![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това само показва, че от дясното има смисъл и е печелившо. И НДСВ преди, и ГЕРБ сега се опитват да се легитимират като десни, което не е случайно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Стана ясно, че Бойко мисли за възможно обединение единствено с ДСБ/СДС! И не разбирам защо някои толкова се чудят дали Борисов бил десен и т.н. Разбира се, че е десен.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
Лично мнение - Бойко никакъв освен популист не е, за съжаление
![]() -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Мутра.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Бойко е толкова десен, колкото Хелоуин са регресив блек метъл...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Добре де,и Заимов и Тити Папазов и Бриго...общо взето всички взеха да плюят Бойко,и това защото най-вероятно хората му вярват ,и ги е страх(кандидат кметовете).Аз така си го обяснявам.Те повечето време в кампаниите си говориха какъв простак,крадец,мафиот и т.н бил бате Бойко,а не какво ще направят и какво няма да направят.Така не е хубаво.
-------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Абе не знам за вас, ама на мен най-голямо впечатление ми направи, че нямаше дебати. Само голи обещания.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Я ми кажи сега може ли да се оплачеш от това правителство. Т.е има ли промяна в социалният статус на семейството?
И с какво точно Бойко толкова те засегна , иили толкова не направи за тебе. Ако няма , не виждам с какво право защитаваш Костов, и плюеш други хора. Извинявай ама не смятам че си наясно с политиката. Аз също не пледирам, че съм запозната! Не се обиждай! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Хъ,добре ако Бойко беше такъв идиот,нямаше да победи още на 1-ви тур с 54%...не че го защитавам,но стана модерно да се говири с/у него,при положение,че той никога не каза нещо - срещу някои от кандидатите.
![]() п.п не гледа ли "Шоуто на Слави",когато Бриго беше гост ? Колко неща изговори срещу Бойко... -------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Малките,
когато ми направите подробен анализ на ситуацията около ето това , чак тогава мога да ви повярвам, че разбирате нещо от управление и политика ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ ^Проблемът е, че не мислиш мащабно. Този човек е един доказан престъпник. Плащаш данъци, нали? Тези пари къде отиват според теб? Костов защитавам, защото е един умен човек, заради който влязохме в ЕС и в НАТО, което ми дава по-голям шанс да се махна от тук. Освен това би трябвало да сте наясно-в политиката няма чисто. Това са игри, които никой от нас не разбира. Но проблемът идва тук- Костов, в каквото и да го обвинявате, напълни държавната хазна. Започна внос на стоки от други страни. Когато дойде Симеончо, трябваше да продължи по пътя на Костов и щяхте сами да видите, че нещата щяха да се подобрят. Но царят е един абсолютен хитрец и дойде тук, само за да си вземе имотите. Разбира се, по ирония на съдбата, хората, които навремето са го изгонили от тази страна , го върнаха и сключиха сделка с него. И вече, стигнахме дотам, че ни управляват реални комунисти. Щеше ми се поне кметът на София да не е такъв.
Heavy-metal-at-all- това, че е идиот, явно не спря хората да гласуват за него-странно, но факт. -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
А ти как достигна до тези изводи? Или просто повтаряш като папагал квот си чул в кръчмата?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Аз по кръчми не ходя... А как съм достигнал- от публикации в пресата, медиите, родители те ми, книги ^^ Добре, признавам, че не бях прав, даже сам издирих КАКВИ поразии е направил Костов-даже ще ви ги напиша... Всички злини, които е извършил Костов: Първата Световна Война, Обасадата на Ленинград, Холокоста, Създаването на атомната бомба. Но да не забравим единственото му добро дело- Спасяването на Редник Райън... ( Докато някой не излезе с доказателства, какво е направил Костов, няма да ви повярвам)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Абе, няма ли да почне училище вече, да се поуспокоят експертите в политиката малко...
--- Иначе, честито на Бойко Борисов. ГЕРБ реално са първи на тези избори. Голям пазарлък ще пада на следващите избори. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Не ми отговори на въпроса, какво не ти харесва на сегашното управление? Хората които гледат мащабно са задоволени от всичко и имат време за губене. Незнам дали разбираш на къде бия! Т.е докато ти не си се сблъскал с безработицата , с цените и не почнеш да харчиш свойте изкарани с 12 часов труд пари не мисля че можеш да кажеш кое е добре и кое зле. Освен това мнението ти е маниполирано то всичко онова което си изброил.
Едит - Извинявам се за допуснатата правописна грешка!!! мерси за поправката -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Твърде много се дърлите за тия неща.
Цитат оправление? Like... l0l! >_< -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Не искам да се заяждам, но имаш бая правописни грешки. Да, родители ми имат пълното право да ми казват това, което смятат за правилно. Да, аз не съм работил 12 часа, факт. Но те работят. Те могат да кажат кое е добре и кое зле. Когато съм се съмнявал в думите им, те са ми доказвали, че няма какво толкова да се съмнявам. И то с реални доказателства, а не някакви слухове. За манипулация не може да става дума- аз сам избирам на какво и на кого да вярвам-никой не ме е карал, нито ме е подвеждал. Освен това, тази тема не е, за да се обсъждаме един друг, а за да обсъждаме това, което се случва около Кметските Избори .
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат Извинявам се за допуснатата правописна грешка!!! Тя да беше само една... Цитат свойте Цитат маниполирано
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Offtopic:/
Защо се заяждаш? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не се заяждам, просто ми бъркат в здравето такива грешки... Съжалявам ако съм обидил някой.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Аз също не съм съгласен да се заяжда, ама не съм съгласен и да се раздава правосъдие от тези, на които това не им влиза в задълженията . Негово си решение, че се е заял- може и бан да изяде, ако админите преценят така. Това важи за всички.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
^^ Аз също не съм съгласен да се заяжда, ама не съм съгласен и да се раздава правосъдие от тези, на които това не им влиза в задълженията . Негово си решение, че се е заял- може и бан да изяде, ако админите преценят така. Това важи за всички. Мен ли визираш? Ако да - къде видя раздаване на правосъдие в коментара ми - само ти си знаеш ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Човек като няма какво повече да каже и започва да се заяжда на дребно за правописни грешки ...
П.П. Жалко, че на някои места има втори тур, та формално не може да се затвори темата ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Хайде да престанете с глупостите, всички!!! Много добре си знаех, че рано или късно това ще стане с тази тема! При това не е за пръв път. Имам чувството че седи само и само за чесане на пръсти и безпочвени заяждания! Има още една седмица до окончателния край на изборите и искрено се надявам тогава да се затвори! Обърнете малко внимание на музикалните теми, не сте преди всичко за това тук?!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Обърнете малко внимание на музикалните теми, не сте преди всичко за това тук?! Бе кво ни интересуват музикалните теми? Да не сме некви гадни метАли? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат Казаха всички какво ще направят, а Бриго никога не е бил срещу Бойко Напротив. На всички кандидати кампаниите им бяха не за това, което ще направят за София, а срещу Бойко! Бриго през цялото време размахваше една червена папка с разни компромати - дааа, той е един върл фен на Борисов! Цитат Плащаш данъци, нали? Тези пари къде отиват според теб? Отиват там, където щяха да отидат и ако Заимов беше кмет. Ето я и твоята любима тактика - с какво ще ми докажеш, че не отиват там, където трябва? Не можеш да ми намериш никакви факти и не ми излизай с "а ти откъде ще ми докажеш обратното", понеже само ще се въртим в някакъв затворен кръг! Важното в случая е, че сега, след като около Бойко Борисов ще са главно хора от ГЕРБ, работата му ще върви много по-лесно. И всеки, който е тооолкова против от неговото управление, мисля, че просто му се занимава да недоволства, не друго. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, запозната ли си с проблемите със Софийския боклук? Знаеш, че няма конкурс за фирми, които да поемат тези задължения. Фирмата, която трябва да пренася боклука я избира Бойко, и обикновено е негова или на негов приближен - има много от БСП, ДПС, НДСВ все едни и същи. И парите за боклука отиват директно във фирмата, която е притежание на Бойко и ко. А боклука-никой не го извозва
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Много ми е интересно откъде се навъдихте толкова специалисти тука, които дефакто даже нямате още право на глас...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:35 PM |