![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ви се е случвало да попадате в най-различни ситуации в които хора, които не слушат метъл разсъждават интересно за вашите музикални предпочитания
Срещам едно девойче, което на пръв поглед слуша метъл и се интересувам какво звучи в плейъра и - Korn и Soad - отговаря тя...А ти какво слушаш ? Кратко се замислям за до преценя какво може да е чувала за да подхванем разговор.. -Ами Айрън Мейдън - пробвам плахо -Ооо Баща ми слуша групи от 80-те - ![]() ![]() Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баща ми: Prong не ме накефиха.
Аз: Луд ли си!??!?!? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята Ахахахахахах ![]() Както сме тръгнал, аз му казвам на баща ми след вечеря. -Приготвил съм ти няколко хубави песни да ги чуеш (Bloodbound-Nosferatu, Fallen from grace, For the king) Той си оставя чинията и тн и взима слушалките, след известно време го гледам, че се клатушка в ритъм и се опитва да пее припева на втората, без да нацели и една дума. Харесаха ли ти?- питам го и той отговаря: -Да, тази Fallen from grace може да служи за някакъв химн. - О.о Wtf? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Петьо: Харесваш хеви метъл,казваш. Кои са ти любими?
Аз: Blind Guardian Петьо: А, сигурно са много известни, но никога не съм ги чувал. ********************************************* Мария от класа:дай да чуя какво слушаш. Давам и слушалките, в които звучи Amon Amarth Мария:ее, тоя трябва ли да се оригва докате пее. А, чакай да те питам,че явно разбираш. Вие метълите така(\m/ показва с ръка) ли правите. Аз:ами май да. ![]() ******************************************** Преди 4 години. Пуснал съм си Ин Флеймс. Баща ми влиза и вика: Много викат тия Аз си мисля на акъла: Той вокалистът е един. ********************************************* Свиря си Master Of Puppets на китарата. Майка ми от другата стая: Вземи свири нещо по-мелодично, какво е това сега? ******************** Нено-кварталния селяндур: Ти какво слушаш. Аз: Хеви Метъл Нено: абе те всички в моя техникум това слушат. Друго си е чалгичката-музика за душата. Става ти едно топло така-не се прави-и ти слушаш чалга, то всеки обича. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Къде е тоя техникум??
Един несмешен разговор, който остана с отворен край, защото си отидох в стаята да слушам музика: Баща ми за CoF: Кви са тия изроди, хюмнета разни.. Това ли наричаш метъл? Метълът беше едно време, сега всичко е изгъзица. Аз: Да, сигурно. А сега Милко Калайджиев е на гребена на вълната... -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Със сигурност не е смешно обаче:
Една позната: Открих кои момичета почват да слушат метъл! Аз: Кои? Тя: По грозните! Аз: Защо? Тя: Защото виж с какви развлачени дрехи си прикриват недостатъците на тялото! Аз: *Обръща се да говори с друг* Друга позната, пускат на Митака Rolling Stones: Я Queen! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Един несмешен разговор, който остана с отворен край, защото си отидох в стаята да слушам музика: Баща ми за CoF: Кви са тия изроди, хюмнета разни.. Това ли наричаш метъл? Метълът беше едно време, сега всичко е изгъзица. Аз: Да, сигурно. А сега Милко Калайджиев е на гребена на вълната... Случва ли ти се да говориш свързано? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аха... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ добре ама не е интересно какво е казала баба ти за новите кецове
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Някъв селянин, който естествено слуша чалга ме пита: - Е добре, разбрах, че слушаш метъл, ама те питам музика слушаш ли? ![]() ![]() ![]() ![]() *** *** Другото, за което се сещам е - Баща ми: - Коя е тая група? Аз: Helloween, не си ли ги чувал, те са от твоята генерация ![]() Баща ми: Ааа, абе имаше некви тикви там! ![]() ![]() *** -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Аз: И какво свирихте на концерта?
Еди кой-си: Ами Green Day, R.H.C.P., Deep Purple... Аз: Какво на Deep Purple? Еди кой-си: Souder Аз: Какво е Souder, не съм чувал такава песен на DP? Еди кой-си: Souder of Fortune. Аз: Ти май учеше в английската в Русе навремето? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Това по чата ли е или на живо?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ От снощи, в чата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Случва ли ти се да говориш свързано? Намери се кой да ме пита ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Кинга ли е това?
Btw Марто, знаеш ли, че той с неговата група свириха снощи в Арт клуба? -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Седим си нашия вокал у тях и слушаме Cradle Of Filth
По едно време влиза баща му и казва:Гоше,спри го тоя преди да са го заклали ,бе тате. ![]() ![]() ![]() -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ххаахаха:"))
Къв съм факир просто хахах Той такъв беше леко обиден, че не сме отишли..... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
говорех си с едно момиче и стана дума за това какво музика слушаме.
АЗ : а ти какво музика слушаш попринцип,кажи група или изпълнител. ТЯ : Еми Токио Хотел АЗ :а ти каква музика си мислиш че правят те - попитах я аз докато едвам се сдържах да не се разхиля мн бротално ТЯ : поп музика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Правописът ти е в пъти по-смешен от разговора, който си написала.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
еми нещо мн не се старая като пиша и не гледам тея дни ...
вместо каква съм на писала какво музика слушаш хи-хи -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
е, да .. не е чак толкова бротална грешка
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
говорех си с едно момиче и стана дума за това какво музика слушаме. АЗ : а ти какво музика слушаш попринцип,кажи група или изпълнител. ТЯ : Еми Токио Хотел АЗ :а ти каква музика си мислиш че правят те - попитах я аз докато едвам се сдържах да не се разхиля мн бротално ТЯ : поп музика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Намери си приятел. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
кво точно намекваш
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
stage, ти си просто гениален!
![]() ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Майка ми, виждайки Rob Zombie на десктопа:
-Аууу, Гери, какъв е тоя идиот? Iron Maiden? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Действието се развива в тролей No5 посока хотел Плиска...... Та качвам се аз със култовия човек който наричам още "Цигулката".
![]() АЗ: Човече продупчи билетие! Цигулката: Е ти луд ли си бе човече . Тва е шибаната система ... не стига че са те наебали веднъж когато си купуваш билета, послете ебат в ебания тролей щото е тъпканица, а и накрая ти предоставят възможноста сам да се наебеш като си продупчиш ей тия 70 стотинки под формата на билет. А ако не го направиш идват онея контрольори и пак те ебат. Абе изобщо ебана история. *Междувременно перфорира билетите* АЗ: (смърт от смех) Цигулката: То на тея маи не трябва да им викат Перфоратори а Дефлоратори щото те те ебат наи-много Възмутен пенсионер: Ама моля ви не можете ли да бъдете малко по-въздържан Цигулката: Е как да бъда, като току що се изебах сам Аз: (слизам от тролея защото ще се напикая) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Една съученичка : И вие кво , като сте на купон пускате си метъл и почвате да си тръскате главите ли ?
Аз : Ами нещо такова.... ( то на такъв въпрос какъв смислен отговор да и дадеш) Аз си слушам на Mp3 Playera Children Of Bodom и един съученик ми го взема да чуе какво слушам на него и ме пита : Това Iron Maiden ли са ( тия глупаци стиловете ги нямат за нищо ) Мама : Харесвам хеви метъла но не харесвам дет метъла че ония се дерат като заклани прасета ![]() Аз горе долу съм я понаучил на стиловете ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Kато сте на купон пускате си метъл и почвате да си тръскате главите ли? На такъв въпрос какъв смислен отговор да и дадеш) На такъв въпрос може съвсем спокойно да й отговориш "А вие като сте на купон пускате си някакъв денс и почвате да рамахвате ръце във въздуха и да си усуквате тялото ли"? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:44 PM |