![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ицо спри да оценяваш музиката по изпълнители - усещай чувството ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Koe му е смешното, Венци, аз поне го разбрах. Не е ли прав?
![]() Хубава новина за повечето фенове, аз не съм от най-заклетите в Айсда ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
въпрос на време е да станеш
![]() Иначе за другите - нареждайте нареждайте ама аз ще се изкефя повече от вас като додат в БГ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ся ако преиздадат и последните 2 албума с Мат цена няма да имат ![]() ![]() Според официалните изявления Барлоу не беше имал желание или възможност да се справи с вече написания Глориъс Бърдън. А и каквото и да говорите Оуенс беше изключително подходящ за този албум. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Защото си въобразявате, че ще последва нов "Something Wicked This Way Comes" пу-пу-пу ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Koe му е смешното, Венци, аз поне го разбрах. Не е ли прав? ![]() Ще прозвучи ли некултурно, ако кажа, че не е? Може да не съм го разбрал, като теб, Сашо, но пък защо не ми го обясните? Към коя оценка на Ицо беше обърнато мнението? Къде въобще той оценява която и да е музика по 'изпълнители'? За какво оценяване става въпрос?! И от къде на къде музиката е само ноти? Освен като музикант и интересуващ се от музика, както и като съвсем безпристрастно следящ хода на дискусията човек, мисля, че музиката е нещо далеч повече от просто ноти, имам предвид - впечатлението и усещането се създават по съвсем различен начин. А именно чрез самото усещане на музиканта. В този ред на мисли, да, смяната на вокалиста до голяма степен ще промени звученето и усещането за музика на групата, но въпроса, който поставя Ицо, мисля, беше съвсем друг. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Е...време беше!
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат ама една и съща нота може да създава различни впечатления Това е чист факт и чиста истина. За него говорех. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ицо спри да оценяваш музиката по изпълнители - усещай чувството ![]() ![]() Точно ти я оценяваш по изпълнители... Когато слушам Барлоу, усещам чувството на нещо, което ме кара да спра "великия" му гласец. С Рипър не е така... Не мога да отрека, че съм се изкефил на абсолютно всички периоди на Заледението, но този с Рипър ми харесваше най-много... -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Според мен "Glorious Burden" им е най-силния албум до сега
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Колкото грейнах при вида на заглавието, толкова се и стреснах...
Имам някакви страхове, че ще е доста голямо разочарование това завръщане. Групата се е променила много от тогава, пък надеждите са си същите. Но за мен Iced Earth са Iced Earth само и единствено с Барлоу. Имам правото да съм си кон с капаци, данке шойн. Та.... с нетърпение очаквам!! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
С бая смесени чувства останах от новината. Барлоу си е Барлоу, спор няма, но пък с Рипъра се получиха доста сполучливи албуми и се чудя дали би било удачно завръщането на Мат. Другото което е, нищо не се чува за Pyramaze, ако оснате да работи по двете банди...дано се справи.
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Точно ти я оценяваш по изпълнители... Когато слушам Барлоу, усещам чувството на нещо, което ме кара да спра "великия" му гласец. С Рипър не е така... Не мога да отрека, че съм се изкефил на абсолютно всички периоди на Заледението, но този с Рипър ми харесваше най-много... не по изпълнители а по ГЛАС на изпълнителите Пилифе ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Боли те дупенцето, че е по добър певач от Барлоу ли?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е.
Нали си му слушал лайв изпълненията? В Атила и Ред Берън/Блу Макс вокалите са продължени с ефект. Това не ти е Ерик Адамс да ти държи толкова. Изгледай им лайв двд-то Alive In Athens и пак ми разправяй че рейпнатия е по-висок от Мат. Ше ти пусна език! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Лично за мен Оуенс е по-добрият вокалист. Ненапразно пя в Judas Priest. Да не говоря за диапазона му, който тотално изяжда този на Барлоу. Beyond Fear, Jugulator - прослушайте ги внимателно откъм гледна точка на вокалите и ще разберете, че щом става дума за метъл вокали, Оуенс е класи над Барлоу. Поне за мен е така и албумите преди него просто не мога да ги дишам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Ми кат е много добър нека да ходи в мейдън и да видим дали няма да изписка народа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Барлоу пее много лигаво.... Рипъра е перфектен за хеви/пауър вокалист, и за ИЕ беше особено подходящ. Сега пак се връща Барлоу, но албумите с Рипър, за мен си остават най-добрите в дискографията на ИЕ!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ![]() ![]() Момче!?! .. GROW UP FINALLY!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Ето още инфо от Джон, който изяснява нещата за неразбралите:
"It will be sometime before I'm going to be doing press due to the holidays and the fact that I'm still deep in the final writing process of ['Something Wicked' album] Part 2. I'm aware that the news of Matt coming back into to the band has taken many people by surprise so I'll try to explain the situation a little better. "I do love Tim's voice and it is the kind of voice I hear when I write, and he's a really cool person. And I do not want an unnecessary war of words started because certain journalists like to create controversy to sell their magazines. I love Tim as a person, a friend and a musician, and I do not have negative feelings towards him at all. We would all appreciate it if the trash pedlars would respect the situation and keep their venomous speculations to themselves. An unlikely request I'm sure, but it would be nice. On the other side, Matt and I are brothers and there was a very deep and spiritual connection that came through in the music that we created and performed together over the years. "ICED EARTH has always been about passion and honesty in the music — I'm talking about real, raw emotion. That's what has always made the relationship between the band and the fans a very special thing and it is the thing that made the chemistry that Matt and I had together so special. "When we split before, our relationship had suffered from various things, but mostly it came down to not communicating like we should have, which led to things being blown out of proportion. All of that is behind us and we have grown and matured and will have an even more fulfilling relationship because of what we've experienced and learned from the past. "ICED EARTH activities will be more limited now because Matt will still be carrying on his career as a law enforcement officer. I would rather we do it this way and have the shows that happen be very special events than to carry on and feel like what's happening isn't genuine. This is NOT a cut on Tim. It's just that ICED EARTH really began to blossom after Matt joined the band and for years we worked our asses off together, on stage and off. Those years of work and commitment defined what ICED EARTH truly is, and frankly I would rather end it than to carry on without Matt involved. All of this has been coming to a head for a while, and the talks with the fans in Europe helped cement what I already knew needed to happen. "I wish only the best for Tim, this is not a standard bullshit statement, it's the truth. A guy with so much talent and personality only deserves the best in life and that's what I wish for him completely." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Барлоу пее много лигаво.... Рипъра е перфектен за хеви/пауър вокалист, и за ИЕ беше особено подходящ. Сега пак се връща Барлоу, но албумите с Рипър, за мен си остават най-добрите в дискографията на ИЕ! Наистина ли го мислиш това?! Мат - лигав, Рипър - перфектен? Баси майката! Утре сигурно ще ми заявиш и че Германия е спечелила Втората световна война примерно ![]() Вижте да кажем това "особено подходящо и перфектно хеви-пауър изпълнение" (лайф без изкуствени обработки кавито Мангалфа посочи) http://www.youtube.com/watch?v=OcIgOFVivsQ На мене лично ми се напукват петите и ми окапва косата докато го слушам, за тебе незнам, явно има някакъв бъг в слуха ти, което като цяло е добре щом те предпазва от възприятието на подобни помии и тежките последствия от тях. Поздрави. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Какво лошо има в това изпълнени? Много си е добро. Халфорд от 10 години не може да пее и 1/10 от това, което за теб е зле в този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=OFVqEDDuaAo - с нищо не превъзхождащо изпъление на Халфорд от 91ва. http://www.youtube.com/watch?v=4hpUx05hyHY - от това вече ми се плаче... жалко е просто. Няма да е зле да чуете малко лайв изпълнения на IE или Beyond Fear и да спрете с глупостите. Удължавал с ефекти... глупости. Каквото пее Оуенс в студио го пее и на живо. А това, че двд-та не могат да се обработват ако наистина го мислиш си в голяма заблуда. Overdubs. Потърси какво е това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Какво лошо има в това изпълнени? Много си е добро. Халфорд от 10 години не може да пее и 1/10 от това, което за теб е зле в този клип. Ами това, че грачи безпомощно, припева оставя публиката да си го пее и се напъва за някакви немощни фалцети, на които им пускат ехо там за да замажат положението. За Халфорд кво да ти кажа... май не си бил на Слейър и Халфорд и на Джудас после на Академик?! Лайфове на Айсд Ърт съм слушал, чуй Лайфа от Атина примерно. Рипър е изкуствен на доста места, най-вече на тия дето спомена Мангалф, и с просто ухо може да се чуе че са наслагвани фалцетите. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, стига сме спамили темата с тоз темерут, така или иначе вече го няма в групата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво лошо има в това изпълнени? Много си е добро. Халфорд от 10 години не може да пее и 1/10 от това, което за теб е зле в този клип. Ами това, че грачи безпомощно, припева оставя публиката да си го пее и се напъва за някакви немощни фалцети, на които им пускат ехо там за да замажат положението. За Халфорд кво да ти кажа... май не си бил на Слейър и Халфорд и на Джудас после на Академик?! Лайфове на Айсд Ърт съм слушал, чуй Лайфа от Атина примерно. Рипър е изкуствен на доста места, най-вече на тия дето спомена Мангалф, и с просто ухо може да се чуе че са наслагвани фалцетите. Боже, не се засягай, но определено не те бива в оценяването на възможностите на Оуенс. Грачи? Безпомощно?! Немощни фалцети?!?! Да, тръгнах си след Queensryche, защото не ми се реве като слушам как Халфорд почти припада на сцената. Моите уважения към него, но Джудас са смешка, като Ролинг Стоунс са вече. Замислял ли си се защо Халфорд не е изпял нито една песен от албумите с Оуенс? Помисли над това. Alive in Athens съм го слушал, и определено Оуенс превъзхожда Барлоу по всички параграфи. Диапазона му е много по-голям, както и самият глас е по-силен. Виждам, че използваш понятия, които не знаеш какво означават. Не прави добро впечатление това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде бе?! И как реши, че не ги разбирам, само защото имам различно мнение и вкус от теб ли??? Браво, голем си бате!
![]() Защо Халфорд трябва да пее нещата на Оуенс, аз лично не бих искал да чуя нито едно от тях, още повече че това не беше Джудас, а съвсем друга група, за което главната вина си е у Тимптън де, ама тва е друг въпрос. А защо според теб тая година на Вакен, на Рипъра не му дадоха да изпее нито една по-баладична песен на Айсд Ърт, а старите неща от Стормрайдър Джон Шафър сам си ги пя!!? Ебати мизерията! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде бе?! И как реши, че не ги разбирам, само защото имам различно мнение и вкус от теб ли??? Браво, голем си бате! ![]() Защо Халфорд трябва да пее нещата на Оуенс, аз лично не бих искал да чуя нито едно от тях, още повече че това не беше Джудас, а съвсем друга група, за което главната вина си е у Тимптън де, ама тва е друг въпрос. А защо според теб тая година на Вакен, на Рипъра не му дадоха да изпее нито една по-баладична песен на Айсд Ърт, а старите неща от Стормрайдър Джон Шафър сам си ги пя!!? Ебати мизерията! Не защото имаш различно мнение от мен, а защото това, което казваш, няма никакъв смисъл. Просто са глупости. Фалцети, грачене, немощно незнам какво си. Едно е да имаш различно мнение, друго е да не обръщаш внимание на фактите заради това твое мнение. Защо му е на Халфорд да ги пее ли? Първо защото това са песни на Джудас. Не Оуенс писа песните за тези два албума, а точно движещата сила зад Джудас, която е писала почти всички песни през годините. Това че са втвърдили стила не ги прави друга група. Да не говорим, че без тези песни им остава репертоар от преди 20 и повече години. Малко като Ахат става работата. Това какво не са му "дали" няма как да гознаеш. Оуенс има диапазона да изпее всяка песен от репертоара на IE, това защо и как са избрали даден сетлист за сега поне остава между тях. Може да не ти харесва Оуенс в Джудас и ИЕ, може да не мислиш, че е подходящ за тези групи и музиката им, но да говориш такива неща за гласа и певческите му умения е пълно безумие. Човекът е надарен с един от най-силните гласове в метъла, притежава невероятна сила и енергия. А ако си слушал достатъчно от неговите изпъления ще знаеш, че силата и високите ноти не са единственото, което може. Оуенс е страхотен певец, това дали ви харесва или не е съвсем друго нещо. Не ги бъркайте. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти какво разбираш под "смисъл", защото аз както и да си ги прочета мненията го откривам, и мисля, че не съм се изразил достатъчно сложно за да не можеш да хванеш смисъла?! Наричаш "глупости" и "без смисъл" това което чувам да излиза от устата на Оуенс, така ли да разбирам?!
И за какви "факти" говориш? Кои са "фактите"? Че рипър е от най-добрите метъл вокалисти??? И как се доказват тези факти? Може би с това, че над 80% и на двете групи го псуват? Това дали са му дали или не всъщност не е важно за мен, фактът обаче е че не е пял такива песни, а пак само е ръмжал, грачел и пищял, а някои ги е изпял изцяло Шафър. Ето това са факти! Какво говоря те? И накрая разбира се изритването на Оуенс (вокала-проститутка на повикване) веднага след връщането на титуляра (позната история). Аз на негово място щях да се чувствам доста кофти, като нереализиран имитатор живеещ и печелещ на чужда слава. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз на негово място щях да се чувствам доста кофти, като нереализиран имитатор живеещ и печелещ на чужда слава. А аз щях да се кефя безумно много, че съм имал честта да ме изберат като вокалист на две от най-големите хеви банди. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 11:13 AM |