![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
1. Винаги съм искала да свиря на барабани ... инах избор и незнайно защо избрах китарата о.0
2. Уча се да свиря блус ![]() ![]() 3. Слушам и по-нови групи и супер много се кефя на бългаските ![]() 4. Все още има песни на НЛО които слушам :Р 5. Винаги се влюбвам в неподходящия човек ![]() 6. Голяма превъженичка съм на ЛЕВСКИ 7. Колкото и да твърдя че мразя пънка... като се замисля слушам 2-3 групи които свирят пънк.... 8. Сега пада яко зубрене че от януари почват пробните изпити ![]() 9. Рядко пия 10. Станах втора на състезанието с колелета ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
1.Мм дразнят ме ограничените хора(не за друго просто обичам да си контактувам с хората и като видя подбни индивиди кръвното ми скача.
2.Адски се изнервям когато някой мисли ,че е прав преди да ме е изслушал. 3.Една година учих пияно след това ме домързя и спрях.За което мн съжелявам сега! 4.Луднала съм по психологията. 5.Обичам купоните само да не е в къщи. 6.ИИИ обожавам да снимам. 7.Често плача 8.Обичам приятелите си - много 9.Бих искала да уча японски. 10.Адски мн се измъчих ...сега -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
1. Не обичам да говоря по телефона и на практика почти никой не може да ми се обади.
2. Любимият ми писател е Джон Стайнбек; 3. Преди да стана професионален уеб-девелъпър съм преподавал английска литература; 4. Почти не слушам метъл; 5. Не мога да спя повече от 4 часа на денонощие, а много ми се иска; 6. Имам МА по английска литература от Leeds Metropolitan Universiry в Англия; 7. Псувам ужасно гадно и съм много плеснат в устата; 8. Не пия алкохол, освен в специални случаи 2-3 пъти в годината, когато трябва да ме заведат до нас, защото не мога сам; 9. Често сменям града, в който живея, защото ми омръзва бързо, но истината е, че бих живял винаги в Русе, стига да имах тази възможност (т.е. работа, с която да мога да си угаждам на глезотиите); 10. Купувам апаратура и китари когато съм в спек, който не може да се излекува по друг начин; |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() 2.Обичам паяци. 3.Ненавиждам,ограничените хора. 4.Ненавиждам комплексарите,които парадират "колко са велики". 5.Не ям месо. 6.Любим спорт-Бокс. 7.Това,което не харесвам в себе си - Избухлива съм и нетърпя критика. 8.За мен са важни,честните и директни отношения. 9.Товааа,което ме влудява,е да ме подценяват и провокират. 10.Най-голямата ми страст,са плюшените играчки ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат 7. Псувам ужасно гадно и съм много плеснат в устата; Welcome to the club, аз се правя на приличен тука, ама.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
1. Харесвам Владимир Висоцки, имам почти всичко негово
2. Слушам само МЕТЪЛ, с изключение на Висоцки 3. Имам над 2 500 тома книги 4. За пръв път се напих чак на 17 5. Мразя хлебарки 6.Ходил съм на дискотека за последно през 1996 година 7.Мразя да ям неща в които няма месо 9.Обичам водка и ракия 10. Карам Ровър 416 -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
1. В момента съм русо/кестенява и ми отива
![]() 2. Обожавам Лили Иванова 3. Обичам ПЮРЕ(картофено) ![]() 4. Искам униформи в даскало, но едва ли тази година ще имаме 5. Влюбвала съм се един единствен път, бях мъничка. 6. Не пуша, не пия 7. Love Helloween - това не знам до колко е незнайно за някои ![]() 8. Преди години (2) имах пиърсинг, ама една нощ падна ![]() 9. Купих си ново яке днес ![]() 10. Нямам си приятел ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
1. много искам да се науча да свиря на барабани
2. фен съм на hause i D'n'B музиката и обожавам партита. 3. не виждам бъдещето си като оперна певица, макар и това да е сегашното ми занимание... 4. имам пръстен, който не свалям. 5. имам 2 стила на обли4ане и винаги се узорвам когато трябва да избирам. 6. мразя емо девойчетата и младежите от моето поколение. 7. много обичам да е смея 8. искам да науча испанси 9. в момента съм хремава. смотан грип! 10. влюбена съм. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
1. Първият музикален инструмент до който се докоснах беше акордеон.
2. Прекалено голям нарцис съм понякога - опитвам се да се коригирам, бях и по-зле от сега ![]() 3. Не умеех да приказвам с хората допреди 5-6 години ![]() ![]() 4. Като малък съм падал в един от фонтаните на "Заимов". 5. Флегматик съм. 6. Като малки, с брат ми на село сме правили "кокоши асансьор" ![]() 7. Научих се да обичам всичко живо и да го ценя (дори и паяците ![]() 8. Няма нищо по-хубаво от лошото време ... 9. Голям мързел съм, но никой не ми вярва ![]() 10. Не смятам да си взимам мобилен телефон ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
4. Като малък съм падал в един от фонтаните на "Заимов". Знаех си, че има нещо гнило в Дания ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
1.Като ме рапи простотията няма свършване..
2.Мноо ме мързи.. 3.Дрънках на пиано 6 г. 4.Ако сме 10 човека примерно и само един да не познавам си мълча като риба,думичка не обелвам. 5.Мноо обичам да чета простотии и да се хиля..и да правя простотии от време на време ако не ме мързи много. 6.Не понасям някви пикливи да ми се правят на кой съм аз,да ми говорят зад гърба,да се правят,че ме няма,да ме лъжат и всякакви такива подобни. 7.Ниииииииикога не лъжа за каквото и да било и не издавам тайни! 8.Нито пия,нито пуша,нито имам желание да го правя или нужда най-малкото. 9.Обичам да ходя някъде извън града из природата,в някоя горичка или полянка или до Дунава...<33 10.Много спокоен,уравновесен и трезвомислещ човек съм според мене.: ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Бе и в пръстите малко - иначе досега да съм минал Малмстийн по скорост ![]() ![]() 4. Като малък съм падал в един от фонтаните на "Заимов". Знаех си, че има нещо гнило в Дания ![]() Аз целият съм гнил, ти за Дания говориш ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
1.В 7 клас бях нечовешки добра по волейбол...бях толкова добра,че разбивах ме 12-те класове,а като се стигнеше да бия сервиз правех по 20 точки.Също съм много добра на дарц,боулинг и билярд.
2.Обожавам спортовете.Гледам футбол,баскетбол,волейбол,Ф1 и т.н.Луда фенка съм на Милан. 3.До 1 клас льоках бира като ненормална,но ми я спряха и сега дори не мога да помириша бира. 4.От 3 до 5 клас ходех на уроци по манекенство ![]() 5.От 6 до 7 клас ходех на Киокушинкай и имам син колан с черна лента. 6.Много съм срамежлива и притеснителна.Страшно държа на приятелите си. 7.Имам страст към вампирите и като малка си мечтаех да стана вампирка. 8.Играла съм хек във фонтаните при НДК ама тея дето са долу. 9.Обожавам животните,но мразя цветята...почти всички са плевеляци. 10.Все още си въобразявам,че Bruce Dickinson ще ме за обича ![]() ![]() -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
1.По произход съм болярин (Велико Търново)
2.Като малък слушах East 17 ![]() 3.Не се кефя на скайп, но влизам там, щото хората, които ми трябват влизат там 4.Първия ми ник в интернет беше `Iron_Maiden` 5.Играя снукър 6.Като по-малък свирих на китара но се отказах, защото ме мързеше да се занимавам (за което сега зверски съжалявам, ама ме и мързи да почна пак) 7.Също така съм тренирал плуване 8.Притежавам забележителна техника (на футбол) за ръста и габаритите си... ![]() 9.Пиша с лявата ръка, ритам с левия крак, общо взето всичко правя с левите си части на тялото 10.Обожавам немския език, макар че съм изключително зле с него ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
1. Доктор Хаус е
![]() ![]() 2. Харесвам продуктите на Кока Кола повече от тези на Пепси, въпреки че не отказвам ако ми дадат и Пепси XD 3. Мога да бъда много добър приятел, мисля ![]() 4. Когато съм истински натъжен не обичам да занимавам хората с това и си го гълтам у себе сйо ![]() 5. Днес имам две входни по един и същ предмет, което е доста странно о.О 6. Сладолед Рафи ист крийг, само не искам да знам из какви мръсотии го лашкат ![]() 7. Пуша в рейса ![]() 8. Обичам да се разхождам из природата... 9. Планина > море. За мен няма място за сравнение. 10. Не знам какво да правя с живота си занапред о.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
1. Много обичам да ходя на кино, но новите филми са зле.
2. Обичам бадеми. // вчера щях да се поболея, нямаше в местното магазинче. ![]() 3. Не обичам да говоря по телефона. 4. Русофил съм. 5. Не чета редовно. Обикновено нещо ме прихваща и за седмица чета почти нон стоп, после следва дълга пауза. 6. Не гледам телевизия, освен спорт. ![]() 7. Футбол sux. 8. Играя Footmen Frenzy. ![]() 9. Лягам си късно и ставам късно. Мрънкат ми, че съм спял много. 10. Не обичам да се повтарям. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
1. Ужасно агресивна съм!
2. Никога не се влюбвам(а това е хубава черта). 3. В ситуации, когато се опитвам да създам впечатление ,че съм интелигентна се излагам тотално. 4. Уважавам хубавата музика, дори да не е метъл. 5. Обичам да стрелям с пушка. 6. Не съм злопаметна , и не се сърдя никога. А и да се ядосам бързо ми минава и забравям. 7. Никак не обичам системните администратори(Извинявайте ма има кошмарни такива). 8. Стремя се да не се нося по течението, разбира се не винаги успявам. 9. Мразя правилата , но ги спазвам. 10. Харесвам малки градчета, където времето спира. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Ужасно агресивна съм! Не сме забелязали ... ![]() 2. Никога не се влюбвам(а това е хубава черта). Защо пък хубава черта ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^защо най си е хубаво секс, без обвързване
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хех...
Слушам джаз Слушам хипхоп Слушам опера Блусът е моята музика Обожавам Дейвид Ковърдейл и Джо Лин Търнър с Малмстийн Киноман съм. Не гледам Холивудски филми Женски вариант на Казанова съм Обичам пикантни храни, предимно индийска кухня Саможива съм. Спокойствието ми е над всичко Мисля за другите повече, отколкото за себе си и ме вземат за канарче Блях, по принцип не давам такива сериозни отговори:) -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Едно е да обмисляш нещата пишейки ги, съвсем друго е да реагираш на момента.
А за второто е много простичко, самосъхранение. No pain ! ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Единствената цел на влюбването е да се самонараниш?
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Подобно нещо никой не твърди.
Ако е въпрос ще отговоря , че просто има хора като мен , които по природа са студени. За да съм точна някой ги е направил такива... Така че да до голяма степен нещата добиват вид на самосъхранение, просто умееш да владееш емоциите си , в което няма лошо. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Да умееш да ги владееш е страхотно, но да не можеш да ги показваш става плачевно, нали?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
айде....
1. В 90% от случаите разглеждам списанията отзад напред. 2. Понякога вкарвам символика и значение в най-малките неща. Имало е камъни, които за мен са били по-ценни от каквито и да е скъпи подаръци. 3. Първата снимка,която направих беше на криво. 4. Обичам морето. (казах,че обичам морето, не курортите, шумотевицата и подобните.) 5. Обичам да се возя във влакове и съм решила да обиколя България с БДЗ. 6. С удоволствие живея в планината и горите, когато мога, както мога. 7. Понякога се изказвам така,че само аз съм разбрала какво точно искам да кажа. Обичам някой да е разбрал в такъв момент. 8. Не обичам джин. 9. Двете ми големи слабости в що годе културно отношение са Русия и Япония. 10. Обичам да цитирам разни неща. p.s.:11. Старая се да се занимавам с мига. Без значение какво следва или какво е било. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да умееш да ги владееш е страхотно, но да не можеш да ги показваш става плачевно, нали? ![]() Няма само черно и само бяло, всяко нещо има и положителни и отрицателни черти. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
1. От малка си мечтая да мога да пея като Сара Брайтман
2. Напишквах се до 7 годишна възраст 3. Имам целулит 4. Имам на рафта си колекция от плюшени мечета от бивши гаджета 5. Мама ме нарича "Сиренена принцеса", защото плюскам млечни продукти като свиня 6. Нямам гадже в момента 7. Досега съм била през живота си само на три концерта, два от които метълски, първия беше на Тициано Феро ![]() 8. Седяла съм на тротоара пред Уестминстърското абатство и съм махала на минаващите коли 9. Кефи ме да се целувам с момичета (т.е. само с Жена ми), но не ме влече левия уклон 10. Смятам, че Деси Слава има уникално добри гласови данни _______________________________________________________ Блях! ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 11:15 PM |