![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Пиши го в запаса.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ПХАХАХХАХАХХАХАХ!!!!!!!!!!!!11111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ще му намае една шкурка!
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
Мисля да си взимам ел.китара и да се нау4а да свира така 4е искам да знам колко горе долу струва?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Леле, случи ми се нещо ужасно...
Понеже сега съм на квартира, 4 от съквартираните ми не съм си ги избрал (къща с 3 стаи е, затова сме толкова много). И единия хубостник, взе че си доведе компанията. А компанията му е само от друсалки. МАМКА МУ! Не понасям дрога! Тия смъркаха в квартирата... сега се чудя да кажа ли на хазяйката или не... МАМКА МУ! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Разбира се, че ще кажеш и ще натъртиш, че не го искаш за съквартирант. Аз с такъв не бих искал да живея под един покрив...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ще опиташ и ти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Що не си ...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Що бе, Светъл? Ше ги зарибиш да идват там да шмъркат и после ше им взимаш такса вход...
![]() "Искам да направя мага-магазин В него да продавам херо-хероин С хероин и кока и малко трева Ще пътуваме до края на света" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Мисля да си взимам ел.китара и да се нау4а да свира така 4е искам да знам колко горе долу струва? Баси...много тъп въпрос...все едно аз да попитам "Ще си взимам часовник,колко струва горе-долу ?"... -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^^Кажи на хазяйката ти, само че дано после те не се досетят кой ги е издал
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам. Наистина наркоманчетата ще те разбият после.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 24-November 07 Град: Lake Bodom Потребител N: 2448 ![]() |
Ами,да споделя и аз..
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm a bastard of Bodom and I walk alone
As I follow the reaper, to lead me back home My victims shall perish on the shores of this lake As they look upon me, to stare death in the face! Don't need a reason, and I wont tell you why just take you to hell by the edge of my scythe.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Е не се стягай за глупости...те половината не са разбрали кво е станало хихихих
![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Накрая излезе,че заради една смешна грешка от моя страна сигурно някои от вас ме мислят за пълна глупачка! Аз мисля това з аполовината хора тук, бе да грешат. Те толквоа си могат по принцип... Но иначе, ако нещата наистина са толквоа лоши, помни - down the highway, not across the street! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 26-March 07 Град: софия Потребител N: 1985 ![]() |
Имам едно празнично питане, което отправям към всички и се надявам да получа някакъв отговор. И така, въпроса ми е – Какво да подаря на мъжкото си за Коледа? Знам, че още е рано и принципно това си е досаден въпрос, ама не мога да измисля почти нищо.
(За сега съм се спряла на каса бира, но ми се ще някой с повече мозък от мен да ми предложи нещо...) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
А мъжкото ти влиза ли във форума, та да знаем, дали да пращаме предложенията на лични бележки. Все пак изненадата е хубаво нещо
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 26-March 07 Град: софия Потребител N: 1985 ![]() |
ами не, не влиза... пишете тук
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Купи си бельо на любимата му група и се появи с него
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Сега трябваше да съм на среща с бащата на сашко и сашко ама ми се размина
![]() И съм мнооооого доволен ^^ -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехе, аз това вече съм го вкарала в действие
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^Ти си на 15, нали така?
![]() Купи на приятеля ти тениска на любима група или ако не е "миетъл" - хубав кожен портфейл или колан. Все пак коланите са си нужни ![]() ![]() Жорко ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
е да, няма да е зле, може да стане
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама какво съм направил
![]() ![]() Само давам съвети от странната на мъжката част,защото знам на мен какво ми харесва А биричката ще свърши работа ама е малко изтъркано ... -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ако е голяма пиянка, действай с бирата
![]() ^Развращаваш младото поколение! ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те са си достатъчно развратени и без мене
![]() А ти не трябваше ли да учиш ![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сега трябваше да съм на среща с бащата на сашко и сашко ама ми се размина ![]() И съм мнооооого доволен ^^ ![]() ![]() ![]() Мама му, отиам да уча ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ама не ми напомняй такива неща, сега съм в...продължителна почивка
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама да не се окаже после че ще се видим само за час защото не си учила
![]() Не че аз съм ама все пак ![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 03:46 PM |