![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
И аз си спомням как за концерта на Миталица отидох при моята мила баба през МАЙ песец й я помолих да ми даде малко парички за рождения ми ден(НОЕМВРИ), че имам спешна нужда... . А не исках от наще, щото вече бях издърпал кредита за всички празници за година напред
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
много концерти станаха
ако имам парите като наближи проявата, ще ходя да ги видя по принцип много ме кефят пичовете ![]() ама хелоуийн и пърпъл са ми по-важни (: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
Не това е мираж, подарък за рождения ми ден - ще падлудея!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ако не бяха изпедерастяли след Tales from Thousand Lakes бих отишла, но при това положение...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ Много повърхностно мнение, те поеха своя път и го оправдаха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И на теб твоето ми се струва повърхностно ако не сложим фактора "лични музикални предпочитания".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бе хубаво е дадена група да експериментира, а като го прави и качествено...прекрасно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Именно.
^^ Аз слага фактора,в който аз не те наричам 'травестит' примерно, защото не ги харесваш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, всъщност зависи от естеството на групата и това до колко те експериментират.Музикални и идеологически смени на 180 градуса, свързани също със задължителната смяна на лого, стил на обложки и т.н. и естествената последвала смяна на всички музиканти, не ми ги рекламирайте. По-добре да си направиш съвършено различен проект, отколкото да "префасониращ" стария. Пък така ще загубиш и много стари фенове.
^ Именно.^^ Аз слага фактора,в който аз не те наричам 'травестит' примерно, защото не ги харесваш Ама наричай ме ако искаш, няма да ти се обидя ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
На мен ми харесва всеки период на Аморфис, примерно
![]() egh -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Amorphis си носят един и същи дух от Тейлс-а , това че стилът по-който го предават умекна, изобщо не значи че това е обръщане на 180 градуса.
Поздрав с Weaving The Incantation и пак ще си говорим... П.П. Мен 80 % от нещата дето пееше Паси ме дразнеха как звучат... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
ей,хора-това са Amorphis-случайно някой от вас да е записал тия дни някое яко парче,та си позволява да критикува?стига,бе я се изкефете яко и оставете тия работи на критиците-внашто семейство от днес разкриваме фонд"концерта"аре,ще се размажем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
ехеееее....от седмица се мъкна по изпити и не съм барал компа
![]() ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе кво се карате кво значение имат тия на тоя концерт?Там ще бъдат Бенедикшън бе хора
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Споделям, донякъде. Edguy ги обожавам, но Benediction ги знам още от касетките на брат ми.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе и аз на Edguy много се кефа, пък и на другите групи донякъде обаче групата си е групата
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 11:57 AM |