![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
някой поръчвал ли си е тениски от тва portokal.bg ? впечатления от качеството им и дали държи щампата?
щото мисля да си направя нещо яко и да си го поръчам от тях на тениска ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
^ Чувал съм,че са добри...
Я прeдложете някъв пауър...че ми се слуша нещо ново, бързичко и силно! ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Sabaton
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Powerwolf, Andre Matos, Draggonforce....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
БАААСИ, ЕДИН МИ ЛАЗИ ПО НЕРВИТЕ ПРОСТО!!! КНИГИТЕ БИЛИ ТЪПИ, А ФИЛМИТЕ - ЯКИ. АНИМЕТО БИЛО ПО-ЯКО ОТ МАНГАТА, КАТО МРАЧНОТО АНИМЕ БИЛО ГЛУПАВО, МАНГАТА И КОМИКСИТЕ ВЪОБЩЕ БИЛИ СМОТАНИ, ЩОТО ВСИЧКО БИЛО НАКЪСАНО НА КАРТИНКИ И ГИ ИЗЧИТАШ ТВЪРДЕ БЪРЗО...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
петък,петък,петък,петък,петък,петък,петък,петък,петък,петък ...шъ съ напиаме ли уа?...
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
някой поръчвал ли си е тениски от тва portokal.bg ? впечатления от качеството им и дали държи щампата? щото мисля да си направя нещо яко и да си го поръчам от тях на тениска ... Имам от там тениска на Митбъстърс.От половин година я имам, малко се е напукала картинката, но държи доста време.Шото майккми имаше няква тениска за 6-7кинта от някво магазинче до Славейков.Само за месец се прецака и не се разбираше какво има на нея ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Никой ли не ходи на Foreigner?
Не че аз щях да ида ако нямах безплатен достъп, но се изненадах приятно и не само от групата, а и от качествения звук в залата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хедбенг на РиХанна ...
![]() ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ЪНДЪЪЪ МАЙЙ ЪМБРЕЛАААХ *гроулинг*
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Образно казано ![]() ротфл ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
тва ша звучи яко по Бодъмски ..елааах-елаах йау-йау...следва клавирно соло
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ от твойе уста в Алексиевите уши
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Леле, как се нервя на понятието "ретро музика".
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Има ли нещо на което да не се нервиш, пич
![]() Понятието си е много добро. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ооощеее 735 мнения и праскаме 200 000. Гоуу!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Леле, как се нервя на понятието "ретро музика". ![]() +1 Аз обаче повече се нервя, когато ми кажат, че техното е клубна музика ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз пък се нервя, като ми кажат, че изобщо техното е музика
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Или House.
Не ме разбирайте погрешно, но във всяка такава песен да има бас и някакви случайни звуци на фон... ами не ми се връзва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Може би просто не сте слушали каквото трябва. Комерсиалното техно наистина е скучно и безидейно, но според мен има много изпълнители, които заслужават внимание. По-специално в стиловете Psychedelic Trance и Hard Techno, аз много харесвам Kameleon and Labyrinth, Mindcontroller, Hard Frequency, Dj Pharao, Leon Boiler, Goa Gil, Process, Astral Projection, DJ Hands, Juno Reactor и други. Който смята, че техното не е музика, нека изпробва някой от тях.
За Aggressive Perfector. Защо не си починеш малко, а? Дойде ми до гуша да се занимавам с твоето 'нервене' и абсолютно безсмислени постове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^"Some have eyes
And still can't see Their plastic noise is Anything but music to me Mechanized and computerized Switch off your brain and Make sounds that dehumanize" Понятието си е много добро. Да беее, то тая музика е толкова стара, че няма накъде... Психиделията е отживелица, класическият рок - и той. Пък като вземат и да слагат някакъв смотан бийт на велики песни... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Тъ ръ ръ...
Вижънс ъф Атлантис се разпаднаха, или нещо такова. И няма да участват в турнето на Камелот. Само споделям, стресирана съм... ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Не са се разпаднали, а ги напускат двама. Но наистина няма да са с Камелот на турнето. Или поне - ако не се оправят да си намерят заместник на вокала ...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Truly they lie, they talk utter nonsense
Who say that music reckon that the kantele ![]() Аз пък искам пак Аморфис! ![]() It's belly out of hard days Its sound board from endless woes Its strings gathered from torments And it pegs from other ills Truly they lie, they talk utter nonsense -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Mi vida no tiene sentido. Ше го разбере само човек, знаещ испански
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^^ И аз искам, само че при моя случай няма да е пак пак, ами за пръв път...
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^ Не съм учил испански, но вероятно е нещо от сорта на "В ж ивота ми няма място за чувства"
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^
![]() Живота ми няма смисъл! - това е превода И защо така няма смисъл? -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 11:39 PM |