![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Здравейте. Аз съм Жорко и съм от софия, набор 90. Някои тук сигурно ме познават,поради простата причина че няколко пъти идвах на форумни срещи-а там наистина се запознах с много КУЛТОВИ лица (Шурма, Ники, Деси (нз защо и викат Васка-Сашко не успя да ми обясни). В общи линии аз съм си един заклет Power Metal фен.
![]() Признавам само един жанр книги-фентъзи и редовно обичам да си попиивам биричка. Надявам се че ще намеря нови хубави групи тук,защото тези който сашко ми праща хич не ме кефят ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Здрасти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошъл, стари познайнико
![]() Признавам само един жанр книги-фентъзи и редовно обичам да си попиивам биричка.Надявам се че ще намеря нови хубави групи тук,защото тези който сашко ми праща хич не ме кефят Той слуша само фолк. Поп-фолк.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
М нз дали е поп фолк ама това дето ми мята не ме радва особено .Кажете кога е следващата среща и сигурно ще намина
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Гьоргомире бе
![]() ![]() ![]() Ма мамин сладък, какво правиш тук ![]() ![]() Не му вярвайте, аз му мятам все хубави неща, той нищо не знае ![]() А добре дошъл ма, 1337 dota powah. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От последните 10 неща който ми е пратил само една песен ми хареса-david usher-black black heart,a сичко друго не го коментирам...
-------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Охооо, добре дошъл, Жорко!
![]() Приятно писане! А тва с Васка стана заради една пиянка от Западен Парк дето бърка имена. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми ко да те напрая, че си флауърист
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Добре дошъл!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ммм поне във "флоура" има ясно различима мелодия бубо,а това дето го пееш ти в междучасията плаши хората.Лили ти го каза на нова година
![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лили беше пияна като кирка
![]() плюс това вие не оценявате моето творческо грачене ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Приятел на гномите е винаги добре дошъл. Приятно писане из форума. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ЪЪЪЪ здрасти! .. Аз нещо съм пропуснал май! ПАК!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ники, знаете се...пиянка такава!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мараба и приятно писане!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет, Жоре!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Здрасти
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Здрасти. Аз ли съм най-дъртата в тоя форум?
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От Пилони примерно...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цъ! .... не мога да се сетя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Здравей!Добре дошъл!!!!!!
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Здрасти хлапе, приятно писане тук
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо за агларана да кажа че само и единствено хубави неща съм слушал за нея
![]() а за ники бяхме заедно в борисовата градина в халбите аз съм този момчурляк които се мъкнеше със сашко ![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хо-хо-хо, онзи потресающ път в Борисова
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ЗАЦЕПИХ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
нз аз един път ми трябваше да ви видя и ви запомних сичките(на някои не им помня точно имената ама кво да се прави)
смисъл големи образи ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, че в Лавеле не си ни виждал, ахаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре че вие не сте ме виждали на последната нова година ...
-------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:28 AM |