне косата; когато нямам пари, мряза когато ми напомнят очевидни неща сякаш съм малоумна, мразя да напълнявам.
следваща тема: Какво най-много обичате |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
^Кво да се прави - пубертет. Скоро ще отшуми. Eх, то да беше пубертет. ![]() Отдай се на омразата си към пикливите сатанински секти, премини на тъмната страна. Разбира се. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И МРАЗЯ DOVE FIRMING! OT НОВАТА СЕРИЯ, ДЕТО Е В ЗЕЛЕНО! МИРИШЕ НА ДОМАШЕН САПУН, А НЕ НА ДУШ-ГЕЛ! ![]() ![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Мисля, че започвам да мразя, когато някой ми се прави на п*тка из форумите, вместо да си каже с две изречения какъв му е проблема...
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Мразя котки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Мразя клоуни.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Дори този?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ох, още изпитвам ужас от него!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^ "Тhey flow...they all flow... "
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Дори този? ![]() Сладур ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Значи тази нощ можеш да помислиш за Туин Пийкс
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^пхахаха тая е голяма сладурана хах
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 03:21 PM |