![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
CAN - SoundtracksСВАЛИCan-Tago MagoСВАЛИ
Каквото може да намерите на Angels of Venice.Ще съм много,ама много благодарен.Правят приказна музика. Angels of Venice един албумСВАЛИ
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Търся албуми на:
1. Diversia 2. Charon 3. Skyfire 4. Thirdmoon 5. Mephistopheles Не съм сигурна за имената обаче. -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Diversia Ще ти я кача след малко
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
На тея хора, дето тъй усилено търсят, трябва да им събираме по кинт-два на член на форума, да ги залеем с бира
![]() Имам една молба, надявам се да не ви затруднявам много. Diabolical Masquerade - Death's design, само че сглобен в една песен. Те принципно са към 60 мънички и кратички инструменталчета, но съм чувал, че някъде имало слепено всичко в една 40-50 минутова песен, доста по-удобно ще е. Мерси предварително! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мирославке да нямаш предвид Divercia http://www.metal-archives.com/band.php?id=2536
На тея хора, дето тъй усилено търсят, трябва да им събираме по кинт-два на член на форума, да ги залеем с бира ;)Имам една молба, надявам се да не ви затруднявам много. Diabolical Masquerade - Death's design, само че сглобен в една песен. Те принципно са към 60 мънички и кратички инструменталчета, но съм чувал, че някъде имало слепено всичко в една 40-50 минутова песен, доста по-удобно ще е. Мерси предварително! Това било миксирано ама как не знам http://ifolder.ru/1378016 парола swark![]() Divercia - Cycle of Zero ![]() СВАЛИ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Skyfire
2000 - Timeless Departure 2003 - Mind Revolution 2004 - Spectral download Тук има нещо на Thirdmoon Тук Charon (предполагам за тези Charon става дума) -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Ако някой може да ми намери какво и да било на Dead Syndicate ще съм му благодарен!
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Някои може ли да ми намери наскоро излезлият дебют на The Bombs Of Enduring Freedom? Ако е метъл ориентиран, както си мисля и ревю ще му драсна най-вероятно, та, моля ви помогнете. Благодаря предварително.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
Метъллорде навлизам в напълно непознати води нещо ме е стегнала шапката и търся поредното предизвикателство.Ще ми е необходима твоята помощ да успея да се орентирам из морето от хиляди дум групи. Интересува ме някъкъв психопатски дум метъл подобен на Сумеречная Депрессия и Во Скорбях .Нe знам други просто това ми харесва нали съм новак . Не е задължително да са руски важното да е тотална психария . ![]() ![]() ![]() ![]() Братле,имам един куп дискове със психопатски дуум и имах най-доброто желание да ти пусна един албум,който лично за мен съм си го определил като най-екстремното нещо в дуум метъла!!!Но ще падне голямо търсене,защото името на групата въобще не си го спомням,а и дисковете ми са стотици,с безразборно нахвърляни албуми.Спомням си само,че в заглавието на папката на албума бях написал ''канадска психиатрия'',което може би ще ми помогне по-бързо да го открия.Преди години един приятел от чужбина ми го шерна и на обложката пишеше,че албумът изцяло е записван в някаква канадска лудница,просто защото пича не го пускали навън,да го запише в нормално студио!Албумът май го няма никъде в нета,щото е издаден само в 99 копия и от тия психопати,дето са си го купили,едва ли някой се е сетил да го ъплоудне някъде.Така че,като го намеря,аз ще съм първият психопат,който ще го качи!А,и още нещо - след слушането на тоя албум,музиката на KHANATE и SUNN O))) ми се струваше като детка приспивна песничка!!! А сега ще ти пусна албум на любимата ми екстремна дуум метъл банда - казва се SVETLANA.Ако го издържиш психически,значи си готов за такава музика! Eто едно видео за опознаване: ![]() ![]() SVETLANA - Homicidia (2004) 1. Et in Arcadia Ego... 00:57
2. A Sudden Wave of Chaos 12:04 3. ...And Then He Died 06:49 4. Inside the Astral Coffin 06:09 5. Beseech of Youth 06:55 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Някои може ли да ми намери наскоро излезлият дебют на The Bombs Of Enduring Freedom? Ако е метъл ориентиран, както си мисля и ревю ще му драсна най-вероятно, та, моля ви помогнете. Благодаря предварително. Ще го имаш. Edit: Заповядай: The Bombs Of Enduring Freedom -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Братоооо, мерси супер много
![]() Edit: Жив и Здрав да си, и мерси мноого! -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Голямо БЛАГОДАРСКО на Shadow Man и TNT
![]() -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Търся една песен .. на която припева започва с 'Ако пиоскаш ти погледни назад аз съм твоя сянка твоя.....'
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търся една песен .. на която припева започва с 'Ако пиоскаш ти погледни назад аз съм твоя сянка твоя.....' ![]() ![]() БТР - Да Погледна В Теб -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Shadow Man с какво се маунтва тоя албум на Angels of Venice ? Някакъв формат е странен - пробвах с Daemon Tools - не става,с Magic Iso пак.С какво да го отворя по-дяволите.Иначе адски благодаря за помощта
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това май беше APE-формат можеш да си го конвертираш с Easy CD-DA Extractor или да го слушаш примерно с KMPlayer директно и двете програми ги има в дата.бг
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сенчести, нещо не става от онзи руския сайт, само ме разкарва из рекламодателите си да чакам по 30 секунди
|
|
![]()
Коментар
|
|
И при мен има проблеми аз почвам да го тегля но скороста е толкова малка че след минута две ме изхвърля ще направя още няколко опита
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кофти работа :/ Ако те тормозя прекалено, остави, все ще го намеря
|
|
![]()
Коментар
|
|
До колкото разбрах албума е обединен май в 6-7 песни за по удобно предполагам и в този му вид те устройва
А сега към помагачите някои който е теглил през http://ifolder.ru/ да го изтегли това http://ifolder.ru/1378016 парола swark и да го качи някъде другаде примерно тук http://4storing.com/ линка работи но при мен връзката е отвратителна -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Толкова не бях се мъчил с ifolder.ru мерси
|
|
![]()
Коментар
|
|
''ifolder'' файла го свалих и утре ще го има на ''mediafire''.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Идеята е точно този фаил http://ifolder.ru/1378016 ъплоудера твърди че е събрал 60 песни в 6-7 мерси ще го изчакаме с scion of storm
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еей, златни сте значи!
Много мерси, ще чакаме, я, албумът е нещо прекрасно, доста яка хармония от звуци и усещания ![]() Боудаун! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
''ifolder'' файла го свалих и утре ще го има на ''mediafire''. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
някой мож ли да ми намерси на Crystal Eyes - Sons Of Odin
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 02:13 PM |