![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
WOI : podqwolite izpla6i horata !!!!!!!!
![]() ta w4era widqh sledniq reklamen text za kroasan : edno e da si buhnal drugo e da si s pylnej !!!!!!!!!!! ei twa ako ne e typo !!!!1 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хахах това и аз съм го виждала, по едно време се замислих за смисъла на рекламата, но скоро отрких, че просто такъв няма
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Толкова е готино!!! :"))
Мисля че забравих да ви се похваля... преди някоко дена си извадих едни чехли от миналата година. Те бяха подарък при едно пазаруване в метро..въх от кога не съм ходила.. та:)) Чехлите са сини... или преобладава този цвяти на тях пише ...'How FA will you go?" Kakво ще кажете,а!?:РР :")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
bravos
![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
skoro vidiah ogromna zle napravena reklanma risunka s tozi deviz na FA, vurhu stranata ne edin blok. kato cialo mrazia reklami, no ima mnogo svejarski popadenia. Primer: KIT-KAT
![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(```````` @ Jun 1 2004, 12:43 PM) Толкова е готино!!! :")) Мисля че забравих да ви се похваля... преди някоко дена си извадих едни чехли от миналата година. Те бяха подарък при ендо пазаруване в метро..въх от кога не съм ходила.. та:)) Чехлите са сини... или преобладава този цвяти на тях пише ...'How FA will you go?" Kakво ще кажете,а!?:РР :")) Ще кажа : "Е, явно и с едни чехли човек може да стигне далече ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Jun 1 2004, 10:02 AM) WOI : podqwolite izpla6i horata !!!!!!!! ![]() ta w4era widqh sledniq reklamen text za kroasan : edno e da si buhnal drugo e da si s pylnej !!!!!!!!!!! ei twa ako ne e typo !!!!1 определено! като я видях за 1 път- " И к'во?Данеби като ям от него да ми бухне косата??????? ![]() Мого ме дразни.... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Не съм гледал никва реклама, но гласувах за 3 FA
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
И рекламаат на кремвиршите с пълнеж"Браво" е весела
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Весела е. Верно. Тази ми хареса.
Поредното безумие обаче е: "Като бях малък се чудех какво прави вечер дядо сам в старата ни къща..." Ебати великото!!!!!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 17 2004, 08:08 AM) ^ Весела е. Верно. Тази ми хареса. Поредното безумие обаче е: "Като бях малък се чудех какво прави вечер дядо сам в старата ни къща..." Ебати великото!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
aahahah, to4no teq dni gledah kolko bezumna e.
switched - toq dqdo mu trqq da e na 200 godini kato gledam, am ne mu li4i. moje bi ima skrit smisyl v taq reklama... s edna duma piite qko rakiq za da izglejdate mladi i za dylyg jivot!! ahaha v reklamata posledniq moment nai-me raznazva. nekvi si kyrstosvat rycete ahaha . basi typite alkoholici |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 17 2004, 07:08 AM) ^ Весела е. Верно. Тази ми хареса. Поредното безумие обаче е: "Като бях малък се чудех какво прави вечер дядо сам в старата ни къща..." Ебати великото!!!!!!!!! ![]() И аз оня ден мн се смях на тая реклама... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не бе! Идеята е май че това е духа на дядото който е пукнал отдавна. "Ей, събрахме се"... Блех!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
kefi me reklamata na typata ewreiska firma mtel s da-tata
naprawo kato bqla wrana sred reklamite praweni w bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
a ne vi haresvat reklamite na damski prevrazki i osrani pampersi tochno po vreme na vecheria?
Новата българска паста "Акварел" - укрепя косъма на четката ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 18 2004, 06:40 AM) Не бе! Идеята е май че това е духа на дядото който е пукнал отдавна. "Ей, събрахме се"... Блех! Така ли?Аз не го схванах... Ами рекламата с пеещия кремвирш? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
а аз тази с дядото въобще не съм я засичала......
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
nima ne znae6 kakwo prawi dqdo sam w wsqka we4er w starata ky6tata
![]() nawremeto ima6e edna mnoo reklama na sprite : "ei tiq skali we4e 6te go sprqt " |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Sprite са едни от най-яките реклами.Онази със супер байкърът,който накрая се блъска в гълъб,със старата жена и рибката...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Изравям тази тема с единствената цел да кажа колко ме дразни: ОООО АЛЕКСАНДЪР ЛЕОПАРДА! С прясна шоколадова глазура мммм...
Баси ужаса... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Мене пък ме дразни ей тая реклама на Спрайт дето всички се оригват. Абе идиоти, пийте бира като ше се оригвате, пфу...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Thread poll > u. TTD.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
затова ZAYO BAYO GIVES ME THE CREEPS никога не рекламират албумите си. Рекламата не е критерий за якост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Изравям тази тема с единствената цел да кажа колко ме дразни: ОООО АЛЕКСАНДЪР ЛЕОПАРДА! С прясна шоколадова глазура мммм... Баси ужаса... В момента, в който чета този пост, тая реклама върви по ТВ-то ![]() И между другото моята любима реклама е на наденицата..."Ах каква наденица праим ние тука, страшна наденица" ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Данчо да се жани? Да да! Много малко БГ реклами ми допадат...по ме радват дебилни като последните на AXE Ефект "ЧА-ЧА-ЧА-ЧА-ЧАААААААААААУЛ" или 'ИСКАМ МАЛИЦИЯ!!!" не6то от този тип...но тукашните са отват. Кредити, Превръзки, Тампони, Памперси, бира, парфиум дъфки и прах за пране. а аз междувременно ям...иууууууууууу!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Най-тъпата в момента е с някаква мадама, която си удря ушите, щом някой каже думичка
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
How FA will you go?
Very FA[10.81%] A lot of FA[8.11%] Much FA[2.70%] 2 FA[2.70%] 3 FA[8.11%] THE FASTEX0REZEST!!!!![2.70%] I like pie![18.92%] Mmmm... Pie![8.11%] Отивай да спиш![37.84%] ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Най-тъпата в момента е с някаква мадама, която си удря ушите, щом някой каже думичка ![]() ![]() ...и вика "По-по-по-по-по-по-по-по-по..." ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
пай!
![]() Напоследък почти не гледам телевизия. И май не изпускам много. Помеждодругото любимата ми реклама си е на Амстел (нали?) с "Те са най-добрия отбор, но не са играли в нито едно първенство..." - искрено удоволствие ми беше да я гледам. Има и попадения като цяло. "Хората слагат край на живота си, защото в пощенските им кутии има само ракламни брошури." Фредерик Бегбеде (а на къде без цитат?!) -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 02:53 PM |