![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
17 GB - само метъл,повечето от който предобладават жанровете :
Gothic,Doom,Folk,Heavy,Punk,Thrash (: -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз имам 7 и половина само.Не стига че харда ми е 20гб(жалка работа, ше зимам нова машина ма кйога ше е
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
357 диска мр3, около 1000 аудио диска...всичко записвано от оригинално или самото оргинално. И около 30 ДВД.....или там някъде. Старая се любимите ми неща да бъдат на аудио дискове, но като цяло си събирам мр3...ако си заслужава да го има човек.
П.С.: Говорим само за МЕТЪЛ, другото не ме интересува ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
При мен е към 70гб, но да не изключваме оригиналните дискове и двд-та, които не спирам да си купувам. Смятам, че за едно наистина велико нещо е редно да дадеш пари, и то не само, за да подкрепи творците, но и някак си... усещането е по-различно, все пак всеки албум си има атмосфера, а като държиш в ръце текстовете, като гледаш обложката... просто човек се чувства по-добре
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
На компютъра е около 15-тина GB... За дисковете не знам. (:
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
45 GB
Според мен е важно и да я изслуша тая музика (повече от 1 път), не само да я трупа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^няма нещо, което да съм го чул по-малко от два пъти, но си много прав за това което казваш, защото аз познавам пичове, дето само събират, без да слушат....което е доста тъпо, като се замисли човек !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
При мен е към 70гб, но да не изключваме оригиналните дискове и двд-та, които не спирам да си купувам. Смятам, че за едно наистина велико нещо е редно да дадеш пари, и то не само, за да подкрепи творците, но и някак си... усещането е по-различно, все пак всеки албум си има атмосфера, а като държиш в ръце текстовете, като гледаш обложката... просто човек се чувства по-добре Тук си адски прав, като си купя оригинален албум и не спирам да си го слушам! Дори и да не е най-гениалното нещо на света, го чувствам по-специален от другите. Обожавам да си купувам музика, но за жалост това е само за богатите. =( Хич не ми достигат пари за дискове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
имам около 30gb музика на компа...като не броим пиратските дискове защото оригинални почти нямам
![]() не я слушам всичката защото има неща които вече са ми втръснали или не ми харесват(вече) ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Не повече от 1-2 GB. Обикновено неща, които се чакат да излязат (предпочитам ги в оригинал
![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
196 ГБ, но за мен е много по стойностно това което е в шкафа ми - дисковете
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Около 720Gb на дискове, а на лаптопа - не повече от 20Gb.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Около 19 и си ги въртя нон-стоп
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ми да имам към 100-на... Но непрестанно трия и тегля и отсявам. Това, което ми хареса, го оставям , а това. което е велико, си го купувам на дискове. Смятам, че е редно да се купува оригиналът.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Наскоро преминах границата от 1Tb. Скоро ще се чудя къде да държа дисковете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
32gb
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
64DVD-та lossless рипове, което е равно на около 256ГБ(на харда имам още към 16, значи около 272ГБ).
~100ГБ в mp3 формат. TerminalFrost, ще се радвам, ако е възможно и имаш изготвен списък, да разгледам какво имаш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
25-30 Gb
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
На харда - към 60 GB (като бе броим клипове, концерти, DVD-та и т.н). Имам и около стотина диска (пиратски) с дискографии, компилации, подбрани албуми и т.н.
Оригиналните дискове все още са малко, но смятам да ги увеличавам и да направя една хубава колекция. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
6gb и един-два оригинални диска ...
![]() Имам и доста пиратки и мои лични компилации, но пък вече нямам време да седна да си ги слушам, затова си прашасват в някой шкаф, и нямат особена стойност за мен ... вече. -------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
270 Gb
![]() ![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Към 35 ГБ някъде, гледам да си изслушвам нещата, което не ми хареса след 2-3 прослушвания бива изтрито и мястото му бива заето от нещо ново и така. С дискове не се занимавам.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всичко ми е на харда-около 45 Gb до момента,като си слушам всичко естествено.Иначе имам там едни мизерни 6 оригинални диска...колкото толкова
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Е па в момента се падат към 40 Гиги, ама на скоро правих там неква чистка, че нямах място 1 мп-ка да си сваля...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Аз - около 60 ГБ общо, от които 5 са с рок, а 3 ГБ - с друга музика, останалите са си метъл! И на трите ми локални диска вече нямам място, така че почти не свалям музика вече, докато не започна да ги записвам на някви външни носители, но нямам много време да се занимавам с това!
А за оригинални дискове-само това, което е в по-лошо качество на мп3 и някои любими албуми! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 12-September 06 Град: София Потребител N: 1564 ![]() |
На компютъра си имам 25 GB музика, макар че не всичко слушам често. Аз по-принцип съм на "вълни", избирам си няколко групи и слушам само тях, докато не ми омръзне, после пак избирам и така...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Около 720Gb на дискове, а на лаптопа - не повече от 20Gb. Ненормалник. Ти си един малък пиратски сървър. ![]() Аз вече достигнах 30Гб. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Снощи направих грубо преброяване на дисковете в мр3 формат 420 броики малиии кога ще се слушат всички ще има и за внуците.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
над 80 са...трябва да сметна точно, но са разделени на 2 харда и на много папки...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Някъде над 30 Gb . Останалите са на дискове - около 150 бройки оригинални и пиратски.
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:51 PM |