![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Abe gledam nqma mnogo novi temi, ta re6ih da sloja ne6to tupo...
Mnogo mi e liubopitno primerno kak razpuskate sled tejka sedmica? Az naprimer izlizam s frendove i otivame nanqkude kato obiknoveno zadrustvame v mestnata kru4ma i porkame... ![]() Kakuv e va6iqt na4in da se raztovarite ot 6itnite v sivoto ni ejednevie? Ili puk spodelete nai kofti izcepkite sled usileno porkane na nqkoi kupon ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кисна в тоя форум.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Музика, книги, игри (компютърни
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 2 2004, 10:13 PM) Музика, книги, игри (компютърни ![]() ![]() не те е срам..аз квото имам време свободно все в свирене на китара го прекарвам, ето Sepulterahead може вече да се преклони под моите умения след като ги чу на живо...абе я по-добре си мълчи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Sw1tched > Dimebag Darrel
Особенно в свиренето на рифа от Primal Concrete Sledge... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
nqmam svobodno vreme
![]() imam samo otkradnato vreme ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
[/QUOTE]
Ataegina Публикувано на Mar 2 2004, 08:05 PM nqmam svobodno vreme imam samo otkradnato vreme гегеге to i tova go ima vsu6tnost... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Svobodnoto vreme li...mi zavisi kolko ot kompaniqta v kvartala imat svobodno vreme.Ako sym sam s nqkoq knijka,vyv foruma ili s qka muzika.
A ako sym smnoo narod.Neprestanno motane v kvartala,i v zavisimost ot finansite i nqkoe drugo zapoi4e(koeto za sajelenie ne se slu4valo ot baq vreme). -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Много неща и все крайно необичайни за възрастта ми: музика, компютри, спорт...
Цитат(Ataegina @ Mar 2 2004, 10:05 PM) nqmam svobodno vreme ![]() imam samo otkradnato vreme ![]() Ми, кой както се уреди! А от кого си го свиваш временцето? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Just killing time...just killing, killing time...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Hmmm...swobodno wreme...
Mi da w krychmata, kydeto rqdko piq shtoto uj sym wyzdarjatel, pred pc-to kydeto super mnogo chatq. Pred monitora wyw file-a na word deto imam 100-ina stiha. Pred tonkolonite ( bukwalno ![]() ![]() Na razlichni mesta po razlichni nachini. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ми виждате как го прекарвам:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ko praa .... wisq w neta slu6am muzika i gledam tv izlizam po kafet i zapoi4enca .... a sega otiwam da gledam lewski sofiq
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Аз лично работя. От това съвсем не ми остава свободно време. Иначе от колежа ни дават адски много работа да вършим и понякога не се издържа и надувам уредбата с нещо сатанично или отивам в един рок-клуб с Лайф Мюзик и се напиваме с аверите до козирката и после обикаляме градчето и псуваме на fuck, shit & fuckin shit. Хараби е като цяло.
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Когато имам свободно време (а това не е много често), предпочитам да се видя с приятели, да прочета/изгледам поредната препоръчана книга/филм, да заседна пред компа (нет, PC games)...От скоро се опитвам да науча китарата
![]() ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Muzikata e vlezla pod kojata na si4ki
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Muzikata e vlezla pod kojata na si4ki No fuckin' way!!!?!?!?!?!? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Цитат(Deville @ Mar 4 2004, 07:28 PM) Muzikata e vlezla pod kojata na si4ki ![]() ![]() ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Прекарвам го като се радвам се че го имам - свободното време...
![]() Сериозно - с китарата, ъв'корс. Открай време се стремя да го изуча този инструмент ама ей го'на се няма кога, щото свободното време е кът. -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(synchu @ Mar 5 2004, 06:53 AM) Прекарвам го като се радвам се че го имам - свободното време... ![]() Сериозно - с китарата, ъв'корс. Открай време се стремя да го изуча този инструмент ама ей го'на се няма кога, щото свободното време е кът. Същата ситуация и при мене-желание много, свободно време-малко! ![]() -------------------- They think they know who I am
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
na mene cqloto mi vreme e sfobodno
zatfa si baram pi6kata kat nqma kfo da prava a az vinagi nqmam kfo da prava zqatfa kogato nqkoga prava ne6to to e vinagi da si baram pi6kata -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е една мнооого съкратена тема...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами то да не съм аз я покварявал.Момичето ви питаше нещо смислено,а после моито постове били спам...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е точно ти колко безсмислени цитата от песни на Satyricon си постнал в тази тема преди да бъде полуизтрита?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:26 AM |