![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
защо да няма и такава...
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Уау, каква чест, тема за Нихилист. Аз любимо парче нямам, но имам една касетка! Много яка!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Любима би било силно казано...
Glass e единствената им песен,която мога да изслушам цялата. Харесват ми встъпленията на Just like a reflecton of nothing,Monoorgy,Notes from the dead city Aбе станала съм ногу лирична напоследък.Туй майчинството опасна работа! -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
НОВА ПЕСЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННННННН
![]() http://www.myspace.com/nihilistbg МАРТИИИННННН ![]() Инак на мен любимото ми е Notes from the dead city. Страшно парче за Русе.... Notes from the dead city (confession Of the Doomed) Lyrics by George Deserted,empty town And merciless invasion Speechless,hopeless cry... Indifference and pain... ...you breathe - you Die... Unusual impotence... I saw the ghastly people... I heard the wall of mothers I felt the ACID RAIN We want AIR We want LIFE but,Who cursed this place? They're gloat of our pain And world is apathetic Infection is insane It's all the same to me... Brainless rave about... Brainless lamentation... Brainless dreams and lies... I see,that there's no way... Insatiable death... Infeasible salvation... Promises and prayers... I saw six-fingers kid! А това Цитат Glass e единствената им песен,която мога да изслушам цялата. е страшно (приятно) изненадващо ![]() Колкото до темата...."Нихилист" я заслужават стократно, че как. ![]() Та...какво мислите за новото парче? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Nihilist - Notes For The Dead City
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 10:11 PM |