![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
1 Manowar
2 Cradle Of Filth 3 някое хеви по избор -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
My Chemical Romance ...вокалиста разваля групата
![]() Nightwish.. и тук вокалистката разваля всичко ![]() Tokio Hotel... немога да разбера какво им харесват?!?!? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
My Chemical Romance ...вокалиста разваля групата ![]() По-скоро целият състав разваля групата. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
1. Имо групи
2. Блек групи 3. Нео групи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Като изключим емотата и неотата,тези са групите ,които ме дразнят най-много с звученето си:
1.Sonata Arctica 2.Children of Bodom 3.Cradle of Filth |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ивъл, бате, уби ме бе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Ако кажа,че са ми омразна група би било твърде пресилено,просто melodic power/speed метъла не ми допада като звучене и някои групи леко ме дразнят с звученето си...без някаква особена причина...просто не ги харесвам много
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Новото им звучене се приближава доста до Winterheart's Guild, та ако той не ти харесва, няма какво да ти харесва. Вярно, че Тони е малко труден за асимилиране, но групата има много достойнства.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Type O Negative
Trivium My Chemical Romance |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мегадет Моторхед Джудас Прист Хелоуин Менуор Металика Ей това е пълен абсурд, ако се пишеш метъл. Все едно да обичаш хард-рок, но да мразиш Пърпъл. Аз не понасям Найтуиш Лакуна койл Сирения Соната арктика блабла, и тям подобни -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
не ми се вижда абсурдно - може да е тру блек фен
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Без Джудас нямаше да има ни блек, ни дявол...
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Без кого, кого е нямало да има, няма много общо във формирането на музикалния вкус, според мен...
По темата: U2 Coldplay --- Btw Judas Priest и мен нещо не ме радват... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Без Джудас нямаше да има хеви-метъл имидж, най-малкото. Всички тези кожи, нашийници и т.н. идват от гей-клубовете.
П.П. Джудас са по-достойна за уважение банда от Мейдън. Мейдън имат страхотен маркетинг за привличане на хлапетии. Инак за Ю2 и Колдплей - гнъс. Съгласен. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ да бе да
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сексуалната неопределеност е приемлива в глема, диското, даже в алтернативния рок. Никога обаче в хеви метъла. Досега...
Важността на това, че излиза на светло една от звездите на рок-жанра с най-„неандерталски” имидж, е неизмерима. В света на хеви метъла (термин, изобретен от Бъроуз в „Голият обяд”) с доминирания от електрически китари имидж, с песни от сорта „get me some chicks” и фенове предимно от работническата класа, хомофобията е неистова. Кой гей мъж би посмял да рискува кариерата си? Дори Фреди Меркюри си отиде без да направи открито изявление. Сега обаче, след близо три десетилетия предпазливо мълчание, певецът на „Джудас прийст” (смятани от мнозина за архетипна метъл банда), блъска с глава по най-ужасната затворена врата на рока и я отваря широко. Веднъж завинаги е разрешено противоречието у Халфорд – това, че въпреки оглушителните звуци, които произвежда от десетилетия, у него винаги остава едно мълчание. Най-после това мълчание е завинаги разчупено. Защо реши да излезеш на светло? Много дълго се колебаех. Какво ще спечеля? Какво ще изгубя? Когато имаш успех в музикалния бизнес, обикновено си много предпазлив. Гледаш да криеш кой си заради фобията, която е все още налице в рок-музиката. Може да загубиш договор, феновете си...Много е трудно за който и да е музикант да се разкрие. Сега обаче преживявам същите емоции, за които ми говореха мои приятели – една огромна яснота, един огромен вътрешен покой. Нямаше последици, нямаше hate mail. Мисля, че хората са преживели толкова хубави моменти с музиката ми през годините, че им е по-лесно да ме приемат такъв, какъвто съм. Казват си: „Виж страхотната музика, виж страхотните концерти – има ли значение?” Как кри хомосексуалността си от „Джудас прийст” през всичките тези години? „Прийст” винаги са били наясно, че съм гей. Какво? Знаели са, че си гей? Да – аз се свързах с тях чрез сестра ми, която ходеше с басиста Иън Хил. Тя е разказала на Иън за вокалните ми данни и, предполагам, за мен самия. Удивително е, че не са се бояли да имат гей за лидер на групата. Никога не съм изпитвал хомофобия от страна на когото и да е в групата. Ако бях усетил, че може да има проблем, не бих се присъединил към тях – макар очевидно това да е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Случвало ли ти се е да претендираш, че имаш приятелки? Никога. Не ми се е случвало да отида на представяне на нов албум с блондинка под ръка и тем подобни. Не съм разстилал пред себе си димна завеса. От опита ми като журналист, пътувал с метъл банди, знам, че често музикантите се влюбват в някое момиче и го взимат на турне със себе си. Точно това съм правил. С момче? Абсолютно. Точно това направих. Мъжът, с когото съм от три години, ще бъде с мен на следващото турне – макар да сме преодолели сексуалния етап на връзката ни; имаме само платоническо приятелство. Живеем обаче заедно и не искаме да се разделяме. Сериозните ми връзки могат да се преброят на пръстите на едната ръка. За щастие, всички тези хора съм могъл да взимам със себе си на турнета. Когато рок-списанията те интервюираха по време на турне, криеше ли мъжката си компания? Искаш да кажеш, „По-добре си скрий физиономията докато не си отиде интервюиращият”? Не, но и не парадирах с това: „Хей, я виж – гаджето ми е с мен на турне”. Беше точно като при Елтън Джон. Нали знаеш, гаджето на Елтън е с него на турне и се грижи за него. Така не се чувстваш толкова самотен с всички тези хетеросексуални рокери около себе си, не подозиращи, че си гей. Разкажи ми повече за чувството си на изолация с всички тези праволинейни рокери. Ужасно е. Шоуто свършва, всички отиват да гледат цици, после забърсват един куп мадами и се качват по стаите. Това обаче не е за мен. Аз съм гей. Така че си беше доста самотно преживяване. Правиш страхотно шоу пред хиляди и хиляди обожаващи те фенове... И много от тях са мъже! Да. Не е ли лудост? Всички тези мъже, а аз се прибирам в стаята сам. 11.30 е, затваряш вратата и гледаш някакво шоу по телевизията, а после си лягаш да спиш, докато из цялата сграда се вихрят рокендрол оргии. Не си ли забърсвал по някой мъж? Ами да. Имал съм няколко „rock-and-roll groupie” преживявания с други гейове, които се мотаеха зад сцената, но това беше откъслечно. Знаеше ли за други прикрити гей рок-звезди? Познаваше ли Фреди Меркюри? Фреди...Понякога имам много интензивни емоционални преживявания във връзка с него, особено когато го слушам. Обожавах го като шоумен и като музикант. Искаше ми се да бяхме се сприятелили. Бяхме толкова близо. Спомням си, че веднъж отидох на о.Миконос в Гърция и трябваше да се прехвърлим в Атина. Бях с тълпа мои гей приятели и отидохме в един бар. И Фреди беше там. Той стоеше в един ъгъл, аз в друг; усмихнахме се един на друг и си махнахме: „Хей, какво става, как си?”. Той беше две седмици в Миконос на една огромна яхта, която беше украсил с огромни розови балони. Тази яхта обикаляше ли, обикаляше острова. Щеше ми се да имаше някаква възможност да се съберем. Като всички, и аз бях опустошен, когато той си отиде. Когато се събра с „Прийст” в началото на 70-те, какъв беше климатът в Англия по отношение на гейовете? Имаше си установена гей култура, но напълно ъндърграунд; все още всички политици се изказваха лошо по адрес на гейовете. Ходеше се само в определени барове, тайно – никой не знаеше къде е барът, на улицата нямаше хора. Никой не се опитваше да се асимилира в обществото. Какво те накара да създадеш имиджа на „Прийст” с кожата и всичко останало? Дойде просто от чувството, че всичко преди кожата, металните шипове, камшиците, веригите и мотоциклетите не ми отива. ‘Прийст” излизаха на сцената в крещящи широки гащи. Беше много екстровертно и забавно, но не се чувствах добре. Имам страхотни видеота, където нося дрехи от гардероба на сестра ми. Чудех се какво да облека. Какво да сложа, което да е подходящо за музиката? Казах си: ”Окей, аз съм гей, обичам кожата и сексуалността, която се асоциира с нея – ще го покажа на сцената.” И така, появих се в кожените дрехи и с мотоциклета, и за пръв път въздъхнах: „Боже, толкова добре се чувствам!”. Как да направя всичко това още по-екстравагантно, за да върви с музиката, която е толкова силна, толкова помпозна... Първото място, където отидох, беше магазин за кожени дрехи в Лондон на име Mr.S. За кого беше предназначен? За гейовете, обичащи кожа. Спомням си как влязох и видях всички тези ремъци и неща от сорта на гривни за пенис. Представих се на собствениците, обясних какво искам и те започнаха да правят неща за мен. Никога ли не си помисли: „О Боже, разигравам цялата тази гей фантазия с кожи и всичко останало насред хетеро- хевиметъл концерт”? О, да! Мислех си: Даваш ли си сметка какво правиш? Имам предвид...цялата работа е налице – ремъци, нашийници. Имаш камшик, имаш вериги. Тотален садо-мазо фетишизъм! На никой обаче не му пукаше, даже полудяха по всичко това, така че продължавахме. Ти създаде рок-естетика, която привлича и хетеросексуални мъже. Действително – скоро срещнах един човек, който ми каза: „Когато бях на 13, гледах МТV и ти се разхождаше в кожените си одежди, и аз винаги получавах ерекция.” Много мъже, който си падат по кожа, си падат и по метъл. Може да не знаят, че са гей, докато не видят нещо, което ги възбужда. Нека те попитам за целия този гняв в метъла. На какво е израз? На какво се гневеше Роб Халфорд? Гневях се на себе си. Мислех, че съм сексуално дисфункционален; че като гей не се вписвам в картината на ексклузивно хетеросексуалния рок-свят. Едновременно и исках, и не исках да се впиша. Беше объркващо и потискащо. Така че, страхотно е че имах възможността да намеря отдушник. Иначе не знам какво би се случило с мен. Сега, след като се разкри, ще ти липсва ли крещенето от болка? Въпросът е уместен, тъй като изпитвам голямо удоволствие да си дера гърлото и да си махам главата, крещейки. Препоръчвам го на всеки. Ако не можеш да го кажеш с думи, нека излезе по този начин. Затова хората ходят на рок концерти. Те полудяват, блъскат се, крещят – не по деструктивен и агресивен, а по катартичен начин. Сега обаче, след като съм на светло, ще крещя за равните си права с тези на всеки човек на земята. Никой не бива да ни отказва същите права като тези на мнозонството на праволинейното общество. Това е следващата стъпка в моето пътуване. Ще я отстоявам и ще накарам думата ми за равни права да се чуе. Искаш ли правото да се омъжиш? Разбира се. Не бива да има правило, което ми казва, че нямам това право. Всичко е толкова обрамчено от религия. По какъв начин си възпитаван религиозно? Религията не беше важна част от моя живот. Във Великобритания получаваш религиозни инструкции като част от учебната програма. Кое те отправи на духовното ти пътуване? Преминаването през стадия на изтрезняването, понеже съм възстановяващ се алкохолик от 12 години. Сега съм наясно какво ме вълнува, докато преди си нямах идея. Какво те накара да спреш да пиеш? Беше катаклизмично събитие. Повечето мъже, които ме привличат (дори сега) са хетеросексуални. Момчето, с което се срещах тогава, имаше проблем с кокаина. Между нас имаше едно от онези бомбастични сексуални привличания, съпроводено с невероятно количество насилие. Постоянно се пребивахме от бой в алкохолна и кокаинова ярост. Един ден се сбихме и аз напуснах заради собствената си безопасност, викайки си такси. Точно като влизах в таксито, той се приближи и каза: „Виж, искам само да ти кажа, че много те обичам.” Когато се обърна, видях, че има пистолет. Секунди по-късно опря пистолета в главата си и се самоуби. Кой е най-големият ти демон? Ревността. И все пак към класическият дисфункционален ревнивец, защото е окей ако аз залитна, но ти само да посмееш! Какво мислят родителите ти от работническата класа за твоето публично признание, че си гей? Когато признах за това по МТV, майка ми го е гледала. Каза ми: „Е, видяхме го и много се радваме за теб.” После баща ми и аз си говорихме за всичко останало освен за това, и с разпалването за разговора той каза: „Искам само да знаеш, че много се гордея с теб. Мисля, че за това, което направи, се иска голям кураж – просто исках да го знаеш.” Тогава за пръв път аз и той говорихме по този въпрос. Беше по телефона, а ми се искаше да е лице в лице, за да можем да се прегърнем и може би да пролеем по някоя сълза. Знаеш ли дали в рода ти има други гейове? Не. Нямаше такъв чичо. (Смее се.) Нищо подобно. Така че чувството бе на самота и изолация. Дали винаги си си мислил, че си по-различен – както в сексуалната си ориентация, така и в музиката, която харесваш? Да. Осъзнаването на сексуалността ми дойде преди любовта ми към музиката. В съзнанието ми изникват много силни чувства от времето, когато съм бил на 10, 11, 12 години. Имах и приятелки, но нямаше сексуална активност. Жените просто никога не са ме стимулирали сексуално. Това са фактите да бъдеш гей. Кога започна да се интересуваш от рок музика? Обичах всякаква музика. Пеех в училищния хор, което ми позволи да изпитам какво значи да бъдеш на сцената. В този смисъл се чувствах приет - макар може би да съм си мислел, че е лошо да си гей, съм смятал, че мога да бъда приет, понеже имам глас. Можех да се изправя на сцената, а хората ми ръкопляскаха. Това имаше балансиращ ефект. Балансиращ страха ти, че ще те намразят, понеже си гей? Точно така. Завърших училище на 16 и веднаха започнах работа в голям театър. Преминах от праволинейния свят на училището към театъра, където гейовете са навсякъде. Започнах да се събирам с хора като мен, започнах да чувствам, че не съм единствен. Спомена, че в момента имаш дълготрайна връзка, която не е сексуална. Искаш ли сексуална връзка? Понякога се чувствам като Бой Джордж: „Искам само чаша чай.” Честно да ти кажа, загърбил съм това. Може би приближавам средната възраст. Знаем, че сексуалността ни се променя. Долявям горчивина в гласа ти. Мисля си, че не може да изпитваш горчивина, без някога да си бил мечтател. Вярваше ли преди, че може да имаш дълготрайна романтична, сексуална връзка? (Смее се.) На всички казвам, че не изпитвам горчивина, но може би не е така. Да, част от мен го иска, но друга част – не. Доволно голяма част от връзките ми бяха с по същество хетеросексуални мъже, които изведнъж режиха да се оженят. Само експериментираха с мен. Ужас. Да, преживял съм цялата тази гадост и това ме побърква. Но все още искаш любов? Да, тази злокобна четирибуквена дума, love. Мисля, че любовта е трикът на Господ. Може би това, че излезе наяве, ще промени всичко за теб. Да, мислел съм си, че нещата могат да се променят с този чудесен миг на разкриването. Направих го и сега съм свободен. Може би този специален миг тепърва ще дойде, защото действително вярвам, че съдбата ни е да намерим онзи единствен човек. (Плаче.) Признавам. Преминал си през много, за да стигнеш дотук. Да, и е чудесно чувството да мога най-после да се разкрия. Очевидно това е един чудесен ден за мен. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
дами и господа, изповедта на един осъзнал се педал...моля да влезе водещата на Искренно и лично...съллзи.....прожектори...драма
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Повече уважение към един от бащите на хеви-метъла.
Осъзнал се? Винаги е бил осъзнат...само хеви-мачовците нещо им убягваше тоя факт. Леми: "Кой е тоя, който НЕ Е знаел, че Халфи е гей?!" А че нашийниците са от него - факт. Плюйте колко си щете, и пак си ги носете. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мога да имам уважение, към Стив Хрис примерно....ама към някой дето се шиба в задника....хахахахахах
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твой проблем. Щом за теб Халфорд не е велик вокал, а "някой, който се шиба в задника"...
Апропо, какво лошо в шибането отзад; и от'де знаеш, че Харис жена му не го праска със страпон. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Гнусно интервю.
Цитат За гейовете, обичащи кожа. Спомням си как влязох и видях всички тези ремъци и неща от сорта на гривни за пенис. ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^за мен, куче което хапе ръката, която го е хранила 20 години, трябва да се застреля !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен всеки с отрицателно ай кю трябва да се застреля, ама нейсе...
П.П. Ако не си схванал, че в много от текстовете на Джудас става дума именно за садо-мазо гей-секс...хмх, проблемът пак твой. Халфи никого не е лъгал, напротив. Wrapped tight around me Like a second flesh hot skin Cling to my body As the ecstasy begins Your wild vibrations Got me shooting from the hip Crazed and insatiable let rip Eat me alive Sounds like an animal Panting to the beat Groan in the pleasure zone Gasping from the heat Gut-wrenching frenzy That deranges every joint Im gonna force you at gun point To eat me alive Bound to deliver as You give and I collect Squealing impassioned as The rod of steel injects Lunge to the maximum Spread-eagled to the wall Youre well equipped to take it all So eat me alive Да не говорим, че Jawbreaker е популярен гей-сленг за огромен член. Така че самозаблудилите се...моля-моля. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 10-October 07 Град: димитровград Потребител N: 2365 ![]() |
та...по темата
iron maiden manowar charon или както се пишеше ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Омразни банди? А бе всеки си има публика. Като не ми харесват не ги слушам. Тва е.
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
1. Tool
2. HIM 3. Therion (не че ги мразя, просто смятам че не заслужават всичките суперлативи, които се изказват по техен адрес) Пропускам разните емота, неота, крейдъли и т.н. щото се подразбират от само себе си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
3. Therion (не че ги мразя, просто смятам че не заслужават всичките суперлативи, които се изказват по техен адрес) Поне запознат ли си с творчеството им, за да пишеш нещо такова, или просто си чул последния албум и ти се е сторил скучен? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:19 PM |