![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
После ще го пипаме
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Лени, изтормози ли Мобинха ^^ Любов от пръв поглед беше, без никакъв тормоз ![]() Ти оздравя ли?...че нещо мен взе да ме цепи главата... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Начи, хора, никога не разреждайте уиски с вино, особено ако сте на 2 бири отпреди това...
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Ми май съм тръгнал по пътя на регенерирането, да
![]() ^ Ко си праил бе, Стояне ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Леле...по всички новини даваха селото ми
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^I BELIEVE!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А бе ти си иронизирай, колкото си искаш. Може и да са някакви пчели, които са направили кошер някъде на тавана и т.н., но с камерата всичко показаха. Бяха сложили чинии на пода, в тях капеше мед!!! И до иконата имаше образа на Богородица!!! Както и да е...това не е за форум, пълен с атеисти, сатанисти и т.н.
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И с ПонякогаВярващиЕзическиХристияни!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И все пак кво ше кажете за Satan Claus?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
me>Satan Claus
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама пък me>you, щото съм ти тати, Lady of Doom
![]() Тъй де.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох, колко пъти съм казвала да не си затормозявате мозъците - me> all of you!!! А по темата - страхотна вечер беше
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(всички освен мен) me>you Да не видите нещо... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, и ти си го видял от някой преди това, и той от някой, и така до първия, който го е използвал. Ама кой е - иди го гони :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(лента.ру) Паднала от небето крава едва не уби американско семейство, тръгнало да празнува първата годишнина от сватбата си. Чарлс и Линда Еверсон се връщали в хотела си, когато върху предния капак на колата им се стоварила едногодишна крава, тежка почти 270 кг.
Спасителите казали, че само няколко сантиметра са делели съпрузите от смъртта. Инцидентът е станал в неделя на шосе в района на град Менсън, щата Вашингтон. Установено е, че кравата е паднала или е скочила от около 60 метра височина. 49-годишният глава на семейството каза, че в първия момент не е разбрал какво става, а когато видял животното на предния капак, само промълвил няколко пъти: „Това не е възможно”. Колата е сериозно повредена, мъжът и жената е трябвало да си направят изследвания в местната болница, а животното е трябвало да бъде умъртвено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Според мен това само в Америка може да стане ..... кравата се е самоубила
Фък Дъ Ю Ес Ей! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^Що така бе, Пилифе?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
фък искам да гушна някой.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Лошото ми настроение достига своята кулминация
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами направи нещо да го оправиш
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
днес попаднах на една много приятна курсова задача изготвена от учаща инжинерен дизайн...темата беше свързана с лого-то на метъл групи класифицирани по най различни смешни критерии
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Де да имаше начин
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги има начин.
Няма "не мога", има "не искам"! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох, не мога да обясня... Но не винаги има начин !
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Концерт! Хайде да ходиме
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^BLACK METAL IST KRIEG!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ефектно събуждане днес с крясъци, след като все едно ми чупеха крака и се схвана. Сега не мога да стъпвам нормално на него...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 05:44 PM |