![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Става. Щом на мен ми допадна немалко сетлиста..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Защо не живея в София...
![]() Нищо, имам братовчедка там и смятам да се възползвам ![]() Сетлистът ми харесва и то не малко, но както каза Йоан - каквото и да изсвирят ще се е супер! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
За съжаление малко от Карма и нищо от Форт легаси
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Странно, на мен каквото и да ми изсвирят Kamelot все ще се размажа. =) +1 ![]() Lost & Damned свирили ли са я досега на живо? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Странно, на мен каквото и да ми изсвирят Kamelot все ще се размажа. =) Ами явно всичко ти харесва ![]() За съжаление малко от Карма и нищо от Форт легаси ![]() Абсолютна срамота е това. Все едно ManOwaR да бяха изсвирили целия си последен албум и почти нищо от класиките. Дано Kamelot също вземат предвид факта, че не са идвали в България досега и решат да ни зарадват с повече стари неща. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Страшно много ме дразни това, комерсиализира се и тази група и това си е. Но да почакаме, неможе да се вадят генерални изводи от два плейлиста и то при положение, че концерта им тук ще е след половин година.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ей, хора ... поспрете се малко ! Групата е още млада, при това турнето, което минава оттук е за "Ghost Opera", не е антология - "Най-доброто от Камелот" !!! Нормално е да има предимно песни от последните два албума. Това като с концерта на Мейдън - защо не били изсвирили еди-коя-си песен ???
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Мейдън са легенда и едно парче да бяха забили, пак щеше да ми е кеф. Камелот определено имат какво да покажат има доста време ,но с радост бих ги чула на живо!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Баси вижте на какво попаднах....какви са тея?
http://www.abvpro.com/ -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Групата е още млада, при това турнето, което минава оттук е за "Ghost Opera", не е антология - "Най-доброто от Камелот" !!! Нормално е да има предимно песни от последните два албума. Ами че последните два са им супер, шо щете... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
Kamelottt
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Еххх можеха да слошат sailorman hymn и wander също
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Незнам сет-листа ми хареса. в новия албум има добри парчета според мен, а и каквото ще да е след тоя концерт се хвърлям от високо, 'щото няма за кво да живея вече
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Баси вижте на какво попаднах....какви са тея? http://www.abvpro.com/ ![]() ![]() ![]() ![]() Прилича ми на някаква Фен -страница... но и Abv pro логото ми мяза на промоутурска компания или нещо от сорта... ако е това се плаша за този концерт дано е фен страничка! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Не, Ники не е фен страничка...това е офицалната информация около концерта и въпросните АБВпро са промоутърите
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Ми за мене не е ... фен страничка ... Най-малкото защото иначе щеше да има някакво меню "Дискография" / "Членове" / "Новини" ...
Дано да са на ниво ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Дано наистина... помня думи на един промоутър, че в този бизнес няма място за несериозни хора..
една грешка може да ти ксоства всичко и да навлече кофти репутазция за съответната държава. за съжаление в България сме свидетели не на едно такова събитие Най-странното е че тея думи дето цитирах май ги беше казал Неди Крос (не съм сигурен).... който се опита да организира "най- големия фестивал на балканите" - Monsters of Rock .. и разбира се не успя и се покри... Дано тази компаня, която за пръв път я чувам и до момента май няма организирани събитя .. да не дава напразни надежди. Все пак нека, който знае повече да снесе информация! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
ТАМ СЪМ!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-November 07 Град: Burgas Потребител N: 2438 ![]() |
В новинарския сайт Blabbermouth.net се появи информация около предстоящото европейско турне на KAMELOT "Ghost Opera European Tour Pt. 2. Като съпорт са обявени американските power метъли FIREWIND и австрийската symphonic power metal формация VISIONS OF ATLANTIS. Обявена е и дата за България, която е 18 април 2008 год. както се споменава и за място на събитието - зала Христо Ботев. Все още няма потвърждение от български промоутър! Аз също ще съм там..но иска да те коригирам..FIREWIND не са американци ![]() те са си точно ГЪРЦИ! http://www.myspace.com/firewind http://www.firewind.gr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
дай да не спорим какви са, че и Камелот няма да ги определим
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-November 07 Град: Burgas Потребител N: 2438 ![]() |
О не..не споря само поправям грешката, защото са си наистина такива, каквито пиша. Познавам се доста добре със тях,повярвай ми. MADE IN GREECE.. - дори MARK CROSS си се име вече за такъв, хаха
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди време FIREWIND бяха доста омешан състав, сега не са - повечето са гърци, така че групата си е гръцка
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
По-скорошни концерти на големи групи май не очакваме(?!), тъй че...този да идва по-бързо!!!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Да заповядат...ама защо не дойдоха преди 7 години, когато все още бяха върха
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Да не започваме пак
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да заповядат...ама защо не дойдоха преди 7 години, когато все още бяха върха ![]() О, я си стани от ушите най-накрая и стига си циврил за тоя некадърен вресльо! Най-доброто решение, което някога бандата е взимала е изгонването на тоя некадърник. Защо според теб сега не пее никъде? ЩОТО НИКОЙ НЕ ГО ИСКА!!! Бахти олдтаймерите братче. Като не те кефи просто не коментирай. Ако бяха още с него никой нямаше и да ги покани - щото щяхте да сте трима души там - ти и ония т.нар. "князе на метъла". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ми писна ми, веднъж да кажеш нещо - добре, втори път, трети път, е айде стига толкова. То това на комплексарщина избива. Мисля, че всички разбраха какво мисли Милен за Kamelot, Стефан за пауър метъла като цяло и т.н., защо трябва да се затормозяват постоянно да пишат едно и също, а ние да го четем?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() искам Black Tower на живоооо! ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Само ако го изпее Ники
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:06 PM |