![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Ооо, още някой метъл, който поназнайва испански
![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бе няма се отчайваш бре, брат
![]() ![]() Затова като ги разрешиш се чувстваш супер удовлетворен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ми шото иам адски много проблеми навсякъде ![]() Слушай КоЯn хъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
кой спомена испански? това ми е любимия език
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
500
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^^^ Тази шитня е елементарна.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
A celebration
For the death Of man. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Arq good luck!!!
Езика не е никак труден! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Аз съм в испанска сега и скоро ше го знам перфектно. Ше праа блек група, пееща на испански
![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Аз съм в испанска сега и скоро ше го знам перфектно. Ше праа блек група, пееща на испански ![]() ![]() В испанска...на 14...начи ся си влязъл...да ти кажа перфектно ще го знаеш след 2-3 години,пък думи и изрази ще научаваш винаги п.п я ми предложете някои добър и богат немско - български/българско-немски речник за ПЦ-то... ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
^^ Пз Brujeria - Asesino
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Падна ми най-новата пломба, няма и 4-5 месеца
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Аз съм в испанска сега и скоро ше го знам перфектно. Ше праа блек група, пееща на испански ![]() ![]() Желая ти успех!!! Важното е да се кефиш на езика и да ти е приятно да се занимаваш, а за да го знаеш добре те чака много работа и сериозно учене. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
п.п я ми предложете някои добър и богат немско - български/българско-немски речник за ПЦ-то... ![]() Аз съм доволна от този на Gaberoff.Като за компютърен речник е доста богат. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
^ Аз точно него ползвам...доста "дупки" намирам в последно време,думи които се срещат често по принцип в немския ги няма...та за това търсих някои по-добър,че с книжния много време губя.
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По TV2 дават едно вечерно шоу на един...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз до сега дупка не съм намерила, ако я няка конкретната дума винаги има някоя сродна , но пък наистина Лангеншайда си е най-доброто
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
13 страници от немски на български имам да преведа...холи шит! Остават ми още 8...айде почивка...
![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Duden ownz Langenscheidt!!!
^ Кой Gaberoff ползваш - има две версии, едната е по-пълна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
EuroDict Xp 3.1
-------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Пф, това и аз някога го имах. Май не точно тази версия, ама се в г*з. Този Gaberoff, който аз ползвам в момента е Koral и има 120 хиляди немски думи в базата. Макар че честно казано, ако търсиш компютърен речник, по-добро от тази онлайн алтернатива няма да намериш: http://www.dwds.de/. Вярно, не може да се сваля и трябва да имаш Интернет, ама съдържа всичко. Буквално всичко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
MНОГО,мерси,МНОГО.Както викаше един приятел.
п.п тая вечер май няма да се спи,айде лека ви аз ще се съсредоточа върху превода... -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Вижте снимката ми в профила ми
![]() Беше направена в оставащия свободен час по биология с лицев череп ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Много чиърфул череп
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хайде някой да ми каже точните адреси на 2-3 хъба понеже съм ги забравила всичките. Плз!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
След около близо година си спомних как ми е рега тук ихууу
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
В час по музика госпожата свиреше и пееше песента "Гергана". С малко фантазия се получава страхотна фолк метъл песен
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
лицев череп goddamnit
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 10:02 PM |