![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да ви таковам лийт скайп юзърите, моя като го ъпдейтна и цепи компа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз откога ти говоря за ъпгрейд...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е...айде, съберете ми по 50 кинта и съм готов
![]() Не, иначе сигурно към Нова година ще си има ъпдейтец ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хайде скачайте на новия Mind's Eye.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Прибрах се от Пловдив
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() И всъщност на тея момчета една песен страшно ме кефи о.О Странно XD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
еееех адаше,адаше....очаквах повече от теб
|
|
![]()
Коментар
|
|
R.I.P.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да не е онази песен бе Сашо?
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еее...не Black black heart-a, другата о.О Ама верно е много яка, мамка му, макар и да е минута дълга
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Въй! Само да си казал пак нещо за моя красив самоубил се японец с розова коса
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
hide?!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Хахахахха... не е истина каква глупост е този линк!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
^хахаххаха Това е..баси и комедията. Думи нямам!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Сложих си нова снимка в профила, може ли? Вече не приличам на Лука Турили.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледаш ме лошо
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не! Даже съм леко усмихнат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Леле, свърши ми Клеймора, сега чакам седмица за нов епизод ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
hide?!? Той! ![]() И защо точно днес, като трябва да ходя на 100 места, пече слънце ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Уф, да му се невиди... за втори път изтървам да си взема заверка, защото не си нося книжката
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
абе ебаси тъпнята
чакал съм 8 часа в няква шибана болница от 8:00 сутринта за да ми направят гастроскопия която отнема 10 минути ![]() ![]() ![]() ![]() как може бе, кво е тва ? аз отивам да гълтам маркуч те ме водят за пълна кръвна картина, рентген, кардиограф и ехограф O_o защо ? ми такава била клиничната пътека да им сера в/у клиничната пътека ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Тя е осрана отдавна
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Уф, да му се невиди... за втори път изтървам да си взема заверка, защото не си нося книжката ![]() ![]() ![]() ![]() Това е гадно, а те винаги се правят на интересни ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аааах, блажена тишина ...
![]() Затворих порт 135 за svchost.exe-то и от половин час насам "Kaspersky Antihacker"-ът не е писнал и веднъж за "Lovesan attack" ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Пратете SMS на номер 32 със съдържание НОД.Дарете НОД32 на prayer4e в нещастие....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Пратете SMS на номер 32 със съдържание НОД.Дарете НОД32 на prayer4e в нещастие.... Страх лозе пази ![]() А и едва ли някой обикновен человечец ще гледа какви DCOM услуги има пуснати на моя комп специално ... ![]() Основно правило, което съм запомнил още в УНИ-то е - "Нямай вяра в код, който не е писан от тебе и не го знаеш как точно прави нещата." ![]() EDIT: Все пак NOD32 е антивирусна, а не Firewall ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Дай снимка
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 09:08 PM |