![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
MARDUK отменят останалата част от европейското си турне, включително България?
(13.09.2007) Според официалния сайт на KOLDBRANN - една от двете съпорт банди на MARDUK (другата е MASSEMORD) по време на настоящото им европейско турне, като част от което ги очакваме и у нас на 21 септември, останалите концерти от 13 до 22 септември, вкл. този в България се отменят. Вината е изцяло на на букинг-агенцията "Rose Productions" и според публикуваната информация "лошите слухове за дейността на тази агенция за съжаление са се оказали верни". По това време на денонощието представители на местните промоутъри, организиращи концерта у нас - "Most of Evil Music" не бяха открити за коментар. Сайтът на MARDUK не е обновяван от 4 септември насам, а в MySpace-профила на бандата все още концертите са отбелязани като действителни. В крайна сметка KOLDBRANN обещават, че ще направят каквото е необходимо концертите на Балканите да бъдат осъществени догодина. Благодарности на: Jim Crow Източник: Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това е меко казано отвратително. С такова нетърпение ги чаках.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Източник: www.pro-rock.net Искаш да кажеш източник: Blabbermouth. Тъпаците от про-рок си крадат всичките новини от там. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Да, за източника не знам точно, получих новината по скайпа, после я видях и в сайта на про-рок списанийцето, все пак превода или редакцията може и да са техни, за това може би имат достатъчно акъл
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Много скапано.Ще чакате до другата година май - май... Как сциона още не се е появил тук
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
една приятелка щеше да ходи и сега ще ме набие от яд...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Нека все пак запазим спокойствие, защото все още не се знае със сигурност дали концертът на Marduk ще се състои. Засега се споменава само, че Koldbrann няма да дойдат. Да стискаме палци да са единствените прецакани, макар че нещо имам доста неприятни предчувствия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ето го и сциона >.>
Лошо, братя и сестри метАлни ![]() Мангалфе, jumperka-та ли ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен ме е яд че Koldbrann няма да дойдат, много добра група са, Marduk си измениха стила и няма да ми е чак толкова интересно, все пак ще свирят песни предимно от новите си албуми.
Дно все пак се оправят нещата и да има концерт, а ако не да върнат парите на хората, а не да им важат билетите за еди си коя група... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да бе, познавам цяла България аз
![]() Между другото, кога цялата история ще бъде сигурно, щото ако до няколко дни не стане известно ще е лошо. Концертът е след седмица ебаси о.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами няма да има концерт, дано повече хора отидат в Ловеч за групите, защото добрата новина е че ще връщат парите за билетите
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, вече е сигурно, че концертът няма да се състои. Чувствам се прецакан...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали ще им друг в началото на другата година, тъкмо повече хора да посъберат пари да отидат
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз нямаше да имам възможност да ходя на отменената дата, за това все пак се радвам, че ще ги видя в началото на 2008-ма.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 10:51 PM |