![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На мен ми допадат умерено. Научили са се да свирят и имат много приятни парчета. Наистина, нищо ново не правят - не че това е особен проблем...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази! Кое пък им е идиотското? Че са окрали Metallica - поокрали са ги, но поне са го направили добре, а и съвсем не са единствените вдъхновени от въпросната група. Иначе са доста над средното ниво в сцената си. Ако не друго, Iron Maiden не взимат случайни банди да подгряват на турнетата им. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Тия хлапета заявиха, че в три албума ще направят това, което Металика са направили в пет! Извинявай, ама то бива грандоманщина... И има ОГРОМНА разлика между вдъхновение и сляпо копиране. Едно е примерно като чуеш една група музиката и да ти дава сили да твориш, друго е да се стремиш да звучиш точно като съответната група.
Тези хлапета са напълно импотентни (музикално де, за другото не знам, ама като ги гледам кви са нежни...). По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че са по-добри от Chimaira примерно. Или от Slipknot... А Iron Maiden... Поне аз лично отдавна съм се отказал от тази група и познавам бая хора като мен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^Ако броим албумите на Metallica от зад на пред съм съгласен че са направили повече....
Пък и като се заслушах групата ми допадна не ме дразниха А това за Maiden го приемам...все пак всеки има право на лош вкус ![]() ![]() !!!Slipknot!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, понеже изброявах модерни метъл банди (каквито са и Тривиум) това ми дойде на акъла. Всеки си има право на личен вкус, мамка му! ПРОБЛЕМ?!?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Dude.....прочети правилата на форума на първо лице
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^ При теб явно има!!! ...много лесно се палиш... нищо такива като теб тук ги обичаме топли
![]() STAY COOL MAN ![]() ^ Corey в линкос (zamunda) и Арена ги има тествай ги ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тия са много добри!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Говориш пълни глупости. Къде сравняваш Trivium, които именно са знак за музикантстване из младежта, с псевдо бруталните посерковци Slipknot? Trivium ми харесват. Даже много. Да, нахални са и се фукат. Но имат и нечовешки хъс. Желание. Амбиция. Възможности. Талант. Тяхното не е "сляпо копиране" на Metallica. Просто безкрайно преклонение пред музиката им. Момчетата обичат осемдесетарския метъл. Някой може ли да ги вини? Със сигурност една от най-важните млади групи, която показа, че осемдесетарските ценности ВСЕ ОЩЕ са сила и все още са живи, и то не само по старите броеве на Kerrang. Най-малкото, дадоха теми за дълбок размисъл на мнооого от връстниците си. Мда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Малко прекалено са надъхани и се изхвърлят в изказванията си. Това не ми харесва. Всъщност си ме отблъсква направо. Иначе музиката е ОК.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Тия момчета още не съм ги слушал но щом са подгряваща група на Iron Maiden значи са си наистина добри, а дали са били новата Metallica... не мисля че ще има нова Metallica в близките години...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Не ми харесват, щото се правят на "велики".
В момента са на върха, щото добре копират. Без съмнение са добри музиканти... Но времето ще покаже колко велики са всъщност... Издадоха добър албум, но просто тая мания за величие е отблъскваща поне за мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Тия момчета още не съм ги слушал но щом са подгряваща група на Iron Maiden значи са си наистина добри, а дали са били новата Metallica... не мисля че ще има нова Metallica в близките години... Ми ти го заеби това, Джеимс щял да маха соло китари (като звучене) в новия албум, стана нещо кат Ст.енжер. Не съм ги чувал, ще се съглася с мнението че ако ще събират 5 албума на металика в 3 то сигурно ще са последните. -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мен нищо не ме грабна в бандата. Страшно се насилих да им чуя трите творби.
Но пък не мога да кажа нещо обидно за тях. Свирят си, концертират си и мамка му, стига сте ги сравнявали с Металика! Пускат бая сола. Нека ги има ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
Според мен са отчайващо бездарни. Въздух под налягане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
А така, щом са бездарни отмъсти им както отмъсти Ville на джебчиите в Щатите.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
А как е отмъстил той ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Доста добри. И доста оплювани за последния албум. На мен пък ми харесва.
Не мисля, че някой ще надмине Металика. Когато и да било. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А как е отмъстил той ? Ето така: ![]() Вокалистът на H.I.M. Ville Valo не е сигурен дали не е бил изнасилен, след като е бил обран с помощта на приспивателно в бар в Минеаполс миналия октомври (прочети). За сметка на това, той е сигурен, че макар и в несвяст е дал отпор на нападателя си, тъй като по това време е бил в "некомфортно състояние". Ville споделя: "Тогава имах ужасни хемороиди, което се случва често на турне, така че това е поставило разбойниците на място, ако са се възползвали от мен. Хемороиди и всичките лоши неща, които могат да се случат в областта на ануса - това е било моето отмъщение." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
RocknRollNigger, това беше удар под кръста!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aз тази история като я прочетох....направо се разцепих от смях...незнам колко е истинска....ама е направо покъртително |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, със сигурност не са се възползвали от него в този случай
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
За жалост съм чул много малко техни песни и от това което чух не ми харесаха
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
well... I can`t stand em.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
От темата научих за тая банда, дръпнах я да я чуя и останах много доволен.
Благодаря, че ме светнахте. А това как се изказват въобще не ме интересува, музиката им е добра. ![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Но пък не мога да кажа нещо обидно за тях. Свирят си, концертират си и мамка му, стига сте ги сравнявали с Металика.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO те сами се цепя че са новата Металика |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами за да привличат подрастващи.
![]() Аз не съм обърнал кьораво внимание на това какво викат и за кого се представят. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:15 AM |