![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Една от малкото песни на Aerosmit, които харесвам. Но повече харесвам кавъра на Yngwie Malmsteen и Dio
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Aerosmith имат много хубави песни. Веднага се сещам за Remember (Walking In The Sand), What It Takes, както и Livin' On The Edge. Те са си класици и не може да им се отрече, че си ги бива.
А мен напоследък ме разбива албума на Doomsword, My Name Will Live On. Усилено свалям и останалите албуми, групата е прекрасна. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() Като си готов тракни да ти пратя и албума на едно странично проектче на Deathmaster ;p И то е доста добро. Епик метъл ![]() Amon Amarth - Runes to my memory май не съм го споменавал, както и Valhall Awaits Me ![]() ![]() Nightwish - Amaranth, spit on me >.> Helloween - Forever and One (Neverland) Centhron - Graue Front ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
After Forever - Transitory
![]() Половин година по-късно все още се чудя колко е яко това парче! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Абсолютна всяка песен на Bal-Sagoth и The Meads Of asphodel, човече тези групи са велики не само защото са уникални, а и защото създават неповторима магическа атмосфера, която те вкарва в свят отвъд въображението.....
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
3 Inches of Blood - Deadly Sinners
In Flames - Only For The Weak Ограничих се възможно най-много!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Demons & Wizards - Fiddler on the Green
...тва е.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ee Aerosmith са си велики.
Поздрав с Cryin` ;] Песента която ме размазва е Rob Zombie - Dragula Големо куфеене по купони ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 12-September 07 Град: Street Of Dreams Потребител N: 2329 ![]() |
Kamelot - Wander
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Tarja Turunen - I Walk Alone. Необяснимо защо, но наистина много ме грабна. Ако не беше станала рокадата с Анет Олзон, може би нямаше да ми се услади толкова тази песен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Определено. А и така необратимо ми се заби в главата таз песен
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Напоследък е "Star" на Eyes of Eden.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
От няколко дни се кефя на Samael - Solar soul, и On The Rise
-------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
SPEAK
ENGLISH OR DIE!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
FEAR FACTORY- Replica
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Mandragora Scream - Blight Thrills
Nightwish - Dead to the world ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Освен обичайните - Pantera - Cemetery Gates. Мамка му, таз песен е велика
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Вчера се размазах няколко пъти на SOAD - Chop Suey...и на Terminus на DT
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 29-June 07 Град: Bulgariq Потребител N: 2180 ![]() |
Nightwish -Dark chest of wonders
Не знам защо но ми влияе отдавна ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
The Meads of Asphodel - Grisly Din of Killing Steel
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Moonspell - Memento Mori
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"The Reason" на HeavensDust. Много красиво парче, отдавна трябваше да съм го написал тук...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
MeatLoaf - Objects In The Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are
Имам чувството че тази песен ме преследва! Но въпреки това е прекрасна ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Tanzwut - Vulkan - в тази песен има от всичко, което обичам - бързина, динамика, изключително добра комбинация между жици и електроника, разбиващи фолк елементи, на немски е, и е някак наистина уникална, сякаш е олицетворение на целия ми музикален вкус...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 10-October 07 Потребител N: 2362 ![]() |
Ами, разбира се, много са, но случайно си погледнах ника и се сетих коя ще е песента.
![]() Lacuna Coil - Distant Sun Но все пак напоследък също има песнички, които доста ме грабват - като тази на Таря например. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
London After Midnight - Pure. Много приятна песен, грабна ме още от първото слушане. Стана ми любима от новия албум, наред с Heaven Now. Двете песни са върхови за творчеството на LAM.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Hellhammer - Messiah
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Manowar : Metal Daze,Brothers of Metal,Sons of Odin,Worriors of the World,Kings of Metal,Battle Hymn....почти всичко на Кралете!
![]() Judas-Painkiller-единствената песен на Judas ,която се нарежда до фаворитите. -------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Det Som En Gang Var - абсолютният връх в блека (поне за мен).
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:35 PM |