![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 26-December 07 Потребител N: 2498 ![]() |
![]() Та,казвам се Ицо,за форума разбрах от братвчед ми,който и той трябва да е някаде тука,но не му знам ника ![]() Ами...слушам метъл ![]() Ебати,хич не мога да се представям.А ,на 14 години съм. По метъла ме запали братовчед ми преди 3-4 години.Сушам доста стилове.Естествено power ,хеви (да,от 80-те) ,death,gothik,hardrock,thrash и оня стил-група Motorhead ![]() Когато имам време или чета,или съм на компютъра,тъй чИ шъ спамя редовно.Скоро ще има и снимка на моя святост,така че си спете спокойно. Ах,познавам 2-ма чиляка тука в форума,и двам'та адаши.Единия ми е братовчед,и сме на един дядка кръстени,а другия днеска ми каза че и той има рег тука от не-преди-много-време,но не бил влизал отдавна ![]() ![]() Можете да се похвалите на някой че ме познавате! Весели празници бтв! -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
All the wonder that I want I've found in her As the hole becomes apart I strike to burn, And no flame returns |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Привет, и на тебе Весели!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сейкред уориър?
Дота джитиш ли? Адя мараба тех проз, приятно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Опа Ичко
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Баш ми е драго! Идвал съм в града ти 3 пъти. Хубави дини имате. На 14 години и толкова яки групи слушаш браво браво
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 26-December 07 Потребител N: 2498 ![]() |
Идвал съм в града ти 3 пъти Ъх,кофти късмет имаш ![]() Сционе дота не играя ![]() Иначе здравейте ! -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
All the wonder that I want I've found in her As the hole becomes apart I strike to burn, And no flame returns |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здрасти.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Ам, добре дошъл
![]() Приятно прекарване из форума ... и ъх.... браво за грушите.. напоследък все по-малко хора се срещат които слушат по-стари групички =/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Здрасти и приятно изкарване във форумО
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ай добре дошъл драги спасителю, наш!
Кажи какво ще спасяваш и как. ![]() Виждам, че броенето на крачки е сред хобитата ти... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Toй е голяма работа,все ще спаси нещо.
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кажи какво ще спасяваш и как. ![]() Прекалено е сложно ,простолюдни! И да обясня няма да ме разбереш! -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Hallelujah, brothers and sisters of true metal! The saviour has arrived!
Здравей! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Като групи се кефя на Helloween... ![]() Така де, здравей и приятно спамене!!! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Интересно си се описал
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
чак сега осъзнавам че ти всъщност си СПАСИТЕЛ!!!
Some people staaaaand in the darkness Afraid to step intoooooo the light Some people need to help somebaaaaaaaaady When the edge of surrenderas in sight.. МИЧ ДЮКЯНА е най-големия! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ти съмнявал ли си се ?
![]() -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:02 PM |