![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 1 2004, 06:06 PM) Ех аз ако ревнувах за това... а за кое ревнуваш? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 5-February 04 Град: nekazvam Потребител N: 387 ![]() |
Sorrow_f pomnish li me skupa {}
-------------------- ne be ebawam se... metala e gotin...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 26-January 04 Потребител N: 380 ![]() |
Ааа...да, ти беше онзи дето се издрайфа и после си изблиза повръщаното...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ne te e sram hrana_...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Ааа...да, ти беше онзи дето се издрайфа и после си изблиза повръщаното... R3SP3CT!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sorrow @ Feb 5 2004, 09:32 PM) Ааа...да, ти беше онзи дето се издрайфа и после си изблиза повръщаното... Аре стига,че не ми е в ред нещо стомаха в момента!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 6 2004, 01:12 AM) Цитат(Sorrow @ Feb 5 2004, 09:32 PM) Ааа...да, ти беше онзи дето се издрайфа и после си изблиза повръщаното... Аре стига,че не ми е в ред нещо стомаха в момента!!! ![]() "кво си пила и кога трябва да си ходиш?А яде ли нещо..драйфа ли ти се?" ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. Не можах да прочета всичко, но май никой не е искал снимка досега, а май трябва
![]() Ако имаш снимка, моля ![]() 2. Каква е тази дискриминация? НИКОЙ, ама НИКОЙ не предложи брак на Зигфрид, а на Сороу веднага се Sepultera... го направи! Айде моля ви се дееееееееее! И междудругото не се омъжвай за него! Ще трябва да му духаш на всеки 2 часа (маниак е). 3. Аз тъй като съм ангажиран не мога да предложа брак на Зигфрид, но... айде някой да го направи, ебатии! Вижте колко е хубаво момичето! 4. Сороу, айде следващият път и ти след майка ти, като е на командировка! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Feb 26 2004, 12:45 PM) 21. Не можах да прочета всичко, но май никой не е искал снимка досега, а май трябва ![]() Ако имаш снимка, моля ![]() 2. Каква е тази дискриминация? НИКОЙ, ама НИКОЙ не предложи брак на Зигфрид, а на Сороу веднага се Sepultera... го направи! Айде моля ви се дееееееееее! И междудругото не се омъжвай за него! Ще трябва да му духаш на всеки 2 часа (маниак е). 3. Аз тъй като съм ангажиран не мога да предложа брак на Зигфрид, но... айде някой да го направи, ебатии! Вижте колко е хубаво момичето! 4. Сороу, айде следващият път и ти след майка ти, като е на командировка! 1)..много грешиш ![]() 2)Разни, хора, разни идеали..разни вкусове, разни желания..А тва за Стефан пък от къде го знаеш ми е интересно ![]() 3)вж.2) 4)...няма 4) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат 1. Не можах да прочета всичко, но май никой не е искал снимка досега, а май трябва ![]() Цитат 2. Каква е тази дискриминация? НИКОЙ, ама НИКОЙ не предложи брак на Зигфрид, а на Сороу веднага се Sepultera... го направи! Айде моля ви се дееееееееее! И междудругото не се омъжвай за него! Ще трябва да му духаш на всеки 2 часа (маниак е). Тва че ме молиш да ми9 духаш постоянно нищо не значи. Цитат 3. Аз тъй като съм ангажиран не мога да предложа брак на Зигфрид, но... айде някой да го направи, ебатии! Вижте колко е хубаво момичето! Справедливостта изисква жертви... Цитат 4. Сороу, айде следващият път и ти след майка ти, като е на командировка! Това не го разбрах... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 26-January 04 Потребител N: 380 ![]() |
1. Имам снимка в профила...
4. За пояснение- вчера по някакъв повод споменах на Sturmfuhrera, че сега майка ми е командировка за три дни в София, та...едва ли ще ми позволят да се мъкна с нея, тя отива там да учи все пак, а не да се занимава с мен...въпреки че ми се иска да дойда ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ела... Ние ще се занимаваме с теб. Майка ти да няма грижа...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе ква е тая снимка? Айде моля ти се?
Нямаш бял грим! Усмихнала си се? Кви са тия глупости! Я една мракобесна снимка веднага! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Feb 26 2004, 11:22 PM) Абе ква е тая снимка? Айде моля ти се? Нямаш бял грим! Усмихнала си се? Кви са тия глупости! Я една мракобесна снимка веднага! хех от човек който слуша ХИМ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аве това е групата на педала ве...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
педал, друг път
а грим не използвам- нито бял, нито какъвто и да е |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АЗ СЛУШАМ ХИМ само когато съм с приятелката си!
Сороу: Респект! Браво (принципно бих казал"мойто момиче", но "како" е по-правилно) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех...веднъж и аз да се почувствам кака
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кога ще имаме шанса да те видим усмихната? Или не трябва да питам теб?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами май не...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sorrow @ Feb 27 2004, 12:41 PM) педал, друг път а грим не използвам- нито бял, нито какъвто и да е Айде,айде-всеки знае за Виле...Но щом ти харесва си го слушай. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той е "би"!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Feb 28 2004, 03:01 PM) Той е "би"!!!!! Той не е`би!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие да не би да сте спали с него, че да знаете какъв е! Айде стига глупости, писна ми- този е педал, онзи е еди-къв-си...Друга работа нямате ли си, че коментирате хората
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е всеизвестен факт. Да не говорим, че май самия той си е признал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всеизвестен...те медиите всички ги изкарват обратни
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ви пука?
Имат интересна музика. Не съм им фен, ама... стават! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не го харесвам,не искам да спя с него следователно-КВО МИ ПУКА ЗА СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА ВИЛЕ ВАЛО?Да му мислят фенките...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако си мислиш, че на мен ми пука- грешиш
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе и двете го искате, ама айде
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:29 PM |