![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Туй мойъ привилегиъ!!!
![]() Отивам да се опитам да спя, имам гнойна ангина. -.- -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
сционе казах ти да направиш номера със чорапа и морската сол!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Може ли една спешна консултация?
![]() С кои бутони на клавиатурата се отваряше прозорец с всички действащи в момента програми? ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Студено, вятър!Носът ми измръзна.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Ctrl+alt+delete ли искаш да кажеш, за таск мениджъра? о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^^ Ctrl+alt+delete ли искаш да кажеш, за таск мениджъра? о.О ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Важното е, че сме помогнали!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^Тъкмо и аз щях да го пиша
![]() А днес си взех страхотна рокля(не може да се каже, че е точно рокля де хах). И измръзнах навън, разбира се!! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Снимки!!!
![]() ![]() И естествено снегът подмина Русе. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Скоро, скоро
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Haha vleznah ot PDA mnogo e tegavo, a inqma kirilica.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Ъхъ, велик е.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лили Иванова в "На четири очи"
![]() ![]() Остава 2 дни до концерта й ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^TRVE METAL OF STEEL!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе, от кой клип беше следният отрязък:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
1)Свърши ми кафето
2)Понеделник е -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^ ЧОВЕЧЕ
![]() ![]() Ралица ли ти я е правила? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз това се зачудих, прилича ми на нейния стил на рисуване.
Тениската еее ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Казва се Елеонора майсторката!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Абе, от кой клип беше следният отрязък: Създай нова игра - познайте отрязъка от клипа. :П![]() http://www.humblevoice.com/video/theatre/?mid=113444 ЛУДНИЦА!!! Кажете ми имена на групи или изпълнители, които свирят такова, моля ви! В смисъл не това с триизмерния звук, такъв тип музика. Даже не знам как се казва точно... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все повече се зарибявам по психиделик/прог рока от края на 60-те и началото на 70-те... Тая музика е ВЕЧНА!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ммм колко е добро да ядеш сладолед, докато гледаш как се сипе снега.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Аз пък сега награбих целувки в една купичка и си ямммм
![]() ПЮРЕ, Крем карамел и Целувки ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Утре идвам в Софияяяяяяяяяяяяя!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво ще дириш тук?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ме награждават за Лингвистичното Кенгуру, дето беше май месец. 180 точки маафака.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е супер тогава! Браво
![]() Аз се отправям към леглото ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Писна ми от частни уроци мамка му не искам матури да им еба майката!
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 09:08 PM |