![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Някой играл ли е тва чудо??? Ако не знаете - става дума за интернет игра със стотина-двеста нива, като самите нива са просто една картинка и трябва по някакъв начин (чрез сорса, разни работи, които намирате на картинката) да стигнете до следващата. Тотална зарибявка е... Та идеята ми е ако някой я е играл или връткал - да си помагаме по некв начин?
Та, дайте хелп с ниво 8... ![]() http://www.deathball.net/notpron/ - сайта на играта -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
преди 2 години за около 4 месеца я докарах до половината, след което чийтнах до края
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Страшна зарибявка наистина, а доколкото знам само 4-5 души са я минали цялата ever.
Жалко, че за момента нямам време, иначе 100 метъла мислят по добре от мен :П -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Забрави за ниво 8. В смисъл да го решиш сам. То и 6 и 7..аз трябва да лъжа на всичките. Прекалено мие малко акъла за това. Ако обаче искаш да виидш какво е по нататък - link
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
аз стигнах там дето трябва да ръчкаш в сорс кода и го анатемосах.
-------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
То там става интересното:П
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Стигнах до 8мо и ме мързи да мисля, инак другите не са толкова сложни...май. Поне не чийтих на тях.
edit: 8мо ниво е дори по-лесно от 7 ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Анатема за теб, девойко, с твоята зарибявка!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 16-September 07 Град: София Потребител N: 2335 ![]() |
Стигнах до 8мо и ме мързи да мисля, инак другите не са толкова сложни...май. Поне не чийтих на тях. edit: 8мо ниво е дори по-лесно от 7 ![]() Level 18 so far... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ъ...
Запецнах на 14. What language is the password hint? Къв пасуърд хинт, баси... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 16-September 07 Град: София Потребител N: 2335 ![]() |
Password hint-a e "quoi?". Езикът е френски.
Мисли! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Мразя я тази игрица. Пърия път като я мъчих беше зарибявка...
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...Още е! Level 47 so far...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:58 AM |