![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Мегадет са ми любимата банда, а Гама Рей са ми в топ 5. Е не виждам нещо много общо
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Предполагам точно заради това. Ние, които просто ги слушаме - намираме прилики. Когато си слушал всииичко по 100 пъти предполагам долавяш разлики, които са нечуваеми за нас. Ама наистина пее като Мъстейн.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, гласът му въобще не се доближава до този на Дейв...може би пее така както пее Дейв, но и аз така и не намерих прилика помежду им
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Така и така сте почнали - "From The Ashes" много скача на моменти към стила на Maiden
![]() Нищо чудно групата да е замислила албума по този начин - по песен на група. EDIT: А какво пък да кажем за "Hear Me Calling" - Типичен Judas Priest ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Тъъъъй. Албума е екстра. Личния ми фаворит е Rain. Сигурно ще има още доста цикления.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не ми хареса тоз албум
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Абе, гласът му въобще не се доближава до този на Дейв...може би пее така както пее Дейв, но и аз така и не намерих прилика помежду им ![]() То никой не е казал, че гласовете им си приличат, а точно че Кай пее по начин, характерен за Мъстейн. А това не го приемам като нещо лошо ![]() @Battle Magic, що така? ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Леко ми е скучен. Аз съм голям фен на тази група и им имам почти всичко оригинално, но този диск няма да си го купя. Просто.. не ме грабва, както един No World Order го прави, да речем. Не ми звучи нито романтично, нито епично-това са единствените неща, които ме хващат. В любимият ми техен албум, Somewhere Out In Space тези неща ги има по-много и заради това ми един от най-любимите записи въобще. Общо взето, когато нещо не успее да ме грабне, просто няма какво да го мъча- или ми харесва или не. Land Of The Free II просто не е за мен, но щом се харесва на другите, значи има качества и е идеен. Аз не обичам да плюя, няма да го направя и сега. Gamma Ray са издали достатъчно шедьоври- не ми трябват повече-всеки се ичерпва рано или късно. А, но какво се обяснявам- все пак всичко е въпрос на вкус
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Ама се кефиш на новото лайно на Helloween, нали?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Има хора които се кефят и на последния албум на Maiden ама.......въпрос на вкус
![]() Албума на Gamma Ray си е изключителен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
"...казало кучето и се облизало отзад"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ееее, айде стига скачанки за любими банди, който каквото иска да си харесва, няма и тук да става "за и против новия Мейдън"....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Съгласен, просто ми писна с оплювките по адрес на Helloween, още повече че темата е за Gamma Ray
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Принципно говорех, не за конкретния случай...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Защо! .. и другаде ли е имало за и против новия Maiden !
![]() Ебати няма ме извесно време и изпускам боя с храна ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Харесва ми новият албум. Ще го чуем и на живо съвсем скоро.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама се кефиш на новото лайно на Helloween, нали? ![]() ^ Да, въпрос на вкус. -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Великият Kai Hansen отново издаде шедьовър. Бях изгубил интерес към този стил метъл, но Gamma Ray са направили нещо смазващо, което е престъпление да бъде подминато!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ще ме накарате и мен да си го сваля
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Действай, докато не е късно. Ако не с оригиналност, то поне с качествени композиции печелят момчетата
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
що да няма оригиналност бе?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не казвам, че няма, но тук се чуха и такива мнения, че бил скучен
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Което няма особено значение, ако албумът ти е скучен и не ти харесва
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Тоя албум, подобно на хелоинския така и не успя да ме грабне...
![]() Разбира се, това не значи, че няма да се размажа на 18-ти... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Много правилна гледна точка, бих казал
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Into the Storm".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Нещо не му схванах идеята, леко безпредметен ми се струва...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето го с малко по-прилично качество: клик.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още съм на мнение, че ако беше само бандата и ги нямаше тези изключителни "послания" щеше да е по-хубав клипът. Инак, шо станА, че всички тръгнаха след мацето накрая?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Миии, то обикновенно ние момчетата така праим, мине мацка с дълги крака и сички след нея... Съдбъ...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:56 AM |