![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Защото има гражданско общество??
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Защото има теб бе, стейджиии
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Новия албум на Amorphis е у гъзо
![]() Не бяха изкарвали толкова качествен материал от Elegy насам. Убер як!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ебало си е майката отвсякъде, наистина. Мноооого е як и емоционален
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(vsekiden.bg) Затварят италиански манастир заради сбиване на монахини Игуменката влезе в болница с изподрано лице Манастир в Италия е на прага да бъде затворен, след като единствените три монахини в него решиха проблем помежду си с физическа разправа, съобщи Би Би Си. Отношенията между монахините в манастира Санта Клара в Бари били толкова влошение, че игуменката се озовала след сбиването в болница с изподрано лице. След боя местният архиепископ помолил Ватикана да му разреши да затвори светата обител. Игуменката - сестра Лиляна обаче категорично отказва да напусне манастира след 44 години, прекарани там. Сестрите от Санта Клара са смятани за най-стриктните последователки на каноните на римокатолическата църква – животът им е отдаден на молитви, покаяние и смирено съзерцание. Затова и инцидентът там предизвиква такъв отзвук. Причината за сбиването се оказали лошите навици на игуменката, с които сестрите Анамария и Джанбатиста не били съгласни. Те така се ядосали, че се нахвърлили върху игуменката, дращейки лицето й и блъскайки я на пода. В момента двете агресивни монахини живеят в намиращ се наблизо манастир. Усилията на архиепископ Джовани Батиста Пикиери да помири сестрите не довели до никакъв резултат и той се обърнал за помощ към Ватикана. Това > повечето метъл клипове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
OMG!
Зара изглежда направо секси тук. Photoshop е баси нещото! ![]() Иначе празната бирена бутилка на бюрото ми гледа по-умно от другата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Батко се върнаааа !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
^^ тва Зара ли е верно бе ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ x 5
![]() Кво, набили игуменката щото им е нарязала краставиците?!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
ибах ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат Епизод II на рубриката на секс експертките на FHM Зара и Весела. Двете отговарят на въпроси за оргиите, за синхрона в клатенето и за испанския секс-туризъм. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси странния ден.
Първо някакъв олигофрен предлага на мен и приятелката ми 100 кинта ако сме били правели секс пред него. ![]() После по витошка един от уличните музиканти към 40 години ме вижда, прави \m/ и хеви метъл, и с инструмента си, който не приличаше на китара, ама беше нещо подобно, засвирва Fear of the dark ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Your master abides You, apprentice ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^Като ви знам какви сте...не ми се прави на света вода ненапита
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм ангелл
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ми вие ония ден, почти успяхте бре, да беше взел парите
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Шшшт! Тия работи са секретни, няма да ни издавате
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Яд ме е, че пропуснах.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Неска различих Деската с някой от вас(не видях кой) на Плискааа.Но бях с дребното и не можех да тичам да ви гоня.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
забелязали ли сте че от година на година хората все повече се мърдосват? кажеш на някой аре да пием цяла нощ - и той след 2 бири ми изпити ми транспорта ми жената ми децата ми на майкати в устата ...
![]() имам чувството че след 20 години само аз ше си остана така всички други ще са се променили ... скапано чувство -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^хората порастват , имат много повече отговорности. И теб те чака същото
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^че одъртяват, одъртяват, ама това не винаги ги прави отговорни, виж мен хахахахаа
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси странния ден. Първо някакъв олигофрен предлага на мен и приятелката ми 100 кинта ако сме били правели секс пред него. ![]() Нави се, нали? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност не
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Не лъжи, бе! Не само, че се съгласи ми го и покани.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Гадна работа, сънищата ме объркват..
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Айде мйетъли, и телевизийка ше имаме! Нека всенародните празници по този повод започнат от днес
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 07:49 PM |