![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^ Така е!Но я ми кажи положителното на това да не можеш да кажеш примерно :"Обичам те!" От личен опит , много е неприятно
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
10. Смятам, че Деси Слава има уникално добри гласови данни айде стига бе, баси този форум почна да се осира...момата над теб слушала хип-хоп, ти тая пача Деси Слава споменаваш, Ице умирамеееее... направи нещо! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Цитат 9. Кефи ме да се целувам с момичета (т.е. само с Жена ми), но не ме влече левия уклон До сега се смях!!! Ех тези деца !!! ^^ Това не е детска игра, чувствата на хората не са еднодневни, идеята е да се пазиш от тези които те използват. А стигне ли се до "обичам те", значи има защо. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
10. Смятам, че Деси Слава има уникално добри гласови данни айде стига бе, баси този форум почна да се осира...момата над теб слушала хип-хоп, ти тая пача Деси Слава споменаваш, Ице умирамеееее... направи нещо! Че е пача - пача е! Но има глас. ![]() traektoriq, човек, требе си прави забавното, и да се смееш, и да не се смееш (макар че не разбрах точно на какво) ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
+1 за ДесиСлава, има доста хубав и силен глас според мен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
10. Смятам, че Деси Слава има уникално добри гласови данни айде стига бе, баси този форум почна да се осира...момата над теб слушала хип-хоп, ти тая пача Деси Слава споменаваш, Ице умирамеееее... направи нещо! Госпожа, драги. Първо - не сравнявай ДесиСлава с "Пъблик енеми", ако обичаш. И още нещо - хипхопът е метълът на тъмнокожите. Второ - ДесиСлава наистина има глас, макар да пее простотии. Трето - аз харесвам едно парче на ДесиСлава и Азис - "Жадувам". Ако щеш умирайте. Като съм прослушала метъл, си ходил прав под масата. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Трето - аз харесвам едно парче на ДесиСлава и Азис - "Жадувам". Ако щеш умирайте. Като съм прослушала метъл, си ходил прав под масата. +1 ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Цитат traektoriq, човек, требе си прави забавното, и да се смееш, и да не се смееш (макар че не разбрах точно на какво) Смях се на детинския коментар, защото девойката търси някакви начини да бъде интересна. Няма лошо не я съдя, просто ми е смешна толкова! По темата Деси слава, когато успее да достигне нивото на Сестри Караджови, Валя Балканска и да не изброявам още изключителни български гласове ще си заслужава да я коментираме. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Трето - аз харесвам едно парче на ДесиСлава и Азис - "Жадувам". Ако щеш умирайте. Като съм прослушала метъл, си ходил прав под масата. +1 ![]() ![]() Като изслушаш всичките джаз и класика, дето съм чула, критикувай ме. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
BeyondtheBlack, с magodeoz сте почти набори така като гледам. Относно Деси Слава... верно има глас, но няма добър глас. А че хип хопът е метълът на чернокожите е просто... Body Count е метълът на чернокожите.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
1. слушам хаус музика от време на време, когато съм с настроение.
2. често ме мързи да мисля 3. имам добри организационни способности, но ме мързи да ги изоползвам ![]() 4. лесно се отказвам от неща, с които съм се захванал. Ако има външен натиск - моментално. 5. пристрастен съм към белот и сантасе...както и към музика, филми и аниме. 6. уж пазя повечето си неща, но те винаги намират начин да се преебат 7. изключение правят телефона и компа ми - тях ги пазя по-добре от очите си 8. имам афтограф от Nanowar, скоето се гордея твърде много 9. лесно се пристрстявам към дадени компютърни игри 10. ненавиждам хора, които зарязват ангажименти, за да играят на компютърни игри -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Пич, доста противоречия има в теб
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат traektoriq, човек, требе си прави забавното, и да се смееш, и да не се смееш (макар че не разбрах точно на какво) Смях се на детинският коментар, защото девойката търси някакви начини да бъде интересна . Няма лошо не я съдя , просто ми е смяшна толкова! чакай сега, това беше мой пост - аз ли търся начини да бъда интересна? обясни ми защо реши така, моля те! beyondtheblack - когато видиш в някой пост "+1", това означава съпричастност, а не критика. това означаваше, че и аз харесвам тая песен...не бързай да излизаш на нож кой колко бил изслушал ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
@ калинка - сори, къс ми е фитилът.
![]() @ Svetyl - "Боди каунт" не е метълът на чернокожите, това е хипхоп примесен с (бял) метъл. ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аз просто отговорих на абсурдно изказване с друго такова.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говорим за мощта, която я има при метъла. В негърската музика също я има, културата и изразните средства са различни.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Busta Rhymes
![]() ![]() Onyx, Biggie, 2pac -> ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ранният Бъста реже тикви
![]() Ей тоз халбум ![]() A N.E.R.D. са си направо метъл http://youtube.com/watch?v=HW2fnXgaSwA - Lapdance uncensored ![]() http://youtube.com/watch?v=1-0G1tdOaP4 Oh yeah, Ima dirty dawg! Prodigy feat Method Man - Release Yo Delf ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат чакай сега, това беше мой пост - аз ли търся начини да бъда интересна? обясни ми защо реши така, моля те! Първо извинявай, че съм се объркала. Второ не няма да обяснавам, това е лично менение и не е моя моя работа да те съдя , още по- малко постовете ти. Няма да коментирам повече този въпрос ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
"10. ненавиждам хора, които зарязват ангажименти, за да играят на компютърни игри"
Аз пък ненавиждам хора,които зарязват гаджетата си , за да играят компютърни игри . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Усещам как той имаше предвид същото
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
1. Искам да гушна пингвинче
![]() 2. Сутринта след бала на сестра ми се сабудих в токсикологичното отделение на Пирогов ![]() 3. От утре (петък) вечерта съм безработен ![]() 4. От понеделник ставам студент ![]() 5. Имам сестра на 22г. ... НЕ СЕ ПРОДАВА!!!! ![]() 6. Обичам оцет ![]() 7. Не пуша, не пия кафе и не взимам наркотици ![]() 8. Един от клиентите в клубчето уби иракчанин с лък ![]() 9. Последният път когато имах почивен ден се напих с текила, а това беше одавна ![]() 10. Искам да живея във Финландия или Норвегия. -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Цитат Госпожа, драги. Първо - не сравнявай ДесиСлава с "Пъблик енеми", ако обичаш. И още нещо - хипхопът е метълът на тъмнокожите. Второ - ДесиСлава наистина има глас, макар да пее простотии. Трето - аз харесвам едно парче на ДесиСлава и Азис - "Жадувам". Ако щеш умирайте. Като съм прослушала метъл, си ходил прав под масата. 1 - Госпожо, това кой от кога слуша метъл е меко казано смешна, точно аз да казвам нещо по въпроса. 2 - Това дали оная пача има или няма глас ми е през кура, защото това е ФОРУМ ЗА МЕТЪЛ и РОк музика и не мисля , че подобни същества имат място в него 3 - А какво харесваш ти, си е твоя работа, но аз ако бях на мястото на Ицо, щях да ти сложа бан с reason " Ходи си слушай изрусеният циганин". За мен лично е срам да знам дори и едно парче на тези , а човек запознат с тяхното "творчество" директно ми пада в очите. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо се ядосваш на чуждите вкусове, нали не ти бъркат в джоба или в интелекта?
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Исам само едно да кажа! Престанете с офф-топиците по тази тема!!! Ако имате още 10 неща да казвате за себе си действайте, но ми писна като я отворя да чета лични коментари за едно или друго написано от някой !!! Защо искате да видите сметката на темата?!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Да, наистина, и то се коментират някакви чалга крави...
...тва беше бърз и единствен офф от мен -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
1- Много обичам да слушам маршове- най-вече немски, френски, италиански, испански, английски и финландски.
2- Ако бях на 18 по времето наПървата Световна Война, бих се записал в армията. 3- Смятам, че любовта е едно от най-значимите неща, които могат да се случат на човек. 4- Не съм се влюбвал истински досега. 5- Обичам да държа речи ![]() 6- Обичам да си седя в къщи и излизам само когато трябва да играя футбол и да ходя на тренировки, може и на кино. Истината е, че не обичам да се мотая без причина. 7- Не обичам комедии и хепи енд. 8- Ненавиждам олдкул блек. 9- Слушам метъл от 6 години. 10- Много обичам това кратко стихче, свързано с България " В блатото все така става-златото потъва, а боклукът плава" -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Успех с влюбването! Това е едно от най-приятните неща, които могат да ти се случат.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Смятам се за един от развеселяващите класа ми+ Жоржомир
![]() 2. Кенефът е свещено място. Точка. 3. От бирите най-харесвам Холстен, Туборг и Бекс, но не бих казал, че пия често ![]() 4. Не харесвам твърд алкохол. 5. Мелодет > you. 6. Обичам на сивкаво време, ако има и дъжд още по-добре, да се разкарвам из улиците с дсбм/абм/дуумец и да си мисля за живота. 7. Мразя лицемерието (колко банално), и досега мисля че не съм бил лицемерен. Старая се и да не бъда. 8. Понякога мога да бъда доста откровен, но понякога може да цъкам благородни лъжи, не обичам да наранявам хората. 9. Страх ме е да ударя леко дори и неособено приятни за мен хора, за да не ги нараня, освен ако не са ме ядосали много. 10. С баща ми веднъж се сбихме, ама майка ми ни разтърва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
10. С баща ми веднъж се сбихме, ама майка ми ни разтърва ![]() Каква такава причина е имало, че да се биеш с баща си? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 11:16 PM |